Grybai, grybå³ receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/27
Kepsnio pakraÅ¡Äius įpjauti, kad kepant mÄ—sa nesusiriestų. Pabarstyti pipirais ir aptepti aliejumi. Nuvalyti grybus, nuplauti ir nuvarvinti kiaurasamtyje. KeptuvÄ—je ant vidutinÄ—s ugnies iÅ¡tirpinti sviestÄ…, suberti grybus ir troÅ¡kinti su sviestu apie 2 minutes. Pagardinti druska ir pipirais..
Recepto vertinimas:
Šviežius grybus supjaustyti gabaliukais ir paskrudinti svieste. Vėliau į juos sudėti išvalytas, siauromis juostelėmis supjaustytas, svieste iškeptas paprikas. Nulupti pomidorų luobeles, išimti sėklas, pomidorus smulkiai supjaustyti, pakepinti svieste ir sumaišyti su grybais ir paprika...
Recepto vertinimas:
Virtą vištieną, saliero šaknį, virtus grybus supjaustykite šiaudeliais ir sumaišykite su kapariu ir tarkuotu sūriu, įdėkite druskos ir majonezo, viską gerai išmaišykite. Pagamintas salotas papuoškite pomidorais. ..
Recepto vertinimas:
Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže
Išmirkytas pupeles išvirti, kad neliktų nuoviro. Grybus supjaustyti gabalėliais, nugarinę — kubeliais ir troškinti su sviestu ir kapotu svogūnu. Baigiant troškinti, į troškinį sudėti kitus produktus ir prieskonius. Grybus sumaišyti su pupelėmis ir apibarstyti žalumynais. Patiekti su..
Recepto vertinimas:
Nuo mÄ—sos nugramdyti plÄ—ves ir supjaustyti jÄ… į 4--6 storus griežinÄ—lius. KiekvienÄ… -griežinÄ—lį apvynioti plonu rÅ«kytos Å¡oninÄ—s gabalÄ—liu, prismeigti jį degtuku, uždÄ—ti Å¡iek tiek sviesto ir kepti ant ieÅ¡mo arba elektriniame kaitintuve. Po 5--6 minuÄių mÄ—sos vidus bÅ«na dar Å¡i..
Recepto vertinimas:
SupjaustytÄ… laÅ¡išą įdÄ—kite į indÄ…, užpilkite marinatu, pagamintu iÅ¡ vyno, citrinos sulÄių, aliejaus ir žuvies prieskonių. 3 valandoms padÄ—kite Å¡altai. Grybus nakÄiai pamerkite į vandenį. NukoÅ¡us supjaustykite plonomis juostelÄ—mis, įdÄ—kite smulkiai supjaustytÄ… svogÅ«nÄ…, sutr..
Recepto vertinimas:
160g pakepintų pievagrybių, 90g pakepintų svogūnų, 60g pakepintų morkų sumalkite, išmaišykite su 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejuje kepti nedidelius delno dydžio apvalius sklindžius, sausinimo popieriumi nusausin..
Recepto vertinimas:
ParuoÅ¡tus Å¡viežius grybus supjaustome, apkepiname svieste ir 30 min. verdame kartu su bulvÄ—mis. Sudedame nuplautas ir supjaustytas dilgÄ—les ir dar paverdame 15 min. Supilame grietinÄ™, iÅ¡maiÅ¡ome, suberiame susmulkintus krapų lapelius. Tiekiame su baltos duonos skrebuÄiais. ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos pjausnius itriname druska, pipirais, bazilikais (ciobreliais), susmulkintais svogunais ir apkepame is abieju pusiu ant mazos ugnies. Tuomet pjausnius isimame, o toje pacioje keptuveje pakepame skiltelemis supjaustytus pomidorus, pabarstytus druska bei pipirais. I lekste sudedame pomidorus..
Recepto vertinimas:
ParuoÅ¡tus grybus sukapoti ir kartu su svogÅ«nais troÅ¡kinti riebaluose, kad dalis skysÄio iÅ¡garuotų. PridÄ—ti grietinÄ—s ir pasÅ«dyti. Grybus perdÄ—ti į ugniai atspariÄ… stiklinÄ™ formÄ… arba indÄ…, ten pat koteliais žemyn sudÄ—ti pomidorus. KiekvienÄ… pomidorÄ… apibarstyti druska ir uždÄ—ti..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su obuoliais
ParuoÅ¡tų grybų kepurÄ—les perpjauti į keturias dalis, kotelius supjaustyti plonais skridinÄ—liais ir troÅ¡kinti riebaluose. Kai grybai paminkÅ¡tÄ—s, sudÄ—ti gabalÄ—liais supjaustytus obuolius ir dar patroÅ¡kinti.Miltus sumaiÅ¡yti su Å¡altu skysÄiu, supilti į grybus ir viskÄ… dar pavirti.PridÄ..
