25 rezultatų ieškant "riebios"

Obuoliai įdaryti varške

Obuoliai nuplaunami, išskobiamas vidurys. Iš varškės, razinų (prieš tai numirkytų), cukraus, vanilinio cukraus, cinamono, kaiušinių užmaišoma vientisa masė. Šaukštu dedama į išskobtą obuolį , kol užsipildys ertmė. Įdaryti obuoliai kepami įkaitintoje orkaitėje iki 2..

Recepto vertinimas: 0

Varškės padažas

Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti prieskonius, įpilti skysčio, aliejaus ir viską gerai išplakti. Jei varškė riebi arba padažas duodamas prie riebios mėsos, vietoj aliejaus įpilti skysčio. ..

Recepto vertinimas: 0

Mocca fondiu

Sutarkuokite šokoladą ir sumaišykite su kavos milteliais. Supilkite į fondiu indą grietinėlę, šokoladą ir kavą. Silpnai kaitindami, maišykite, kol bus vientisa masė. Supilkite cheresą ir gerai išmaišykite. Patiekite su biskvitiniais piršteliais, zefyrais ar pyrago kubeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Mangų tortas

Sutrupintus sausainius sumaišykite su sviestu sudėkite į tortinę formą ir atšaldykite. Gerai suplakite grietinėlę. Pamažu įmaišykite kondensuotą pieną visą laiką plakdama. Įplakite citrinos žievelę, supilkite sultis ir dar paplakite. Sukrėskite ant sausainių ir palikite per nakt..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su migdolais ir riešutais

Tešlai iki baltų putų ištrinti trynius, vandenį ir cukrų. Baltymus ir druską plakti, kol pavirs standžiomis baltomis putomis. Baltymu putas sudėti ant tryniu kremo ir viską gerai, bet atsargiai išmaišyti su miltais, prieš tai juos sumaišius su kepimo milteliais ir riešutais. Kepimo f..

Recepto vertinimas: 0

Braškinis paukščių pienas

Keletą braškių atidėti, kitas išsukti su varške, cukrumi, sirupu, pabaigoje supilti citrinos sultis. Želatiną ištirpinti nedideliame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakti iki standumo, sumaišyti su želatina ir viską supilti į varškės ir braškių mišinį. Padėti, kad sustingtų...

Recepto vertinimas: 0

Riebioji košė

Persijoti miltai išplakami su grietine ir šaukštu sukrečiami į verdantį pasūdytą pieną. Verdama ant mažos ugnies ir visą laiką maišoma. Išverda per 7—10 min. Išvirusi košė sukrečiama į dubenį. Paviršiuje atsiranda gryno sviesto sluoksnelis. Valgoma su juoda duona. Se..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas

Obuolius nulupame, išimame sėklides ir supjaustome plonomis skiltelėmis. Iš kiaušinio, trynio, sviesto, grietinės, cukraus, miltų ir ( jei reikia) vandens, užminkom tešlą. Iš jos iškočiojame 4 plonus lakštus. Skardą ištepame aliejumi( sviestu), pabarstome džiūvėsiais ir de..

Recepto vertinimas: 0

Varškės keksas su vyšniomis

Kambario temperatūros sviestą mediniu šaukštu išsukti iki purumo. Sukant po šaukštelį berti cukraus, vanilinio cukraus, druskos ir po vieną įmušti kiaušinius. Į masę įmaišyti pro sietelį pertrintą varškę. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais, užsijoti ant varškės bei ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena grietinėlės ir garstyčių padaže

Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite mėsą kelių centimetrų storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mė..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai varškės paplotėliai

Per sietelį pertrintą varškę sudėkite į plakimo indą. (muškite kiaušinius, suberkite miltus, 2 šaukštus cukraus pudros. Išplakę vientisą masę, dėkite į šaldytuvą. Iš atšaldytos masės suformuokite stambų ritinėlį ir supjaustykite maždaug 2 cm storio gabalėliais. Apkepkite..

Recepto vertinimas: 0

Užkandžio kukuliukai

Jautienos ir kiaulieno faršą sudedame į gilų dubenį. Įmušame kiaušinius. Batoną išmirkome piene, nuspaudžiame ir grūdame, kol nelieka gumuliukų. Sudedame į mėsos faršą. Mėsą maišome tol, kol masė tampa puri. Baigdami maišyti sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, suberiame..

Recepto vertinimas: 0

Trapios tešlos pyragas su slyvomis (Gintarės)

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, 2 kiaušinių tryniais, cukrumi, grietine, vaniliniu cukrumi, supilkite lydytus riebalus ir užmaišykite tešlą. Pusę tešlos klokite į kepimo formą, likusią suvyniokite į polietileno plevelę ir valandai padėkite į šaldiklį. Slyvas nuplaukite, ..

