25 rezultatų ieškant "malt"

BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS

Kopustu guzeles verdamos sultinyje. I malta mesa sudedamas smulkiai supjaustytas ir svieste pakepintas svogunas, kiausinis, truputi maltu pipiru, mairuno, druskos, gerai ismaisoma ir padaromi nedideli kukuliukai. Baigiant kopustams virti, sudedami mesos kukuliukai ir verdama 10-15 min. Duodant i sta..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS PLOVAS

Vista isvirti su stambiai supjaustytais prieskoniniais zalumynais ir prieskoniais. Ryzius perplauti nusausinti, pakepinti su puse normos riebalu. Tada ipilti 4 stiklines vistienos sultinio, iberti druskos, maltu pipiru, kario milteliu, razinu, viska 10 min. pavirinti ant silpnos ugnies, tada gerai u..

Recepto vertinimas: 0

KALIAROPĖS SU VIŠTIENA

Kaliaropes nulupti, isskobus vidu, 3 min. pavirti. Vistiena supjaustyti kubeliais, pasudyti, pabarstyti maltais pipirais, pakepinti su aliejumki, sudeti smulkiai supjaustytas morkas, dar kiek patroskinti. Ipilti 100 ml grietineles, iberti petrazoliu, sudeti virtus ryzius, ismaisyti. Kaliaropiu "puod..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA ŽĄSIS

Isdarineta zasis itrinama druska.Idarui nulupti obuoliai ir slyvos supjaustomos, riesutai smulkiai sukapojami, suberiama cukrus, razinos, dziuveseliai ir viskas sumaisoma. I zasi pridedama idaro ir uzsiuvama. Ji dedama i keptuva, uzpilama puse stiklines vandens ir 1,5 val. kepama, palaistant atsirad..

Recepto vertinimas: 0

KEPENŲ KUKULIAI

Keptas kepenis tris kartus permalti mesmale, sumaisyti su kitais recepte nurodytais produktais ir palaikyti apie valanda, kad isbrinktu dziuveseliai. Tada is mases padaryti nedidelius kukulius ir sudeti juos i verdanti mesos sultini arba darzoviu sriuba.Virti, kol kukuliai iskils i pavirsiu...

Recepto vertinimas: 0

BULVINIAI VEDARAI

Nuskustos bulves sutarkuojamos. Lasinukai smulkiai supjaustomi ir paspirginami kartu su kapotais svogunais. Jais uzpilamos tarkuotos bulves, suberiamas mairunas, pasudoma. Viskas gerai sumaisoma. Zarnos gerai isvalomos , istrinamos druska ir kapotu cesnaku, isplaunamos ir nekietai prikemsamos. Skard..

Recepto vertinimas: 4

PORAI SU DEŠRA ALAUS PADAŽE

Baltasias poru dalis 15 min. virti pasudytame vandenyje, Paskui isgriebti ir, vandeniui nuvarvejus, sudeti i riebalais istepta ugniai atsparu inda. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti alumi, pasudyti, paskaninti maltais pipirais ir nuolat maisant pakaitinti, kol uzvirs. Paruosta padaza uzpilti a..

Recepto vertinimas: 0

MIEŽINIŲ KRUOPŲ APKEPAS SU MĖSA

Smulkiai supjaustytus svogunus ir mesa pakepinti. Sumaisyti su kose, iberti kardamono arba miltu kmynu, pasudyti, gerai ismaisyti ir sudeti i sviestu istepta ir dziuvesiais pabarstyta skarda. Kepti orkaiteje. Patiekti su raugintais ar marinuotais agurkais, raugintais kopustais, marinuotu darzoviu mi..

Recepto vertinimas: 1

DARŽOVIŲ APKEPAS SU MĖSA IR GRYBAIS

Mesos farsa sumaisyti su kapotais grybais ir svogunu. Darzoves, isskyrus zirnius, sutarkuoti arba sumalti mesmale, sumaisyti su skysciu ir prieskoniais. Skarda patepti riebalais, ant dugno deti sluoksni darzoviu, ant ju grybus su mesa ir svogunais, paskui vel darzoves. Virsu apdelioti sviesto gabale..

Recepto vertinimas: 0

SAUSAINIAI " RIEŠUTĖLIAI"

Tesla: sviesta sukapoti, suberti miltus, maltus riesutus, cukraus pudra, viskas kapojama peiliu iki vienalytes mases. Tesla iskociojame ir ant jos isspaudziame skrituliukus, jais islipdyti formeles, primenancias riesuto kevala. Trumpai kepti ikaitintoje orkaiteje. Kremas: visus kremo produktus sutri..

Recepto vertinimas: 0

ŠIRDELĖS

Kiausinio baltymus atskirkite nuo tryniu. Baltymus isplakite iki purumo, suberkite cukru, vanilini cukru, cinamona, maltus gvazdikelius, kakava, supilkite romo esencija ir tirpinta sviesta. Viska atsargiai ismaisykite. Suberkite persijotus maltus migdolus bei kepimo miltelius ir dar karta ismaisykit..

Recepto vertinimas: 0

DUONOS KEKSAS

Kiausiniu tryniai issukami su cukrumi, sumaisomi su issijotais dziuveseliais, suberiami prieskoniai, supilamas istirpintas margarinas, paskiausiai imaisomi isplakti baltymai. paruosta tesla sukreciama i forma ir kepama vidutinio karstumo orkaiteje. Iskepes ir formoje atvesintas keksas apipilamas sok..

