Žuvis, å½uvio receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Žuvis. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/zuvis/5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Karpis rytietiškai

Karpį išdoroti, nuplauti, supjaustyti gabalais. Litrą vandens užvirinti su trupučiu citrinos sulčių, cukrumi, druska, griežinėliais supjaustytais svogūnais, lauro lapu, gvazdikėliais ir razinomis. Įdėti supjaustytą karpį ir virti 20 min., o kai suminkštės - suberti sumaltus meduol..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS SU KARIO PADAŽU

Zuvies file atuildyti, supjaustyti gabaleliais, pabarstyti prieskoniais,druska bei palikti pastoveti kambario temperaturoje, kol pasiruosite kituspatiekalo ingridientus. Pievagrybius ir svoguna supjaustykite ir pakepinkitekartu kol graziai pagels aliejuje. Kario miltelius suberkite i grietine irgera..

Recepto vertinimas: 0

Orinis žuvies pyragas

Žuvies filė išvalyti, apšlakstyti actu, pasūdyti ir uždėti troškinti jos pačios sultyse. Paskui ataušinti ir sumalti mėsmale drauge su pieniškomis dešrelėmis, lašiniais, svogūnu ir išmirkytomis baltos duonos riekelėmis. Petražoles ir kaparius sumaišyti su faršu, pagardinti actu..

Recepto vertinimas: 0

Smulkios žuvies žuvienė su citrina

Ant puodo dugno sudedame laurų lapus, nuluptus stambiais griežinėliais supjaustytus svogūnus, pipirus, gvazdikėlį. Po to sudedame neskustas išdarinėtas smulkias žuveles, pasūdome, užpilame karštu vandeniu ir verdame 1 val. ant silpnos ugnies. Putas nugraibome. Išvirusias žuvis atsarg..

Recepto vertinimas: 0

Ypatingas jautienos liežuvis

Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas sausu marinatu, t.y.prieskonių mišiniu (susmulkintais lauro lapeliais, maltais pipirais, grūstu česnaku), sumaišytu su druska, cukrumi ir citrinos rūgštimi. Liežuvis dedamas į emaliuotą indą, lengvai paslegiamas ir palaikomas 10-12 val. žemoje t..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies guliašas su kalendra

Plonais skrituliukais supjaustome ankstyvuosius svogūnėlius. Agurkus nulupame, išskobiame sėklas ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Pomidorus taip pat supjaustome gabaliukais. Įkaitinę aliejų, pakepiname svogūnus. Sluoksniais sudedame pomidorus, po to agurkus, žuvį. Pasūdome, įberi..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis saldžiarūgščiame padaže

Žuvis nuvaloma, nuplaunama ir nesupjausčius iš abiejų pusių pakepinama aliejuje, kol apsitraukia gruzdžia plutele. Nedidelėje švarioje keptuvėje padeginamas cukrus (kol parunda). Į puodą įpilama truputį acto, įberiama druskos, sudedami prieskoniniai žalumynai, supilama imbieras, smu..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė

I verdanti sultini sudedame nedideliais gabaliukais pjaustyta zuvi, uzvirus nugraibome putas ir sudedame siaudeliais pjaustytus porus bei morkas. Suberiame prieskonius. Paverdame ant mazos ugnies 2 minutes ir nukeliame. Tiekiame su citrinos skiltele ir zaluma...

Recepto vertinimas: 0

Žuvies troškinys

Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami margarine. Bulvės supjaustomos griežinėliais, atšildyta žuvis — gabaliukais. Viskas sudedama į greitpuodį, uždedami supjaustyti pomidorai ar pomidorų pastos, pasūdomą, sudedami prieskoniai, užpilama 0,5 1 karšto vandens ir, sandari..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies apkepas su daržovėmis

Zuvi supjaustome gabaliukais ir pabarstome prieskoniais, palaistome citrinu sultimis.Tada sudedame i kepimo inda, ant jos dedame sutarkuotu ir keptuveje su aliejumi apkeptu salieru, morku ir svogunu sluoksni. Ant darzoviu uzbarstome sutarkuota fermentini suri, uzpilame isplaktus su majonezu ir susmu..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies suktinukai

Žuvies filė supjaustome stambiais gabalais, odą keletą kartų įpjauname. Gabalus pamušame, pabarstome druska, pipirais. Viduryje dedame faršo, susukame, kad taptų pailgos formos. Suvilgome kiaušinio plakinyje, pavoliojame džiūvėsėliuose, vėl plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose. Kepam..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis daržovių marinate

Žuvį nuvalyti, išimti kaulus, supjaustyti į gabalus ir, pavoliojus miltuose, pakepinti aliejuje. Mažą žuvį apkepti nepjaustytą. Marinatui skirtas daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti: svogūnus - plonais griežinėliais, morkas ir petražoles - žvaigždutėmis. Jas 10 - 15 min pak..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)

Žuvies filė nuplaukite ir nusausinkite. Išspauskite žaliosios citrinos sultis. Žuvies filė įdėkite į dubenį. Apšlakstykite ½ žaliosios citrinos sultimis, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Uždengę pastatykite į šaldytuvą, kad įsigertų. Migdolus sumaišykite su Crème fraîche ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies vyniotinis su voveraitėmis

Žuvies filė sukapojame, sumaišome su kapotais kiaušiniais, smulkintomis voveraitėmis ir svieste keptais smulkintais svogūnais. Viską gerai sumaišome, paskaniname prieskoniais, padarome vyniotinį, suvyniojame į celofaną ir verdame 45-50 min. Vyniotinį atvėsiname sultinyje..

