Ryžiai, ryå¾iå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Ryžiai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/ryziai/16

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais

Kapotus grybus ir svogūną pakepinti su kubeliais supjaustytu kumpiu, pridėti pomidorų tyrės ir prieskonių. Nuplautus ryžius patroškinti kitame inde su sviestu, tada įpilti verdančio vandens ir toliau troškinti ant mažos ugnies arba orkaitėje. Kai ryžiai sugers visą vandenį, įpilti ..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su pievagrybiais

Svogūnus nulupame, sudedame į verdantį vandenį ir 5 minutes paverdame, po to nusunkiame. Pievagrybius nuplauname ir supjaustome. Veršieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome taip, kad prie kiekvieno gabalo liktų po kaulą. Pabarstome druska, pipirais ir miltais. Apkepiname įkaitintuose ..

Recepto vertinimas: 1

Krabų kepsnys

Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą. Svogūnus smulkiai supjaustyti, ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai su parmezanu

Ryžius nuplaukite, nusausinkite ir patroškinkite su 1,5 šaukšto sviesto. Kai ryžiai paraus, tada po truputį pilkite buljoną, išmaišykite, uždenkite ir pastatykite į krosnelę, kad subrinktų, bet nesuvirtų. Kai ryžiai bus gatavi, įdėkite šaukštą pomidorų tyrės, pasūdykite, išm..

Recepto vertinimas: 5

Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s)

Iš karbonado išimami kaulai. Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis. Veriama ant iešmų pakaitomis su svogūno ketvirtėliais ir lašinių gabalėliais. Viskas sutepama aliejumi, pagardintu druska, žiupsneliu rozmarino. Kepama įkaitusiame grilyje 5 minutes. Baigiant kepti apliejama slyvų tr..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių maltiniai su ryžiais

Suminkoma maltos bulvės, virti ryžiai, pakepinti svieste svogūnai, kiaušinis, miltai, mairūnas, pasūdomą. Padaromi apvalūs maltiniai ir kepami įkaitintuose riebaluose keptuvėje arba skardoje orkaitėje. Jei kepama orkaitėje, viršus patepamas plaktu kiaušiniu. Valgoma su pomidorų pada..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiški ryžiai

Ryžius nuplauti, apdžiovinti, suberti į puodą, įdėti razinas, įpilti augalinio aliejaus ir troškinti tol, kol ryžiai apskrus. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti ir pakepti aliejuje. Vėliau įdėti mėsos, smulkiai pjaustytą papriką ir troškinti 10 minučių. Prieš baigiant t..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų sriuba

Pomidorus supjaustyti ir pakepinti alyvų aliejuje kol suminkštės, po to pertrinti per sietelį. Smulkiai supjaustytą svogūną taip pat pakepinti alyvų aliejuje. Užvirti vandenį ,suberti ryžius, sudėti pertrintą pomidorų tyrę, bei pakepintus svogūnus. Pavirti kol ryžiai sum..

Recepto vertinimas: 0

EGZOTIŠKAI TROŠKINTA VIŠTA

Vista istriname druska, prieskoniais, dedame i troskinimui skirta inda. Uzpilame tirpintu sviestu, apdeliojame lasiniu griezineliais. Sudedame griezineliais pjaustytas morkas, smulkintus svogunus, uzdengiame ir troskiname 1 valanda. Ryzius isverdame. Slyvas isverdame tame paciame vandenyje, kuriame ..

Recepto vertinimas: 4

Ėriena su ryžiais indiškai

Nulupti imbiero šaknį, svogūną ir česnako skiltelę. Imbierą supjaustyti šiaudeliais, svogūną ir česnaką - smulkiais gabalėliais. Sudėjus kmynus ir gvazdikėlius visa tai pakepinti sezamo aliejuje. Sudėti mėsos faršą ir pakepinti. Įmaišyti ryžius ir užpilti 1/2 l sūdyto vande..

Recepto vertinimas: 0

Silkių, ryžių ir apelsinų salotos

Silkes supjaustyti kubeliais, ryžius išvirti, apelsinus nulupti ir supjaustyti. Silkes sluoksniuoti su apelsinais ir ryžiais, pabarstanst sukapotais porais ir prieskoniais, perpilant majonezu. Viršų apdėti apelsinų gabaliukais, apibarstyti petražolėmis. ..

