Grybai, grybå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/19

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Įdarytos plekšnės

Zuvis nuplauname, nukerpame pelekus, nulupame zuvks oda. ipjauname ZUVI nugaros viduryje ties stuburu, atpjauname zuvi nuo kaulo, virtuvinemis zirklemis perkerpame stubura viename ir kitame zuvies gale, palikdami galuose mazdaug po 2 cm kaulo.Zuvis idarome svieste apkeptais susmulkintais pievagrybia..

Recepto vertinimas: 0

Mėsiška sriuba su grybais ir morkomis

Išvirti mėsos sultinį. Grybus, morkas, svogūną, petražolę arba salierą supjaustyti šiaudeliais ir troškinti riebaluose, kol suminkštės. Tada įberti miltų, sudėti supjaustytus skersai raumenų mėsos gabalėlius ir viską dar kiek patroškinti. Troškinį sudėti į sultinį, 10 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Briedžiukai, kepti grietinės padaže

Briedžiukus švariai nuplauti, supjaustyti gabalėliais, apibarstyti druska ir 15 minučių kepti svieste. Paskui įberti miltų, sumaišyti, dar kelias minutes pakepinti, įpilti grietinės, 2 minutes pavirinti, praaušinti ir įmušti kiaušinį. Grybus sukrėsti į riebalais pateptą formą, ap..

Recepto vertinimas: 5

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis

Žuvį nuvalyti ir atskirti filė. Aliejumi pateptame žemame troškintuve susluoksniuoti filė pakaitomis su virtomis supjaustytomis bulvėmis, prieskoniais ir paruoštais kapotais grybais. Viską apipilti aliejumi, sumaišytu su tarkuotu obuoliu arba citrinos sultimis. Uždengti ir ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su grybais

Virtus grybus kartu su susmulkintu svogunu apkepame keptuveje su aliejumi, idedame druskos, pipiru. Atvesusius grybus sumalame mesmale. Is sluoksniuotos teslos isspaudziame apskritimus. Pyrageliu krastus aptepame kiausinio plakiniu, i viduri idedame idaro, sulenkiame, uzspaudziame sakute, aptepame k..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys su daržovėmis

1. Keptuvę įkaitiname iki 220 oC. Å alavijo Å¡akelę susmulkiname ir užberiame ant verÅ¡ienos. Mėsą užklojame laÅ¡inių griežinėliais. Skardoje iÅ¡lydome sviestą, dedame verÅ¡ieną ir 30 min. kepame orkaitėje. 2. Vandenį pakaitiname ir jame iÅ¡tirpiname sultinio koncentratą. Ä®beriame Å..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su grybais

Mėsą supjaustyti, išmušti ir pakepti. Kartu su mėsą kepti supjaustytas morkas, svogūnus, viską apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų padažo, česnako, grybų, įpilti stiklinę karšto vandens ir patroškinti. Atskirai keptuvėje kepti supjaustytas bulves ir vėliau jas sumaišyt..

Recepto vertinimas: 5

Švelnumas

Vistienos krutinele supjaustyti kepsneliu dydzio, pamarinuoti su prieskoniais, apkepti abi puses ant mazos ugnies svieste, tada sudeti ananasus be sulccu, pakepti 3-5 min, (jei turite dziovintu grybu tai dabar i keptuves kraita iberkite viena sauksta ir uzpile brendzio juos uzdekite dektuku. Kai alk..

Recepto vertinimas: 0

Menkės troškinys su šparagais

Žuvį supjaustyti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti 20 minučių pastovėti. Šparagus supjaustyti ir 15 minučių troškinti daržovių nuovire. Svogūną pakepinti aliejuje, sudėti supjaustytus pievagrybius ir troškinti 15 minučių. Žuvį apibarstyti miltais, druska, pipirais ir kep..

Recepto vertinimas: 0

Kepti obuoliai su vištiena

Obuolių viršūnėles nupjaukite, išskobkite vidų ir apšlakstykite citrinos sultimis. Vištos krūtinėles smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su supjaustytu išskobtu obuolio minkštimu, susmulkintu česnaku, majonezu, tepamu sūriu ir prieskoniais. Šį įdarą sudėkite į paruoštus obu..

Recepto vertinimas: 3

Raugintų kopūstų sriuba su grybais

Kopūstus nuplaukite, užpilkite sultiniu ir ištroškinkite. Vėliau sudėkite prieskonius, pomidorų tyrę, kubeliais pjaustytus grybus, svieste pakepintus miltus ir pavirkite 10 minučių. Patiekdami apibarstykite žalumynais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotas mėsos kepsnys

Mėsos faršą sumaišyti su šiek tiek grietinės, įmušti kiaušinį, įberti prieskonių. Paprikas su svogūnu apkepinti. Atskirai pakepint išvirtus grybus (pievagrybių virti nereik). Į pailgą kepimo formą dėti sluoksnį mėsos faršo, ant jo sukrėsti paprikas su svogūnais. Užbarstyti..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su citrina

Užvirkite sultinį, į jį įdėkite nuluptą slaunelę, suberkite ryžius, smulkintą svogūną ir virkite, kol mėsa suminkstės. Tada slaunelę isimkite, supjaustykite mažais kubeliais, pievagrybius - į 4 dalis. Viską sudėkite į sultinį, supilkite citrinų sultis, berkite trintą česnaką..

