GRIETINĖJE TROŠKINTAS KARPIS

Ingridientai:
1 kg žuvies,
100-150 g grietinės,
50 g sviesto,
1 petražolė,
1 morka,
1 svogūnas,
druskos
Gaminimas
Žuvį nuskusti, išskrosti ir nuplauti. Puodą iškloti svogūno, morkos, petražolės griežinėliais. Ant jų sudėti karpio gabalėlius ir užpilti stikline vandens. Pavirus 10 min. pridėti sviesto, grietinės, druskos ir apie valandą troškinti. Reikia stebėti, kad žuvis neprisviltų. Baigiant virti, puodą su žuvimi uždengti dangčiu. Žuvį patiekti su agurkų salotomis. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!