25 rezultatų ieškant "malt"

BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS

Kopustu guzeles verdamos sultinyje. I malta mesa sudedamas smulkiai supjaustytas ir svieste pakepintas svogunas, kiausinis, truputi maltu pipiru, mairuno, druskos, gerai ismaisoma ir padaromi nedideli kukuliukai. Baigiant kopustams virti, sudedami mesos kukuliukai ir verdama 10-15 min. Duodant i sta..

Recepto vertinimas: 0

BULVINIAI BLYNAI SU RAZINOMIS IR RIEŠUTAIS

Bulves sutarkuoti. Imusti kiausini, sudeti maltus ir kapotus migdolus, razinas, druska. Viska ismaisyti. Kepti karstame aliejuje. Prie siu blynu tinka obuoliu arba slyvu dzemas...

Recepto vertinimas: 0

VIŠČIUKAS SU APELSINAIS

Isspauskite i medu citrinu ir apelsinu sultis. Idekite susmulkinta imbiera ir likusius prieskonius. Siuo misiniu apipilkite visciuku slauneles ir valandai palikite mesa vesioje vietoje. Praejus valandai slauneles kepame apie pusvalandi 250C temperaturoje. Slauneles patiekiamos su ryziais ir apelsinu..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS PLOVAS

Vista isvirti su stambiai supjaustytais prieskoniniais zalumynais ir prieskoniais. Ryzius perplauti nusausinti, pakepinti su puse normos riebalu. Tada ipilti 4 stiklines vistienos sultinio, iberti druskos, maltu pipiru, kario milteliu, razinu, viska 10 min. pavirinti ant silpnos ugnies, tada gerai u..

Recepto vertinimas: 0

KEPENŲ KUKULIAI

Keptas kepenis tris kartus permalti mesmale, sumaisyti su kitais recepte nurodytais produktais ir palaikyti apie valanda, kad isbrinktu dziuveseliai. Tada is mases padaryti nedidelius kukulius ir sudeti juos i verdanti mesos sultini arba darzoviu sriuba.Virti, kol kukuliai iskils i pavirsiu...

Recepto vertinimas: 0

ŠVIEŽIŲ KOPŪSTŲ KOTLETAI

Kopusto galva 10-15 min. apvirti. Supjauscius i 4-6 dalis sutarkuoti per burokine tarka arba stambiai sumalti su mesmale. Atsiradusias sultis truputi nusunkti, kad mase nebutu per daug slapia ir galetu formuoti kotletus. Sudeti farsa ar malta desra (sonine), smulkiai supjaustytu svogunu ,cesnakus, d..

Recepto vertinimas: 5

AVIENA SU DŽIOVINTAIS ABRIKOSAIS

Ikaitinkite dideleje keptuveje alieju ir pakepinkite susmulkintus svogunus, cesnakus, imbiera ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkstes. Suberkite i keptuve kubeliais pjaustyta mesa ir apskrudinkite. Suberkite kalendra ir pipirus, pasudykite. I mesa supilkite sultini ir troskinkite ant mazos ugn..

Recepto vertinimas: 0

KEPTAS SŪRIS

Supjaustykite suri centimetro storio griezineliais ir padekite i saldytuva. Suris turi buti labai saltas, galite trumpai ikisti i saldymo kamera. Sumaisykite smulkintus riesutus ir maltus dziuveselius. Truputi paplakite kiausiniu baltymus. Pabarstykite suri druska ir pipirais, pamirkykite kiausiniu ..

Recepto vertinimas: 4

PUPELIŲ PAŠTETAS

Smulkiai supjaustyti svogunai kepinami aliejuje, kol suminkstes. Sudejus grietine dar truputi pakaitinama. Sumaisoma su pupelemis. Pupeles 2 kartus sumalamos mesamale. I mase iberiama druskos, maltu kvapijuju pipiru, juozazoles ir gerais ismaisoma. Is mases galima suformuoti zuvi arba pusrutuli. Sud..

Recepto vertinimas: 0

SAUSAINIAI " RIEŠUTĖLIAI"

Tesla: sviesta sukapoti, suberti miltus, maltus riesutus, cukraus pudra, viskas kapojama peiliu iki vienalytes mases. Tesla iskociojame ir ant jos isspaudziame skrituliukus, jais islipdyti formeles, primenancias riesuto kevala. Trumpai kepti ikaitintoje orkaiteje. Kremas: visus kremo produktus sutri..

Recepto vertinimas: 0

ŠIRDELĖS

Kiausinio baltymus atskirkite nuo tryniu. Baltymus isplakite iki purumo, suberkite cukru, vanilini cukru, cinamona, maltus gvazdikelius, kakava, supilkite romo esencija ir tirpinta sviesta. Viska atsargiai ismaisykite. Suberkite persijotus maltus migdolus bei kepimo miltelius ir dar karta ismaisykit..

Recepto vertinimas: 0

ŽIEDELIAI II

Ant minkymo lentos suberkite miltus ir kelimo miltelius. Viduryje padare duobute, suberkite cukru, vanilini cukru, maltus migdolus ir sudekite salta, mazais gabaleliais sukapota sviesta. Greitai uzminkykite tesla ir kuri laika palaikykite saldytuve.Is teslos iskociokite 3 mm storio laksta ir isspaus..

