Grybai, grybå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/27

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Muštinis su voveraitėmis

Kepsnio pakraščius įpjauti, kad kepant mėsa nesusiriestų. Pabarstyti pipirais ir aptepti aliejumi. Nuvalyti grybus, nuplauti ir nuvarvinti kiaurasamtyje. Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinti sviestą, suberti grybus ir troškinti su sviestu apie 2 minutes. Pagardinti druska ir pipirais..

Recepto vertinimas: 0

Mechiko omletas

Šviežius grybus supjaustyti gabaliukais ir paskrudinti svieste. Vėliau į juos sudėti išvalytas, siauromis juostelėmis supjaustytas, svieste iškeptas paprikas. Nulupti pomidorų luobeles, išimti sėklas, pomidorus smulkiai supjaustyti, pakepinti svieste ir sumaišyti su grybais ir paprika...

Recepto vertinimas: 0

Salotos "Toska"

Virtą vištieną, saliero šaknį, virtus grybus supjaustykite šiaudeliais ir sumaišykite su kapariu ir tarkuotu sūriu, įdėkite druskos ir majonezo, viską gerai išmaišykite. Pagamintas salotas papuoškite pomidorais. ..

Recepto vertinimas: 0

Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže

Išmirkytas pupeles išvirti, kad neliktų nuoviro. Grybus supjaustyti gabalėliais, nugarinę — kubeliais ir troškinti su sviestu ir kapotu svogūnu. Baigiant troškinti, į troškinį sudėti kitus produktus ir prieskonius. Grybus sumaišyti su pupelėmis ir apibarstyti žalumynais. Patiekti su..

Recepto vertinimas: 0

Kepti filė griežinėliai

Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4--6 storus griežinėlius. Kiekvieną -griežinėlį apvynioti plonu rūkytos šoninės gabalėliu, prismeigti jį degtuku, uždėti šiek tiek sviesto ir kepti ant iešmo arba elektriniame kaitintuve. Po 5--6 minučių mėsos vidus būna dar ši..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su grybais

Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pagamintu iš vyno, citrinos sulčių, aliejaus ir žuvies prieskonių. 3 valandoms padėkite šaltai. Grybus nakčiai pamerkite į vandenį. Nukošus supjaustykite plonomis juostelėmis, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutr..

Recepto vertinimas: 2

Grybų sklindžiai

160g pakepintų pievagrybių, 90g pakepintų svogūnų, 60g pakepintų morkų sumalkite, išmaišykite su 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejuje kepti nedidelius delno dydžio apvalius sklindžius, sausinimo popieriumi nusausin..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir dilgėlių sriuba

Paruoštus šviežius grybus supjaustome, apkepiname svieste ir 30 min. verdame kartu su bulvėmis. Sudedame nuplautas ir supjaustytas dilgėles ir dar paverdame 15 min. Supilame grietinę, išmaišome, suberiame susmulkintus krapų lapelius. Tiekiame su baltos duonos skrebučiais. ..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiška kiauliena

Kiaulienos pjausnius itriname druska, pipirais, bazilikais (ciobreliais), susmulkintais svogunais ir apkepame is abieju pusiu ant mazos ugnies. Tuomet pjausnius isimame, o toje pacioje keptuveje pakepame skiltelemis supjaustytus pomidorus, pabarstytus druska bei pipirais. I lekste sudedame pomidorus..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir pomidorų apkepas

Paruoštus grybus sukapoti ir kartu su svogūnais troškinti riebaluose, kad dalis skysčio išgaruotų. Pridėti grietinės ir pasūdyti. Grybus perdėti į ugniai atsparią stiklinę formą arba indą, ten pat koteliais žemyn sudėti pomidorus. Kiekvieną pomidorą apibarstyti druska ir uždėti..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su obuoliais

ParuoÅ¡tų grybų kepurėles perpjauti į keturias dalis, kotelius supjaustyti plonais skridinėliais ir troÅ¡kinti riebaluose. Kai grybai paminkÅ¡tės, sudėti gabalėliais supjaustytus obuolius ir dar patroÅ¡kinti.Miltus sumaiÅ¡yti su Å¡altu skysčiu, supilti į grybus ir viską dar pavirti.PridÄ..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos paštetas

Iš anksto įkaitinti orkaitę iki 160 laipsnių. baltą duoną supjaustyti gabalėliais ir pamerkti į grietinėlę. Viščiukų krūtinėles ir lašinukus smulkiai sumalti mėsmale. Prieskonines daržoves ir pievagrybius stambiai sukapoti ir su svogūnais patroškinti svieste. Atvėsinti ir suma..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai iš kiaušinių ir grybų

Grybus, svogūną, rūkytą nugarinę sumalti mėsmale, patroškinti ir ataušinti. Iš visų produktų užmaišyti tešlą ir keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepti mažus sklindžius. Patiekti su pomidorų arba daržovių salotomis. ..

