Keptas karpis

Ingridientai:

1 karpis
200 g majonezo
200 g fermentinio sūrio
druskos
juodųjų pipirų
50 g sviesto arba margarino
1 stiklinė vandens

Gaminimas:

Karpį nuskutame, išimame vidurius, nupjaunam galvą. Tada perpjauname išilgai į dvi dalis. Jas supjaustome kvadratiniais gabalėliais, įtriname druska bei juodaisiais pipirais, sudedame į dubenį ir 1 val. palaikome kambario temperatūroje. Į skardą įpilame stiklinę vandens ir įdedame sviestą arba margariną.Karpio gabalėlius sudedame oda į viršų.Kepame 200-220°C temperatūros orkaitėje. Baigdami kepti karpį patepame majonezu ir apibarstome sutarkuotu fermentiniu sūriu. Patiekiame su bulvių koše ir kopūstais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!