Recepto vertinimas: 0

MARCIPANINĖS ŠIRDELĖS SU PISTACIJOMIS

20g cukraus pudros pasilikti puodelyje (bus pabarstymui), o 100g cukraus pudros istrinti su marcipanine mase, maltomis pistacijomis ir romu. Kai gerai isminkyta, tai mase suvinioti i sviestini popieriu ir 10 min. ideti i saldytuva. Po to isimti ir iskocioti 1 cm storio laksta bei mazomis formelemis ..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis pyragas

Is teslai skirtu produktu paruosiame mieline tesla. Ja padaliname i dvi dalis. I viena imaisome razinas, o i kita - sumaltus riesutus. Is siu daliu suformuojame volelius ir sukame juos virvute. Virvute iklojame i miltais pabarstyta kepimo forma. Pyraga kildiname siltoje vietoje. Kai iskyla, kepame 2..

Recepto vertinimas: 5

Riešutų kremas

Trynius suplakame su cukrumi ir 1 stikline pieno. Supilame sia mase i puodeli, pastatome ant mazos ugnies ir nuolat plakame po truputi suberdami miltus bei supildami likusi piena. Kai kremas uzverda, nukaiciame. Imaisome i krema sumaltus riesutus ir vanilini cukru. Kai kremas pravesta, imaisome mink..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys su baravykais

Nugarine supjaustome taip, kad turetume mesos laksta vyniotiniui. Mesa siek tiek pamusame mesos plaktuku, pabarstome druska, pipirais, susmulkintais svogunais ar svogunu milteliais ir suvynioje palaikome 3-4 vai. I malta mesa imusame kiausini, iberiame druskos, pipiru, isminkome. Grybus pakepame kep..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota sprandinė

Cesnakus isspaudziame cesnaku spaustuvu. Idedame druskos, pipiru, ipilame acto, midaus gerimo ir aptepame mesos gabalus. Marinuojame 12 vai. Kepame ant groteliu...

Recepto vertinimas: 4

Su daržovėmis troškinti maltiniai

Vistienos farsa sumaisome su grietinele, kiausiniu, dziuveseliais ir prieskoniais. Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose. I puoda troskinimui ipilame 1,5 stiklines pasudyto vandens, sudedame sviesta ir uzverdame. Sudedame maltinius. Tuomet smulkiai supjaustome darzoves, apkepiname jas alie..

Recepto vertinimas: 0

Skanėstai su anakardzių riešutais

Is teslai skirtu produktu uzmaisome tesla. Ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos konditeriniu svirkstu formuojame sausainius ir kepame 180 C temperaturoje apie 15 min. Atvesusius sausainelius papuosiame is citrinos sulciu ir cukraus pudros paruostu glajumi ir pabarstome konditeriniais karoliuka..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su marinuotais salierais

Padazui obuoliu acta sumaisome su garstyciomis, trupuciu cukraus, druskos ir juoduju pipiru ir maisydami lasiname alieju, kol supilame visa ir padazas pasidaro tirstas. I padaza imaisome nuplautas razinas, i keleta daliu susmulkintus riesutus (stambiai) ir marinuotus lapkotinius salierus. I lekstele..

Recepto vertinimas: 0

Cinamono žvaigždutės

Sviesta issukame su kiausiniu ir cukrumi. Po truputi imaisome su prieskoniais ir riesutaissumaisytus miltus. 1 vai. tesla laikome saltai.Tuomet iskociojame 7 mm storio laksta irformuojame sausainius. Kepame 170 C temperaturos orkaiteje. Atvesusius sausainius puosiame istirpintu su pienu sokoladu, mi..

Recepto vertinimas: 3

Trijų rūšių mėsos ''zuikis'' su perlinėmis kruop.

Dubenyje sumaisome mesa, kruopas, kiausiniu plakini, dziuveselius, krakmola ir svieste pakepintus svoguno kubelius. Gauta mase paskaniname druska ir prieskoniais.Aliejumi pateptoje skardoje formuojame ''zuiki''. Ji patepame aliejumi. I skarda ipilame 1 stikline pasudyto vandens ir kepame 220 C tempe..

Recepto vertinimas: 5

Kepta kiauliena su moliūgais

Moliuga supjaustome nedideliais kubeliais irapkepame keptuveje su sviestu. Svoguna susmulkiname ir apkepame keptuveje su aliejumi. I malta mesa imaisome kiausini, malta ismirkyta batona, kepta svoguna, kiausiniu, prieskonius, druska, gerai isminkome.I mazos kepimo formos apacia dedame moliugo, ant j..

Recepto vertinimas: 0

Įvairiaspalviai kiaulienos rutuliukai ant iešmo

Susmulkiname svoguna ir apkepame keptuveje su aliejumi. I malta mesa imaisome kiausiniu, sumalta batona, svogunus, pomidoru padazo, paskaniname druska, maltos mesos prieskoniais, gerai isminkome, jeigu reikia, ipilame truputi vandens (mesa turi lipti prie ranku). Atskirai susmulkiname nuplautas razi..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos šašlykas su pikantišku padažu

Kepti ant iesmo 7 minutes.PARUOSIMO BUDASMesa supjaustyti 2-3 cm storio gabaliukais, lasinius 1 cm storio gabaleliais. Nulupus svogunus supjaustyti 1/2 cm storio griezineliais. Paprikas supjaustyti 3 cm ilgio gabaleliais. Mesa ir darzoves ismaisyti su pipirais ir aliejumi. Visus padažzo komponent..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: malt