25 rezultatų ieškant "malt"

BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS

Kopustu guzeles verdamos sultinyje. I malta mesa sudedamas smulkiai supjaustytas ir svieste pakepintas svogunas, kiausinis, truputi maltu pipiru, mairuno, druskos, gerai ismaisoma ir padaromi nedideli kukuliukai. Baigiant kopustams virti, sudedami mesos kukuliukai ir verdama 10-15 min. Duodant i sta..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS PLOVAS

Vista isvirti su stambiai supjaustytais prieskoniniais zalumynais ir prieskoniais. Ryzius perplauti nusausinti, pakepinti su puse normos riebalu. Tada ipilti 4 stiklines vistienos sultinio, iberti druskos, maltu pipiru, kario milteliu, razinu, viska 10 min. pavirinti ant silpnos ugnies, tada gerai u..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖS KEPSNELIAI

Vistos isdarinejamos, nuo kurutineliu nulupama oda, virs pirmojo sanario nupjaunami sparneliai ir mesa nuskutoma iki raktikaulio. Sanarys apipjaunamas ir atpalaiduojamas, o raumuo peiliu atkieliamas nuo krutinkaulio ir isimamas. Pasalinus sausgysles, raumenys lengvai ismusami, atskiriant didiji ir m..

Recepto vertinimas: 4

KEPENĖLIŲ KUKULIAI

Kepebeles istrinamos su tryniu ir sciestu. I mase suberiami dziuveseliai, pipirai, pasudoma ir imaisomas isplaktas baltymas. Is teslos daromi mazi kukuliai ir verdami pasudytame vandenyje...

Recepto vertinimas: 0

KEPENŲ KUKULIAI

Keptas kepenis tris kartus permalti mesmale, sumaisyti su kitais recepte nurodytais produktais ir palaikyti apie valanda, kad isbrinktu dziuveseliai. Tada is mases padaryti nedidelius kukulius ir sudeti juos i verdanti mesos sultini arba darzoviu sriuba.Virti, kol kukuliai iskils i pavirsiu...

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENA KINIŠKAI

Mesa nuplauti, supjaustyti kuo siauresnem juostelem ir sudeti i dubeni. Labai smulkiai supjaustyti cesnaka, suberti ant mesos, uzpilti sojos padaza, vyno acta, suberti druska, cukru, juoduosius pipirus, aitriaja paprika. Mesa su priedais gerai ismaisyti ir palikti 12 val. saldytuve. Kas 2 val. reiki..

Recepto vertinimas: 4

KUMPIŲ KUKULIAI

Kumpi smulkiai supjaustyti. Kiausinius isplakti ir ismaisyti su miltais, kumpiu ir dziuvesiais. Is mases suformuoti kukulius ir apkepti. Tiekiama su ryziais arba bulviu tyre...

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ VAINIKAS

Morkas nuvalyti ir sutarkuoti per smulkia trintuve. Sviesta istrinti su cukrumi ir druska. Imusti kiausinius, supilti migdolu esencija, sudeti persijotus miltus ir kepimo miltelius. paskiau sudeti morkas ir migdolus, ismaisyti. Apvalia kekso forma su kamineliu istepti sviestu ir pabarstyti dziuve..

Recepto vertinimas: 0

SALDUS AITRIŲJŲ PAPRIKŲ PADAŽAS

Sumaisykite visus padazo ingredientus ir kaitinkite keptuveje, kol uzvirs. Virkite apie 10 min., sumazinkite ugni ir pavirkite dar 20 min., arba kol padazas sutirstes ir panases i sirupa...

Recepto vertinimas: 2

SAUSAINIAI " RIEŠUTĖLIAI"

Tesla: sviesta sukapoti, suberti miltus, maltus riesutus, cukraus pudra, viskas kapojama peiliu iki vienalytes mases. Tesla iskociojame ir ant jos isspaudziame skrituliukus, jais islipdyti formeles, primenancias riesuto kevala. Trumpai kepti ikaitintoje orkaiteje. Kremas: visus kremo produktus sutri..

Recepto vertinimas: 0

ŠIRDELĖS

Kiausinio baltymus atskirkite nuo tryniu. Baltymus isplakite iki purumo, suberkite cukru, vanilini cukru, cinamona, maltus gvazdikelius, kakava, supilkite romo esencija ir tirpinta sviesta. Viska atsargiai ismaisykite. Suberkite persijotus maltus migdolus bei kepimo miltelius ir dar karta ismaisykit..

Recepto vertinimas: 0

KAKAVINIS PYRAGAS SU MORENGAIS

Kefyra, maragarina, kiausini istrinti su cukrumi, kepimo milteliais ir prieskoniais. Maisant dalimis suberti miltus ir kakava. I riebalais patepta kepimo forma sukresti tesla ir islyginti pavirsiu. Kepti mazdaug 35 min. Palaukti, kol orkaite praves iki 60 laipsniu. Per ta laika iki standziu putu isp..