Recepto vertinimas: 4

Grybų salotos su bulvėmis

Grybus ir bulves supjaustyti ir suberti į indą. Grietinę išplakti su norimais prieskoniais ir sumaišyti su grybais ir bulvėmis. Kiaušinį ir pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sluoksniuojant vienus su kitais sudėti ant viršaus, papuošti žalumynais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Šiupininė su grybais ir žuvimi

Žuvies filė supjaustyti gabalais, sudėti į šaltą vandenį, pridėti prieskonių ir virti. Svogūno griežinėlius, šiaudeliais supjaustytus grybus, raugintą agurką ir obuolį troškinti svieste. Po 10 minučių įberti miltų, gerai išmaišyti, įpilti žuvies sultinio, sudėti žuvį ir ..

Recepto vertinimas: 1

Grybai grietinėje

Grybus kruopščiai nuvalyti, supjaustyti, sudėti į troškintuvą. Svogūną susmulkinti, pakepinti svieste, suberti į grybus. Įpilti 2-3 šaukštus vandens, suberti prieskonius, uždengti ir troškinti, kol grybai suminkštės. Paskui užpilti grietine, išmaišyta su miltais ir dar patroški..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba

Grybai supjaustomi nedideliais gabalėliais, apvirinami atskirame puodelyje, nusunkiami ir sudedami į verdantį vandenį. Kiek pavirus, sumetamos supjaustytos bulvės, dedama lauro lapelių, pipirų, pasūdomą, bulvėms suminkštėjus, supilamas aliejus arba sudedamas sviestas ir dar užvirinama..

Recepto vertinimas: 0

Austrės su pievagrybiais

Austres išimti iš kriauklių, keletui minučių įmesti į verdantį kur-bujon nuovirą. Stambesnes perpjauti per pusę. Išvalytus ir nuplautus pievagrybius patroškinti 30 g sviesto, smulkiai supjaustyti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Austres sumaišyti su pievagrybiais ir užpilti tirštu..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir pupelių salotos (Ingridos)

Šiek tiek pavirti kalafijorą - maždaug 2 min., svogūną su paprika pakepinti, grybukus pavirti ir po to pakepinti, išsivirti raudonąsias pupeles. Viską atšaldyti ir sumaišyti su majonezu ar aliejumi. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynųjų salotų lapų salotos

SvogÅ«nus ir ridikėlius supjaustome griežinėliais, susmulkiname pievagrybius, įberiame saulėgrąžų branduolių, iÅ¡maiÅ¡ome ir užpilame padažu, pagamintu iÅ¡ citrinų sulčių, vandens, aliejaus, druskos ir pipirų. Salotas sudedame ant lėkÅ¡tėse iÅ¡dėliotų salotų lapų.  ..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų grybų kotletai

Grybus išmirkyti, sumalti, sudėti kitus produktus, užminkyti tešlą. Palaikyti šaltai. Lipdyti kotletukus ir kepti..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su grybais

Paruošiame vidutinio tirštumo blynų tešlą. Grybus, jeigu reikia, išmirkome ar apverdame ir sumalame. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberiame susmulkintą svogūną. Kai jis šiek tiekapkepa, sudedame grybus, prieskonius irgerai apkepame. Į keptuvę su aliejumi pilame po 2 šaukštus blyn..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai kukuliai su mėsos padažu (Jelenos)

Bulves nulupkite ir sutarkuokite smulkiai, gerai nusunkite skystį (per marlę). Į bulvių masę įmuškite kiaušinį, sudėkite varškę, druską, krakmolą ir labai gerai išmaišykite. Iš masės formuokite nedidelius kukulius ir virkite apie 20 min. Padažui maltą mėsą apkepkite su susmul..

Recepto vertinimas: 0

Silkė aliejuje su spirgintais grybai

Silkes išmirkyti, išvalyti, nulupti, išimti kaulus, supjaustyti, kad būtų patogu valgyti, ir sudėti į indą. Pridėti galvą ir uodegą. Džiovintus grybus išvirti truputį pasūdytame vandenyje, supjaustyti pailgais plonais gabalėliais ir kartu su panašiai supjaustytais svogūnais pakepi..

Recepto vertinimas: 3

Grybų sriuba su kepta mėsa

Mėsą supjaustyti skersai raumenų į 4 - 5 gabalus, išmušti ir truputį apkepinti iš abiejų pusių. Mėsą kartu su atsiradusiomis sultimis dėti į puodą, įpilti 1 litrą verdančio vandens ir virti tol, kol mėsa suminkštės. Tada sudėti bulves. Kai jos beveik išvirs, suberti supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30