Žuvies ir bulvių užkepėlė

Ingridientai:

0,5 kg bulvių
700 g žuvies filė
1 didelis poras
1 morka
200 g fermentinio sūrio
1 stiklinė pieno
3 alyvų aliejaus
druskos, pipirų, žuvies prieskonių
trupinių indui pabarstyti

Gaminimo būdas:

Bulvės išverdamos ir supjaustomos griežinėliais. Žuvis pabarstoma žuvies prieskoniais. Morkos sutarkuojamos burokine tarka ir lengvai apkepamos keptuvėje. Į kepimo suteptą aliejumi ir pabarstytą trupiniais , sluoksniai dedami tokia tvarka: pirmiausia bulvės , po to žuvis, morkos, porai supjaustyti žiedeliais, galiausiai vėl bulvės . Kiekvieną sluoksnį pabarstyti druska ir pipirais. Supilti pieną . Tarkuotas sūris užberiamas ant viršaus.
Dedama į įkaitintą orkaitę. Kepama 40-50 min.
Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!