ORKAITĖJE KEPTA ŽUVIS SU DŽIŪVĖSIAIS

Ingridientai:
800 g žuvies
100 g kvietinių džiūvėsėlių
100 g grietinės
150 g svogūno laiškų
80 g sviesto
maltų juodųjų pipirų
druskos

Gaminimas
Išvalytą žuvį supjaustyti gabalėliais. Keptuvą ištepti aliejumi, apiberti džiūvėsėliais ir dugną išdėti žuvimi. Pabarstyti ją džiūvėsėliais, svogūnais, prieskoniais. Ant viršaus uždėti dar vieną sluoksnį žuvies, gabalėlius sviesto, apiberti džiūvėsėliais, užpilti grietine ir iškepti orkaitėje. Tiekiama karšta su virtais kalafiorais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!