Recepto vertinimas: 0

BERLYNO VARŠKĖS KEKSAS

Cukatas sumaisyti su migdolais, razinomis ir romu, palikti 30 min. pastoveti. Varske istrinti su cukrumi, sviestu ir kiausiniais. Po to sudedame tarkuota citrinos zievele, miltus, kepimo miltelius bei kardamona ir viska gerai isminkyti. Suformuojame kepalo forma ir dedame ant skardos isklotos kepimo..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų pyragas su vyšniomis

Forma, kurioje kepsite, istepkite riebalais. Vysnias pavoliokite miltuose ir sudekite ant dugno. Maisytuvu isplakite sviesta ir cukru, imuskite kiausinius, suberkite miltus ir maltus migdolus. Gauta mase sukreskite ant vysniu. Kepkite nekarstoje orkaiteje 2 valandas. Jei pyrago virsus prades tamseti..

Recepto vertinimas: 0

PADAŽAS KEPSNIUI

Dubenelyje ismaisome alieju su actu, iberiame pipiru, smulkiai sukapota cesnaka, garstycias, smulkinta citrinu zievele, druska, cukru, supilame citrinu sultis. Viska gerai ismaisome ir verdame 15 minuciu...

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys su baravykais

Nugarine supjaustome taip, kad turetume mesos laksta vyniotiniui. Mesa siek tiek pamusame mesos plaktuku, pabarstome druska, pipirais, susmulkintais svogunais ar svogunu milteliais ir suvynioje palaikome 3-4 vai. I malta mesa imusame kiausini, iberiame druskos, pipiru, isminkome. Grybus pakepame kep..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su voveraitėmis

I malta vistiena jmusame kiausinius, idedame susmulkinta batona, krakmolo, prieskoniu, svogunu, gerai isminkome. Padarome kotletus, viduryje ispaudziame duobute ir sudedame i riebalais patepta skarda. Voveraites 10 min. verdame pasudytame vandenyje, po to apkepame keptuveje su aliejumi ir svogunais...

Recepto vertinimas: 0

Voveraitėmis įdarytos vištų blauzdelės

Is vistu blauzdeliu isimame kauliukus su mesa. Paliekame dali mazojo kauliuko. Mesa nuimame nuo kaulu ir sumalame. Tuomet sumaisome su kiausinio plakiniu, dziuveseliais, grietinele, virtomis voveraitemis, susmulkintomis petrazolemis ir vistienos prieskoniais. Sios mases prikemsame blauzdeles ir uzle..

Recepto vertinimas: 1

Su daržovėmis troškinti maltiniai

Vistienos farsa sumaisome su grietinele, kiausiniu, dziuveseliais ir prieskoniais. Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose. I puoda troskinimui ipilame 1,5 stiklines pasudyto vandens, sudedame sviesta ir uzverdame. Sudedame maltinius. Tuomet smulkiai supjaustome darzoves, apkepiname jas alie..

Recepto vertinimas: 0

Skanėstai su anakardzių riešutais

Is teslai skirtu produktu uzmaisome tesla. Ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos konditeriniu svirkstu formuojame sausainius ir kepame 180 C temperaturoje apie 15 min. Atvesusius sausainelius papuosiame is citrinos sulciu ir cukraus pudros paruostu glajumi ir pabarstome konditeriniais karoliuka..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinė žąsis su ananasais

Zasi isdorojame isimdami visus kaulus. Kauliukus paliekame tik sparneliuose ir kojelese. Zasi pabarstome druska ir pipirais. Isimta zasies mesa surusiuojame: paliekame stambesnius file gabalus, o smulkesnius sumalame su vistiena. I malta mesa imusame kiausinius, pakeptas darzoves ir gerai ismaisome...

Recepto vertinimas: 0

Cinamono žvaigždutės

Sviesta issukame su kiausiniu ir cukrumi. Po truputi imaisome su prieskoniais ir riesutaissumaisytus miltus. 1 vai. tesla laikome saltai.Tuomet iskociojame 7 mm storio laksta irformuojame sausainius. Kepame 170 C temperaturos orkaiteje. Atvesusius sausainius puosiame istirpintu su pienu sokoladu, mi..

Recepto vertinimas: 3

Trijų rūšių mėsos ''zuikis'' su perlinėmis kruop.

Dubenyje sumaisome mesa, kruopas, kiausiniu plakini, dziuveselius, krakmola ir svieste pakepintus svoguno kubelius. Gauta mase paskaniname druska ir prieskoniais.Aliejumi pateptoje skardoje formuojame ''zuiki''. Ji patepame aliejumi. I skarda ipilame 1 stikline pasudyto vandens ir kepame 220 C tempe..

Recepto vertinimas: 5

Kepta kiauliena su moliūgais

Moliuga supjaustome nedideliais kubeliais irapkepame keptuveje su sviestu. Svoguna susmulkiname ir apkepame keptuveje su aliejumi. I malta mesa imaisome kiausini, malta ismirkyta batona, kepta svoguna, kiausiniu, prieskonius, druska, gerai isminkome.I mazos kepimo formos apacia dedame moliugo, ant j..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos šašlykas su pikantišku padažu

Kepti ant iesmo 7 minutes.PARUOSIMO BUDASMesa supjaustyti 2-3 cm storio gabaliukais, lasinius 1 cm storio gabaleliais. Nulupus svogunus supjaustyti 1/2 cm storio griezineliais. Paprikas supjaustyti 3 cm ilgio gabaleliais. Mesa ir darzoves ismaisyti su pipirais ir aliejumi. Visus padažzo komponent..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: malt