ŽUVIES FILĖ ALAUS TEŠLOJE

Ingridientai:
1/2 kg žuvies filė
100g miltų
1/2 l tamsaus alaus
2 kiaušiniai
kepimui aliejaus
1 citrinos sultys
keli citrinos griežinėliai
druskos, pipirų
Gaminimas
Miltus išmaišyti su alumi ir dviem žiūpsneliais druskos, tešlą uždengti ir palikti 20 min. pastovėti. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Baltymą išplakti. Trynį įmaišyti į alaus tešlą, po to sudėti ir atsargiai įmaišyti išplaktus daltymus. Filė pasūdyti, papipirinti ir apšlakstyti citrinos sultimis. Keptuvėje įkaitinti alieju. Žuvies filė pamirkyti alaus tešloje ir kepti karštoje keptuvėje iš abiejų pusių po 3 min. Po to žuvį išimti, nuvarvinti. Patiekti su salotomis, bulvėmis ir citrinos griežinėliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!