VIRTAS JAUČIO LIEŽUVIS PADAŽE

Ingridientai:
1 jaučio liežuvis,
150 g majonezo,
100 g grietinės,
1 svogūnas,
1 morka,
1 petražolių šaknis,
2 šaukštai razinų,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas miltų,
2 stiklinės sultinio,
cinamono, krapų, druskos, pipirų

Gaminimas
Jaučio liežuvį užpilame verdančiu vandeniu ir verdame su prieskoninėmis daržovėmis ant vidutinės ugnies 2 valandas. Virtą jaučio liežuvį nulupame ir supjaustome griežinėliais. Padažui miltus pakepiname su sviestu, atskiedžiame sultiniu, pridedame majonezo, grietinės, beriame cinamono, verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Prieš virimo pabaigą sudedame krapus, sviestą, razinas, liežuvio griežinėlius, dedame įį 120 laipsnių karštumo orkaitęę ir kepame 15-20 minuččių. Tiekiame su virtom daržžovėm bei bulvėm. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!