Žuvies tortas

Ingridientai:

4 trapios tešlos blynų

1 sluoksnis:
200g tarkuoto fermentinio sūrio
majonezo (tiek kad masė būtų tepama)
viskas išmaišoma

2 sluoksnis:
Konservuotas tunas savo sultyse (sutrintas šakute)
majonezo (tiek kad masė būtų tepama)
viskas išmaišoma

3 sluoksnis
6 virti kiaušiniai (smulkiai sutarkuoti)
majonezo (tiek kad masė būtų tepama)
viskas išmaišoma

4 sluoksnis:
majonezas pertepimui
žalumynai , alyvuogės, spanguolės ir kt. kas tinka puošimui ir svarbiausia prie žuvies.

Blynai pertepami 1- 3 sluoksniu. Torto viršutin is sluoksnis ir šonai aptepami majonezu ir papuošiama nurodytais produktais 4 sluoksnyje. Tortas turi kelias valandas pastovėti , kad susigertų majonezas ir suminkštėtų papločiai. Geriausia būtų jį pagaminti iš vakaro.

Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!