25 rezultatų ieškant "malt"

BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS

Kopustu guzeles verdamos sultinyje. I malta mesa sudedamas smulkiai supjaustytas ir svieste pakepintas svogunas, kiausinis, truputi maltu pipiru, mairuno, druskos, gerai ismaisoma ir padaromi nedideli kukuliukai. Baigiant kopustams virti, sudedami mesos kukuliukai ir verdama 10-15 min. Duodant i sta..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS PLOVAS

Vista isvirti su stambiai supjaustytais prieskoniniais zalumynais ir prieskoniais. Ryzius perplauti nusausinti, pakepinti su puse normos riebalu. Tada ipilti 4 stiklines vistienos sultinio, iberti druskos, maltu pipiru, kario milteliu, razinu, viska 10 min. pavirinti ant silpnos ugnies, tada gerai u..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA ŽĄSIS

Isdarineta zasis itrinama druska.Idarui nulupti obuoliai ir slyvos supjaustomos, riesutai smulkiai sukapojami, suberiama cukrus, razinos, dziuveseliai ir viskas sumaisoma. I zasi pridedama idaro ir uzsiuvama. Ji dedama i keptuva, uzpilama puse stiklines vandens ir 1,5 val. kepama, palaistant atsirad..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖS KEPSNELIAI

Vistos isdarinejamos, nuo kurutineliu nulupama oda, virs pirmojo sanario nupjaunami sparneliai ir mesa nuskutoma iki raktikaulio. Sanarys apipjaunamas ir atpalaiduojamas, o raumuo peiliu atkieliamas nuo krutinkaulio ir isimamas. Pasalinus sausgysles, raumenys lengvai ismusami, atskiriant didiji ir m..

Recepto vertinimas: 4

KEPENŲ KUKULIAI

Keptas kepenis tris kartus permalti mesmale, sumaisyti su kitais recepte nurodytais produktais ir palaikyti apie valanda, kad isbrinktu dziuveseliai. Tada is mases padaryti nedidelius kukulius ir sudeti juos i verdanti mesos sultini arba darzoviu sriuba.Virti, kol kukuliai iskils i pavirsiu...

Recepto vertinimas: 0

PORAI SU DEŠRA ALAUS PADAŽE

Baltasias poru dalis 15 min. virti pasudytame vandenyje, Paskui isgriebti ir, vandeniui nuvarvejus, sudeti i riebalais istepta ugniai atsparu inda. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti alumi, pasudyti, paskaninti maltais pipirais ir nuolat maisant pakaitinti, kol uzvirs. Paruosta padaza uzpilti a..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENA KINIŠKAI

Mesa nuplauti, supjaustyti kuo siauresnem juostelem ir sudeti i dubeni. Labai smulkiai supjaustyti cesnaka, suberti ant mesos, uzpilti sojos padaza, vyno acta, suberti druska, cukru, juoduosius pipirus, aitriaja paprika. Mesa su priedais gerai ismaisyti ir palikti 12 val. saldytuve. Kas 2 val. reiki..

Recepto vertinimas: 4

DARŽOVIŲ APKEPAS SU MĖSA IR GRYBAIS

Mesos farsa sumaisyti su kapotais grybais ir svogunu. Darzoves, isskyrus zirnius, sutarkuoti arba sumalti mesmale, sumaisyti su skysciu ir prieskoniais. Skarda patepti riebalais, ant dugno deti sluoksni darzoviu, ant ju grybus su mesa ir svogunais, paskui vel darzoves. Virsu apdelioti sviesto gabale..

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ VAINIKAS

Morkas nuvalyti ir sutarkuoti per smulkia trintuve. Sviesta istrinti su cukrumi ir druska. Imusti kiausinius, supilti migdolu esencija, sudeti persijotus miltus ir kepimo miltelius. paskiau sudeti morkas ir migdolus, ismaisyti. Apvalia kekso forma su kamineliu istepti sviestu ir pabarstyti dziuve..

Recepto vertinimas: 0

SAUSAINIAI " RIEŠUTĖLIAI"

Tesla: sviesta sukapoti, suberti miltus, maltus riesutus, cukraus pudra, viskas kapojama peiliu iki vienalytes mases. Tesla iskociojame ir ant jos isspaudziame skrituliukus, jais islipdyti formeles, primenancias riesuto kevala. Trumpai kepti ikaitintoje orkaiteje. Kremas: visus kremo produktus sutri..

Recepto vertinimas: 0

ŠIRDELĖS

Kiausinio baltymus atskirkite nuo tryniu. Baltymus isplakite iki purumo, suberkite cukru, vanilini cukru, cinamona, maltus gvazdikelius, kakava, supilkite romo esencija ir tirpinta sviesta. Viska atsargiai ismaisykite. Suberkite persijotus maltus migdolus bei kepimo miltelius ir dar karta ismaisykit..

Recepto vertinimas: 0

VYŠNIŲ PYRAGAS SU MIGDOLAIS

Miltus ant lentos ismaisykite su kepimo milteliais ir viduryje padarykite duobute. Iberkite 50g cukraus, sauksteli vanilinio cukraus, suleiskite kiausinio baltyma, sudekite gabaliukais supjaustyta sviesta. Uzminkome tesla. 2/3 teslos iskociojame ir ja isklojame zema tortine. Is likusios teslos iskoc..