Recepto vertinimas: 0

GRYBŲ IR BALTAGŪŽIŲ KOPŪSTŲ APKEPAS

Nuvalyta kopusta supjaustyti ir patroskinti su riebalais ir skysciu. Grybus ir svogunus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mesos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad virsutinis ir apatinis sluoksnis butu kopustu. Kiausinius isplakti su skysciu, miltais, druska, tarkuotu mu..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Jūros miškas

Viską sumaišome Skanaus ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų sklindžiai

Bulves sutarkuoti, sumaišyti su supjaustytais grybais, įberti druskos. Tešlą dėti į keptuvę ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų kišenėlės

Grybus sukapoti, su svogūnais ištroškinti riebaluose, pasūdyti. Iš likusių produktų įmaišyti tešlą, 30 minučių palaikyti, kol iškils, ant lentos plonai iškočioti ir supjaustyti nedideliais kvadratėliais. Ant kiekvieno kvadratėlio uždėti kauburėlį grybų. Tešlos kraštus patep..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių ir pomidorų salotos (Ramintos)

Pievagrybius susmulkiname, pomidorus supjaustome kubeliais, porus - griežinėliais. Įdedame juodųjų alyvuogių. Citrinų sultis sumaišome su aliejumi, druska, pipirais ir užpilame ant salotų. Puošiame petražolėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Pjemono sriuba - tyrė iš pupelių

Perrinktas pupeles nuplauti saltu vandeniu, užpilti saltu vandeniu ir virti. Pupelėms suminkstėjus jas pertrinti. Po to uždaryti sviestu ir grietinėle, sudėti žirneliu ir atskirai isvirtus kubeliais pjaustytus grybus. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Grybai su kumpiu ir sūriu

Šviežius grybus nuvalyti, nuplauti ir ištroškinti savo sultyse. Kapotus arba mėsmale sumaltus grybus sumaišyti su kapotu kumpiu, kiaušiniu, tarkuotu sūriu, grietine, pasūdyti. Jei grybuose daug sulčių ir įdaras per skystas, įberti džiūvėsėlių. Jei šio įdaro prikimštos daržovė..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba (Sopa de hongos)

Grybus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, o česnaką sutraiškykite. Pomidorus nuplikykite, pašalinkite odelę bei sėklas ir sukapokite. Aitriąją papriką, pašalinę sėklas bei pert..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių užkandis gurmanams (Ramintos)

Visus produktus, skirtus padažui, sumaišome plakikliu. Pievagrybius supjaustome griežinėliais, sudedame į lėkštę, užpilame padažu ir turime gardų užkandį. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų padažas su krienais

Grybus sukapoti arba supjaustyti plonomis juostelėmis, grietinę iÅ¡plakti su prieskoniais. Grybus sumaiÅ¡yti su krienais bei pagardinta grietine ir apibarstyti kapotais žalumynais. PuoÅ¡ti virto kiauÅ¡inio griežinėliais ir žalumynų lapeliais.  ..

Recepto vertinimas: 0

SKUMBRĖ SU PIEVAGRYBIAIS

Zuvies file pabarstyti druska, is abieju pusiu patepti sviestu ir pavolioti dziuveseliuose. Zuvi iskepti karstame aliejuje (po 4 min. is abieju pusiu). Isimti is keptuves ir laikyti silumoje. Sonine supjaustyti siaudeliais, pievagrybius i keturias dalis. Pakepinti sonine, tada suberti pievagrybius i..

Recepto vertinimas: 0

Grybų užkandis

Salotine iškloti salotų lapais ir eilutėmis sudėlioti kumpį, dešrą su kepsniu, įvairiai sudėlioti griežinėliais pjaustytas daržoves ir grybus. Grietinę suplakti su citrinos sultimis ir prieskoniais ir užpilti ant sudėliotų mėsos ir daržovių eilučių. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30