TROŠKINTA ŽUVIS

Ingridientai:
1 didelė balta žuvis (starkis, salatis, menkė ir pan.)
200 g šviežių arba sūdytų grybų,
2 svogūno galvutės,
100 g fermentinio sūrio,
prieskonių pagal skonį.

Gaminimas
Išskrostą ir nuskustą žuvį įtrinti prieskoniais ir pusvalandį palaikyti šaldytuve. Tada išimti jos kaulus.
Keptuvėje pakepinti svogūnus su grybais (jei šie švieži). Juos su sutarkuotu sūriu sudėti į žuvies vidų. Žuvį - į majonezu išteptą stiklinį indą ir troškinti orkaitėje apie 20 min. Arba žuvį suvynioti į foliją su kaimišku sviestu ir troškinti orkaitėje apie 30 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!