16 rezultatų ieškant "svarbu"

Žuvies suktinukai

Žuvies filė supjaustome stambiais gabalais, odą keletą kartų įpjauname. Gabalus pamušame, pabarstome druska, pipirais. Viduryje dedame faršo, susukame, kad taptų pailgos formos. Suvilgome kiaušinio plakinyje, pavoliojame džiūvėsėliuose, vėl plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose. Kepam..

Recepto vertinimas: 0

Buliaus akis

Riekės viduryje išpjauti apskritimą(labai patogu išspausti stiklinaite arba taure,bet galima ir peiliu).Paruoštą riekę dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi,į padarytą skylę riekėje iš karto įmušti kiaušinį,galima užberti mėgiamų prieskonių.Po poros minučių riekę su kiau..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas

Briuselio kopūstus nuplauname, nupjauname kotelius.Bulves nuskutame, supjaustome briuselio kopūstų gūželių dydžio gabaliukais.Pusę sviesto išlydome didelėje keptuvėje, sudedame bulves, kopūstus ir kepame 15 min., nuolat maišydamos.Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome.Faršą, varš..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos su tunu ir ančiuviais

Tuną perdėkite į sietelį ir nuvarvinkite, sudėkite į lėkštę ir sutrinkite jį šakute. Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus nuplaukite, pašalinkite kotelio pagrindus ir kiekvieną supjaustykite į aštuonias dal..

Recepto vertinimas: 0

Aksominiai margučiai

Išvirti morkas. Salierus ir porus su sviestu virti sultinyje. Paruoštas daržoves pertrinti, praskiesti sultiniu, pasūdyti. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, išvirti atskirai ir sudėti į sriubą. Nedidelę dalį tyrės sumaišyti su tarkuotu sūriu, ja aptepti duonos riekutes, pabarstyti t..

Recepto vertinimas: 0

Bananinis jogurtas

Sudedame į kombainą bananus, cukrų, kefyrą. Plakame tol, kol masė pasidarys tiršta ir be banano gabaliukų. Svarbu: jei dėsite pieną, masė bus per saldi ir ne tokia tiršta. ..

Recepto vertinimas: 0

Studentiškos bulvės

Į įkaitintą aliejų supilame šiaudeliais pjaustytas bulves, pakepiname 5 min. ir sudedame daržovių mišinį. Kepame kol daržoves suminkštės bei apskrus (apie 20-30min ant silpnos ugnies) Iškeptas bulves pabarstome prieskoniais. ..

Recepto vertinimas: 0

Vistienos sriuba

Apverdame vištienos ketvirčius, nupilame sultinį. Dedame apvirtus ketvirčius i svaru vandenį ir vėl verdame. Mėsai išvirus, ja kiek atvėsiname ir susmulkiname, dedame atgal į verdantį sultinį kartu su gana smulkiai supjaustytomis bulvėmis, morka, ryžiais ir svogūnu (jei pageidaujate,..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas riebaluose pakepintas svogūnas, kiaušinio trynys, prieskoniai, truputis sultinio, pieno ar vandens, ir masė gerai išsukama. Paskui sudedamas išplaktas kiaušinio baltymas ir daromi maltiniai (60—100 g dydžio), pavoliojami džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena

Mėsą išvirti. Atskirai pasūdytame vandenyje išvirti per naktį išmirkytas pupeles. Paruošti padažą: ištirpinti sviestą, pridėti miltus ir pieną ir, nuolat maišant, kaitinti ant mažos ugnies. Labai svarbu, kad padažas neužvirtų. Jis turi būti pakankamai tirštas. Iš sultinio..

Recepto vertinimas: 0

Užkandinis tortas (Jūratės)

1. Paruošti mielinę tešlą. Mieles, užpylus trupučiu pieno, išmaišyti. Įberti truputį miltų ir pastatyti šiltai, kad tūris padidėtų 3 kartus. Tada į dubenį susijoti miltus, supilti pieną, paruoštas mieles, ištirpiną sviestą bei kitus priedus ir minkyti, kol tešla nebelips pri..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių traškučiai su tunų pagardais

Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti labai plonomis riekelėmis, kurias bent pusvalandį (o galima ir visą naktį) pamirkyti šaltame vandenyje. Vandenį reikėtų vis keisti, kad bulvės prarastų krakmolą ir skrudinant taptų traškios. Išimtas iš vandens bulves nuvarvinti, nusausint..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su sūriu (Saimono)

Puode vandens su 2 šaukštais aliejaus verdame makaronus (taip jie išverda geriau ir nesukimba) apie 10 min., kad būtų ne per minkšti. Kol verda makaronai sutarkuojame sūrį, pasiruošiame faršą ir supjaustome pomidorą kubeliais. Išvirusius makaronus nukošiame, perdedame į kitą indą ..

Recepto vertinimas: 3

Kalakutiena su pievagrybiais ir paprikomis

File supjaustome vidutinio dydzio gabaleliais ir iskepame aliejuje.Atskirai kepame supjaustytus svogunus ir griezineliais supjaustytus pievagrybius. Paprikas supjaustome stambiais kubeliais ir taip pat iskepame. Svarbu papriku neperkepti, kad jos butu grazios spalvos.Tada visas darzoves sumaisome, o..

Recepto vertinimas: 3

Picos pyragas

Tešlos gaminimas:sumetam miltus, keptuvėje ištirpinam sviestą, užpilam ant miltų. kiaušinį įkalam į grietinę ir suplakam. Miltus su sviestu išminkom. Gaunasi vadinama smėlio tėšla, na pajusite kai miltai taps panašus į drėgną smėliuką. Dabar ipilkim grietinę, tik po truputi, k..

Recepto vertinimas: 0

Gaivios vištienos salotos su kariu

Vištienos file supjaustome kubeliais ir sumarinuojame su kariu (marinuojam savo pamėgtu būdu, svarbu įdėt kario). Išmarinuotą vištieną pakepame keptuvėje. Į atvėsusią vištieną dedame kuneliais pjaustytus apelsinus, obuolius ir porą. pagardiname kario prieskoniu, dedame majonezo ir j..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: svarbu