Recepto vertinimas: 0

KAKAVINIS PYRAGAS SU MORENGAIS

Kefyra, maragarina, kiausini istrinti su cukrumi, kepimo milteliais ir prieskoniais. Maisant dalimis suberti miltus ir kakava. I riebalais patepta kepimo forma sukresti tesla ir islyginti pavirsiu. Kepti mazdaug 35 min. Palaukti, kol orkaite praves iki 60 laipsniu. Per ta laika iki standziu putu isp..

Recepto vertinimas: 0

ŠVIEŽIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU RŪKYTU KUMPIU

I verdanti sultini suberiame siaudeliais pjaustytus kopustus, verdame 3 minutes. Tada sudedame kepintas prieskonines darzoves, iberiame prieskoniu ir verdame dar 3 minutes. Nukele suberiame siaudeliais pjaustyta kumpi, supilame grietinele, pabarstome zalumynais. Tiekiame isgremztuose duonos kepaliuk..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų pyragas su vyšniomis

Forma, kurioje kepsite, istepkite riebalais. Vysnias pavoliokite miltuose ir sudekite ant dugno. Maisytuvu isplakite sviesta ir cukru, imuskite kiausinius, suberkite miltus ir maltus migdolus. Gauta mase sukreskite ant vysniu. Kepkite nekarstoje orkaiteje 2 valandas. Jei pyrago virsus prades tamseti..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys su baravykais

Nugarine supjaustome taip, kad turetume mesos laksta vyniotiniui. Mesa siek tiek pamusame mesos plaktuku, pabarstome druska, pipirais, susmulkintais svogunais ar svogunu milteliais ir suvynioje palaikome 3-4 vai. I malta mesa imusame kiausini, iberiame druskos, pipiru, isminkome. Grybus pakepame kep..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena įdaryti patisonai

Nupjauname patisonu virsuneles ir isskobiame vidu. Patisonus apverdame pasudytame vandenyje. Vistienos farsa sumaisome su kiausiniu, grietinele, dziuveseliais ir vistienos prieskoniais. Sios mases prikemsame patisonus, uzdedame virsuneles, patepame aliejumi ir kepame 220 C temperaturos orkaiteje api..

Recepto vertinimas: 4

Su daržovėmis troškinti maltiniai

Vistienos farsa sumaisome su grietinele, kiausiniu, dziuveseliais ir prieskoniais. Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose. I puoda troskinimui ipilame 1,5 stiklines pasudyto vandens, sudedame sviesta ir uzverdame. Sudedame maltinius. Tuomet smulkiai supjaustome darzoves, apkepiname jas alie..

Recepto vertinimas: 0

Skanėstai su anakardzių riešutais

Is teslai skirtu produktu uzmaisome tesla. Ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos konditeriniu svirkstu formuojame sausainius ir kepame 180 C temperaturoje apie 15 min. Atvesusius sausainelius papuosiame is citrinos sulciu ir cukraus pudros paruostu glajumi ir pabarstome konditeriniais karoliuka..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta kiaulės galva

Kiaules galva isplauname. Padarome ertme. Galva ir perpjautas kojeles per nakti pamerkiame i parugstinta vandeni. I malta mesa sudedame prieskonius, ismirkyta bandele ar 2-3 riekutes batono, imusame kiausinius, iberiame druskos ir isminkome. Pripildome galvos ertme. Pilame i puoda vandens tiek, kad ..

Recepto vertinimas: 0

Cinamono žvaigždutės

Sviesta issukame su kiausiniu ir cukrumi. Po truputi imaisome su prieskoniais ir riesutaissumaisytus miltus. 1 vai. tesla laikome saltai.Tuomet iskociojame 7 mm storio laksta irformuojame sausainius. Kepame 170 C temperaturos orkaiteje. Atvesusius sausainius puosiame istirpintu su pienu sokoladu, mi..

Recepto vertinimas: 3

Trijų rūšių mėsos ''zuikis'' su perlinėmis kruop.

Dubenyje sumaisome mesa, kruopas, kiausiniu plakini, dziuveselius, krakmola ir svieste pakepintus svoguno kubelius. Gauta mase paskaniname druska ir prieskoniais.Aliejumi pateptoje skardoje formuojame ''zuiki''. Ji patepame aliejumi. I skarda ipilame 1 stikline pasudyto vandens ir kepame 220 C tempe..

Recepto vertinimas: 5

Kepta kiauliena su moliūgais

Moliuga supjaustome nedideliais kubeliais irapkepame keptuveje su sviestu. Svoguna susmulkiname ir apkepame keptuveje su aliejumi. I malta mesa imaisome kiausini, malta ismirkyta batona, kepta svoguna, kiausiniu, prieskonius, druska, gerai isminkome.I mazos kepimo formos apacia dedame moliugo, ant j..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių troškinys

Cukinija nuplauname, jei didele - nulupame, ir supjaustome kubeliais. Paprika taip pat supjaustome kubeliais. Pomidorus supjaustome stambesniais kubeliais. Keptuveje ikaitiname alieju ir sudedame cukinija. Keptuve uzdengiame dangciu ir troskiname ant nedideles ugnies. Po kokiu 5 min. sudedame paprik..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos šašlykas su pikantišku padažu

Kepti ant iesmo 7 minutes.PARUOSIMO BUDASMesa supjaustyti 2-3 cm storio gabaliukais, lasinius 1 cm storio gabaleliais. Nulupus svogunus supjaustyti 1/2 cm storio griezineliais. Paprikas supjaustyti 3 cm ilgio gabaleliais. Mesa ir darzoves ismaisyti su pipirais ir aliejumi. Visus padažzo komponent..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: malt