Recepto vertinimas: 1

Suomiška žuvienė

Žuvis išskroskite, nupjaukite galvas, išimkite kaulus, nulupkite odeles. Pakepinkite supjaustytą svogūną. Žuvų galvas ir odeles sudėkite į puodą, užpilkite 1,5 l vandens. Suberkite kepintus svogūnus, lauro lapelį, kvepiančiuosius pipirus, pasūdykite. Virkite apie 20 min. ant mažos ..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies suktinukai su bulvių salotomis (Jūratės)

Žuvies filė supjaustyti gabalėliais po 80-90g porcijai. Paruošti įdarą: sutarkuoti sūrį, susmulkinti petražoles ir česnakus, mažais kubeliais supjaustyti moliūgą ar obuolius. Visus šiuos komponentus sumaišyti, dėti ant žuvies gabalėlių ir formuoti suktinukus. Juos pavolioti plak..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA ŽUVIS II

Isskrosta ir nuskusta zuvi itriname prieskoniais ir pusvalandi palaikome saldytuve. Tada isimame jos kaulus. Keptuveje pakepiname svogunus su grybais (jei sie sviezi). Juos su sutarkuotu suriu sudedame i zuvies vidu. Zuvi - i majonezu istepta stiklini inda ir troskiname orkaiteje apie 20 min. Arba -..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais

Pomidorus panardinti į verdantį vandenį, nulupti, supjaustyti į keturias dalis, išimti sėklas ir smulkiai sukapoti. Nuvalytas daržoves supjaustyti plonais šiaudeliais. Morkas ir salierus patroškinti su sviestu, sukrėsti pomidorus, supilti sultinį ir pavirti 5 minutes. Žuvies sultinį pa..

Recepto vertinimas: 0

ŽVALI (ŽVALINANTI) ŽUVIENĖ

Žuvį supjaustyti gabalais, sudeti į katiliuką su supjaustytomis bulvėmis bei morka ir virti pusvalandį. Baigiant virti įmesti svogūną, česnako skiltelę ir įpilti degtinės. Kvapni ir žvalinanti žuvienė!..

Recepto vertinimas: 3

Žuvis piene

Žuvų gabaliukus dedame į riebalais išteptą ugniai atsparų indą, sluoksniuojame su lašinukais ir svogūnų griežinėliais, pasūdome, įpilame pieno, kad apsemtų. Indą uždengiame dangteliu ir troškiname orkaitėje 20 min. Pabarstome pipirais ir patiekiame su virtomis bulvėmis, mišrain..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su imbieru

Sumaišykite miltus, maltą imbierą ir druską, dalimis sudėkite žuvį, kad ji tolygiai pasidengtų šia mase. Įkatinkite aliejų „vok“ keptuvėje. Sudėkite žuvį ir kepkite 4 minutes, karts nuo karto apversdami, kol žuvis apkeps. Sumaišykite likusius ingredientus ir sudėkite į keptu..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su krevetėmis (Minilla de pescado)

Svogūną nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Laiškinius česnakus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, pašalinkite sėklas ir sukapokite. Paprikos ankštis ir aitriąsias paprikas, pašalinę sėklas bei pertvarėles, smulkiai supjaus..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES VYNIOTINIS III

Isdariusios zuvi (tik neperpjaukite nugaros), isimkite isilgini kaula ir atskirkite mesa nuo odos, palikdamos 2 mm raumens. Sutarkuotas burokine tarka morkas ir susmulkinta svoguna pakepinkite aliejuje. Zuvies file sumalkite kartu su pakepintais svogunais ir morkomis bei lasinukais. I farsa dekite p..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies salotos su daržovėmis

Išrinkę kaulus, žuvį smulkiai supjaustykite. Daržoves supiaustykite mažais kubiukais. Susluoksniukite žuvį su daržovėmis, pasūdykite ir užpilkite majonezu. Papuoškite petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Jaučio liežuvis drebučiuose

Liežuvį nuplauname, nusausiname ir nuplikome verdančiu vandeniu (galima ir kelioms minutėms įmesti į verdantį vandenį). Nulupame atšokusią baltą liežuvio odelę. Liežuvį supjaustome griežinėliais skersai raumens. Liežuvio gabalėlius sudedame į verdantį vandenį. Verdame maždau..

Recepto vertinimas: 2

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10