Recepto vertinimas:
IÅ¡ anksto įkaitinti orkaitÄ™ iki 160 laipsnių. baltÄ… duonÄ… supjaustyti gabalÄ—liais ir pamerkti į grietinÄ—lÄ™. ViÅ¡Äiukų krÅ«tinÄ—les ir laÅ¡inukus smulkiai sumalti mÄ—smale. Prieskonines daržoves ir pievagrybius stambiai sukapoti ir su svogÅ«nais patroÅ¡kinti svieste. AtvÄ—sinti ir suma..
Recepto vertinimas:
Sklindžiai iš kiaušinių ir grybų
Grybus, svogūną, rūkytą nugarinę sumalti mėsmale, patroškinti ir ataušinti. Iš visų produktų užmaišyti tešlą ir keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepti mažus sklindžius. Patiekti su pomidorų arba daržovių salotomis. ..
Recepto vertinimas:
GRYBŲ IR BALTAGŪŽIŲ KOPŪSTŲ APKEPAS
Nuvalyta kopusta supjaustyti ir patroskinti su riebalais ir skysciu. Grybus ir svogunus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mesos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad virsutinis ir apatinis sluoksnis butu kopustu. Kiausinius isplakti su skysciu, miltais, druska, tarkuotu mu..
Recepto vertinimas:
Bulves sutarkuoti, sumaišyti su supjaustytais grybais, įberti druskos. Tešlą dėti į keptuvę ir kepti. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Grybus sukapoti, su svogÅ«nais iÅ¡troÅ¡kinti riebaluose, pasÅ«dyti. IÅ¡ likusių produktų įmaiÅ¡yti teÅ¡lÄ…, 30 minuÄių palaikyti, kol iÅ¡kils, ant lentos plonai iÅ¡koÄioti ir supjaustyti nedideliais kvadratÄ—liais. Ant kiekvieno kvadratÄ—lio uždÄ—ti kauburÄ—lį grybų. TeÅ¡los kraÅ¡tus patep..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių ir pomidorų salotos (Ramintos)
Pievagrybius susmulkiname, pomidorus supjaustome kubeliais, porus - griežinėliais. Įdedame juodųjų alyvuogių. Citrinų sultis sumaišome su aliejumi, druska, pipirais ir užpilame ant salotų. Puošiame petražolėmis. ..
Recepto vertinimas:
Pjemono sriuba - tyrė iš pupelių
Perrinktas pupeles nuplauti saltu vandeniu, užpilti saltu vandeniu ir virti. Pupelėms suminkstėjus jas pertrinti. Po to uždaryti sviestu ir grietinėle, sudėti žirneliu ir atskirai isvirtus kubeliais pjaustytus grybus. Skanaus!..
Recepto vertinimas:
Å viežius grybus nuvalyti, nuplauti ir iÅ¡troÅ¡kinti savo sultyse. Kapotus arba mÄ—smale sumaltus grybus sumaiÅ¡yti su kapotu kumpiu, kiauÅ¡iniu, tarkuotu sÅ«riu, grietine, pasÅ«dyti. Jei grybuose daug sulÄių ir įdaras per skystas, įberti džiÅ«vÄ—sÄ—lių. Jei Å¡io įdaro prikimÅ¡tos daržovÄ—..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba (Sopa de hongos)
Grybus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite griežinÄ—liais. SvogÅ«nÄ… ir Äesnako skiltelÄ™ nulupkite. SvogÅ«nÄ… supjaustykite smulkiais kubeliais, o ÄesnakÄ… sutraiÅ¡kykite. Pomidorus nuplikykite, paÅ¡alinkite odelÄ™ bei sÄ—klas ir sukapokite. AitriÄ…jÄ… paprikÄ…, paÅ¡alinÄ™ sÄ—klas bei pert..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių užkandis gurmanams (Ramintos)
Visus produktus, skirtus padažui, sumaišome plakikliu. Pievagrybius supjaustome griežinėliais, sudedame į lėkštę, užpilame padažu ir turime gardų užkandį. ..
Recepto vertinimas:
Grybus sukapoti arba supjaustyti plonomis juostelėmis, grietinę išplakti su prieskoniais. Grybus sumaišyti su krienais bei pagardinta grietine ir apibarstyti kapotais žalumynais. Puošti virto kiaušinio griežinėliais ir žalumynų lapeliais. ..
Recepto vertinimas:
Zuvies file pabarstyti druska, is abieju pusiu patepti sviestu ir pavolioti dziuveseliuose. Zuvi iskepti karstame aliejuje (po 4 min. is abieju pusiu). Isimti is keptuves ir laikyti silumoje. Sonine supjaustyti siaudeliais, pievagrybius i keturias dalis. Pakepinti sonine, tada suberti pievagrybius i..
Recepto vertinimas:
Salotine iÅ¡kloti salotų lapais ir eilutÄ—mis sudÄ—lioti kumpį, deÅ¡rÄ… su kepsniu, įvairiai sudÄ—lioti griežinÄ—liais pjaustytas daržoves ir grybus. GrietinÄ™ suplakti su citrinos sultimis ir prieskoniais ir užpilti ant sudÄ—liotų mÄ—sos ir daržovių eiluÄių. Skanaus! ..
Recepto vertinimas: