4 rezultatų ieškant "pagrindinis baltas padazas"

Rudasis vyno padažas

Rudasis vyno padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio rudojo padažo, 1 mažas svogūnas, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, cukraus, 1 šaukštas citrinos sulčių, truputis imbiero ar muskatinio riešuto, aštraus padažo.  Gaminimas: Svogūną sutarkuoti ir sudėti į apkepintus mil..

Recepto vertinimas: 0

Pagrindinis rudasis padažas

Pagrindinis rudasis padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų, 2 šaukštai miltų, 0,5 litro sultinio ar sulčių atsiradusių kepant mėsą, druskos, pipirų, 1 - 2 šaukšteliai sviesto, (1 - 2 šaukštai grietinės ar grietinėlės).  Gaminimas: Įkaitintuose riebaluos..

Recepto vertinimas: 0

Pagrindinis baltasis padažas

Pagrindinis baltasis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai margarino arba sviesto, 2 šaukštai miltų, 0,5 litro skysčio, 2 šaukštai grietinėlės arba grietinės, druskos, (1 šaukštelis sviesto).  Gaminimas: Margariną arba sviestą ištirpinti, tada jame pakepinti miltu..

Recepto vertinimas: 0

Salotos vokiškai

Salotos vokiškaiIngridientai:2 vnt. vištienos krūtinėlės,6-8 bulvės,1 indelis konservuotų agurkų,1 šviežias ilgas agurkas,4 morkos,200 g majonezo,200 g grietinėlės,100 g garstyčių,50 g petražolių.GaminimasIšverdame ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pagrindinis baltas padazas