Recepto vertinimas: 5

Rytietiškas rizotas su ilgagrūdžiais ryžiais ir žirniais

Nedideliame dubenėlyje sumaišykite grietinėlę, česnaką, šafraną ir cinamoną. Ant žemos ugnies dideliame prikaistuvyje įkaitinkite aliejų, sudėkite imbierą ir pakepkite 2 min. Suberkite ryžius bei žirnius ir pakepinkite dar 2 minutes. Supilkite vandenį ir įberkite druskos. Gerai i..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su kumpiu ir gorgonzola

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos. Maišant, kad susigertų, dalimis pilkite sultinį- po ½ ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šparagais ir žirniais

Nedideliame inde sumaišykite šafranus su grietinėle. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite šparagus, du trečdalius svogūnų ir pakepinkite 2 min. Pagardinkite druska bei pipirais. Įpilkite samtį sultinio ir kaitinkite, kol šparagai pasida..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška kiaušinienė (Huevos ahogados) (foto)

Įkaitinkite didelę keptuvę. Žaliųjų paprikų ankštis nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite ant jos. Keletą kartų apverskite, kol odelėje iškils pūslelės. Uždenkite 20-30 min. drėgna servetėle- taip lengviau nusiims odelės. Sėklas bei pertvarėles pašalinkite ir paprikas supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Mėtų skonio tortas "After Eight"

Devynis saldainius ir 100 g grietinėlės palikite puošimui. Iš vakaro, prieš ruošdami tortą, kremui grietinėlę užvirkite su „After eight“ saldainiais, ataušinkite ir pastatykite į šaldytuvą. Biskvitui margariną išsukite iki purumo. Į jį po vieną sudėkite trynius, po truputį..

Recepto vertinimas: 0

Raudonosios enchilados (Enchilados rojas)

Aitriąsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuvėje, stebėdami, kad jos nepridegtų. Po to pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir aitriąsias paprikas užpilkite šiltu vandeniu. Palikite pastovėti 20-30 min. Keptuvę išvalykite ir joje apkepinkite pomidorus, išimkite ir nulupkite odelę. ..

Recepto vertinimas: 3

Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)

Žuvies filė nuplaukite ir nusausinkite. Išspauskite žaliosios citrinos sultis. Žuvies filė įdėkite į dubenį. Apšlakstykite ½ žaliosios citrinos sultimis, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Uždengę pastatykite į šaldytuvą, kad įsigertų. Migdolus sumaišykite su Crème fraîche ..

Recepto vertinimas: 0

Vištos krūtinėlė su aitriųjų paprikų padažu (Pechugas en salsa de poblano)

Aitriąsias paprikas įpjaukite ir, pašalinę sėklas bei pertvarėles, sudėkite į plaktuvą, pasūdykite ir sutrinkite kartu su pienu. Pusę sviesto įkaitinkite puode. Įberkite miltų, pakepkite iki aukso geltonumo. Supilkite mišinį iš plaktuvo. Šiek tiek patroškinkite ir sudėkite Crè..

Recepto vertinimas: 3

Paštetas su lašinukais

Kepenis, kiauliena, svoguna ir morka isverdame su prieskoniais pasudytame vandenyje. Atvesiname, sumalame kartu su ismirkytu batonu 2 kartus. Issukame sviesta, maisydami sudedame kepenu mase, isplaktus kiausinius, iberiame prieskoniu, druskos, labai gerai ismaisome. I kepimo formos apacia pridedame ..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų troškinys

Džiovintus grybus isbrinkinti mažame kiekyje vandens. Kiaulės ausis, kojas, uodegas gerai nuplauti, supjaustyti nedideliais gabalais ir virti sipna liepsna apie 1,5 valandos nedideliame kiekyje vandens pageidautina be druskos (paprastai kopūstai būna sūrūs). Įdėti lauro lapų, kvapni..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuoti Jamaikos ledai

Kavos ledams paruošti keptuvėje išlydoma neriebi grietinė, kol ji beveik užverda. Įdedama maltos kavos, gerai išmaišoma ir paliekoma 30 min.Dubenyje plakami kiaušinių tryniai su cukraus pudra kol masė sutirštėja ir palengvėja. Dar kartą pakaitinamas kavos ir grietinės mišinys beveik..

Recepto vertinimas: 3

SILKĖ SU PIKANTIŠKU VARŠKĖS PADAŽU

Ruosiame varskes mase: labai smulkiai supjaustome agurka, cesnaka, krapus sumaisome su varske ir grietine, iberiame pipiru, viska gerai istriname sakute. Silkiu file supjaustome juostelemis, dedame i lekstute, salia dedame svoguna, supjaustyta griezineliais. Varskes padaza tiekiame atskirai...

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: riebios