Recepto vertinimas: 0

VYŠNIŲ PYRAGAS SU MIGDOLAIS

Miltus ant lentos ismaisykite su kepimo milteliais ir viduryje padarykite duobute. Iberkite 50g cukraus, sauksteli vanilinio cukraus, suleiskite kiausinio baltyma, sudekite gabaliukais supjaustyta sviesta. Uzminkome tesla. 2/3 teslos iskociojame ir ja isklojame zema tortine. Is likusios teslos iskoc..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių ir grybų salotos

Ryzius isverdame pagal nurodyta receptura, nusunkiame, uzdengiame ir pastatome 30 minuciu.I virtus ryzius sudedame supjaustytus pievagrybius, virtas sparagines pupeles, kubeliais pjaustyta paprika, smulkinta svoguna, sumaisome. Uzpilui skirtus produktus gerai ismaisome ir uzpilame ant salotu. (Kviec..

Recepto vertinimas: 0

ŠVIEŽIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU RŪKYTU KUMPIU

I verdanti sultini suberiame siaudeliais pjaustytus kopustus, verdame 3 minutes. Tada sudedame kepintas prieskonines darzoves, iberiame prieskoniu ir verdame dar 3 minutes. Nukele suberiame siaudeliais pjaustyta kumpi, supilame grietinele, pabarstome zalumynais. Tiekiame isgremztuose duonos kepaliuk..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys su baravykais

Nugarine supjaustome taip, kad turetume mesos laksta vyniotiniui. Mesa siek tiek pamusame mesos plaktuku, pabarstome druska, pipirais, susmulkintais svogunais ar svogunu milteliais ir suvynioje palaikome 3-4 vai. I malta mesa imusame kiausini, iberiame druskos, pipiru, isminkome. Grybus pakepame kep..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinio biskvito pyragaičiai su mėlynėmis

Papločciui sumalame biskvitąa ir sumaišsome su riesšutais, kondensuotu pienu ir sviestueeeeiiaaa. MasęS sudeccdame į skardelę, #zzzzz3;išlyginame pav#sssssssssss3;iršiųu ir paliekame šaltai.Kakavos sluoksniui sumalame biskvitą ir sumaišome su kefyru, kakava, citrinuų sultimis bei užie..

Recepto vertinimas: 0

Su daržovėmis troškinti maltiniai

Vistienos farsa sumaisome su grietinele, kiausiniu, dziuveseliais ir prieskoniais. Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose. I puoda troskinimui ipilame 1,5 stiklines pasudyto vandens, sudedame sviesta ir uzverdame. Sudedame maltinius. Tuomet smulkiai supjaustome darzoves, apkepiname jas alie..

Recepto vertinimas: 0

Skanėstai su anakardzių riešutais

Is teslai skirtu produktu uzmaisome tesla. Ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos konditeriniu svirkstu formuojame sausainius ir kepame 180 C temperaturoje apie 15 min. Atvesusius sausainelius papuosiame is citrinos sulciu ir cukraus pudros paruostu glajumi ir pabarstome konditeriniais karoliuka..

Recepto vertinimas: 0

Ruginė Kūčių duona

Sventems zemaiciai kepdavo pagerinta duonele. I duonkubili pildavo sultis, iberdavo puse miltu, mentele isplakdavo, idedavo raugo ir kildindavo vis retkarciais paplakdami. Tada sudedavo medu arba cukru, kmynus, druskos, supildavo miltus ir gerai isminkydavo. Kildindavo. Ant lizes paberdavo miltu arb..

Recepto vertinimas: 0

Cinamono žvaigždutės

Sviesta issukame su kiausiniu ir cukrumi. Po truputi imaisome su prieskoniais ir riesutaissumaisytus miltus. 1 vai. tesla laikome saltai.Tuomet iskociojame 7 mm storio laksta irformuojame sausainius. Kepame 170 C temperaturos orkaiteje. Atvesusius sausainius puosiame istirpintu su pienu sokoladu, mi..

Recepto vertinimas: 3

Trijų rūšių mėsos ''zuikis'' su perlinėmis kruop.

Dubenyje sumaisome mesa, kruopas, kiausiniu plakini, dziuveselius, krakmola ir svieste pakepintus svoguno kubelius. Gauta mase paskaniname druska ir prieskoniais.Aliejumi pateptoje skardoje formuojame ''zuiki''. Ji patepame aliejumi. I skarda ipilame 1 stikline pasudyto vandens ir kepame 220 C tempe..

Recepto vertinimas: 5

Kepta kiauliena su moliūgais

Moliuga supjaustome nedideliais kubeliais irapkepame keptuveje su sviestu. Svoguna susmulkiname ir apkepame keptuveje su aliejumi. I malta mesa imaisome kiausini, malta ismirkyta batona, kepta svoguna, kiausiniu, prieskonius, druska, gerai isminkome.I mazos kepimo formos apacia dedame moliugo, ant j..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių gardumynas

I grietinele ipilti siek tiek vysniu sulciu, supilti cukru ir isplakti. Pilti i taures sluoksni vysniu, sluoksni grietineles, ir t.t. Po to uzbarstyti dziuveseliais ir papuosti vysnia. (lina)..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos šašlykas su pikantišku padažu

Kepti ant iesmo 7 minutes.PARUOSIMO BUDASMesa supjaustyti 2-3 cm storio gabaliukais, lasinius 1 cm storio gabaleliais. Nulupus svogunus supjaustyti 1/2 cm storio griezineliais. Paprikas supjaustyti 3 cm ilgio gabaleliais. Mesa ir darzoves ismaisyti su pipirais ir aliejumi. Visus padažzo komponent..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: malt