Recepto vertinimas: 5

Virti žuvų vyniotiniai su grybų padažu

Žuvies filė pasūdyti, apšlakstyti citrinos sultimis, suvynioti oda į viršų ir surišti siūlu. Vyniotinius 10 minučių virti vandenyje su aštriais prieskoniais, tada išgriebti ir nuimti siūlus. Nuvalytus šviežius grybus perpjauti pusiau arba nepjaustytus troškinti riebaluose. Kiek pat..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su obuoliais ir cukinijomis

Obuolius sudėkite į dubenį. Apšlakstykite citrinų sultimis. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite bulves, cukinijas, morkas ir pakepinkite 2 min. Suberkite ryžius ir pakepinkite dar 2..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai (Jūratės)

Didelę kopūsto galvą pavirti apie 5min. Nulupti 8 lapus. Svogūną ir lašinukus susmulkinti ir pakepinti. Užpilti sultinio, suberti ryžius ir patroškinti 15min. Papriką supjaustyti kubeliais, įmaišyti į faršą, įberti prieskonių, įmušti kiaušinį, sudėti išbrinkusius ryžius su ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos apkepas

Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis ir apkepinti aliejuje. Užpilti vyną, pabarstyti paprika. Įdėti pomidorų tyrę ir pabarstyti druska bei pipirais. Puode įkaitinti aliejų ir apkepinti jame susmulkintą svogūną. Sudėti ryžius, truputį pakepinti, užpilti 2 st. vandens, pasūdyti i..

Recepto vertinimas: 0

Siriška sriuba "Machluta" (Linos)

Į puodą sudedame lęšius ir laukiame kol užvirs, paverdame 10 minučių, tada sudedame ryžių ir kol ryžiai išvirs, apkepame faršą su svogūnais bei sudedame prieskonius. Ryžiai išvirė, galime sudėti apkeptą faršą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže

1 svogūną, 2 skilteles česnako smulkiai supjaustome, 10 gramų ženšenio sutarkuojame arba įberiame 0,5 šaukštelio jo miltelių. Viską sudedame į įkaitintus 2 šaukštus aliejaus, apkepame ir įdedame 1 šaukšteli "SambalOelek" (astriųjų pipirų - peperoni tyrelės). Viską pastoviai m..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su menke ir apelsinais

Paruoškite menkių filė, o kaulus atidėkite vėlesniam naudojimui. Menkę supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Aštriu peiliu nuo apelsinų nuimkite žievelę (tik pačią išorinę dalį) ir supjaustykite ją plonomis juostelėmis. Nulupkite apelsinus ir sukapokite juos...

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su kokosais

Kumpį nuplauname, nusausiname ir supjaustome kubeliais. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudedame kumpio kubelius. Kepame uždengtoje keptuvėje 15 minučių, nustatę mažą kaitrą. Mėsai apskrudus, suberiame smulkintus kokosus. Kepiname apie 3 minutes. Kol mėsa kepa, gaminame padažą. Kito..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlės su rūgštynėmis

• 1 val. kepenėles mirkome pasūdytame vandenyje. Svogūnų galvutes nulupame, supjaustome kubeliais ir pakepiname svieste. Tuomet sudedame kepenėles, apkepiname, Įpilame 1 stiklinę vandens, pasūdome ir uždengę dangčiu troškiname.•Baigiant troškinti sudedame susmulkintas rūgštynes. P..

Recepto vertinimas: 0

Kepti, įdaryti grybai

Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis kepurėlėmis, grybus. Išpjauti kotelius (kepurėlių nesužaloti), juos smulkiai sukapoti ir ištroškinti kartu su pjaustytu svogūnu. Praaušinus, sudėti džiūvėsėlius, kiaušinius ir prieskonius. Šio įdaro prikimštas grybų kepurėles sudėti į rieb..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškas jautienos kepsnys

Jautienos filė supjaustyti juostelėmis ir apipilti iÅ¡spaustomis apelsinų sultimis. Taip ją palaikyti pusvalandį. Morkas supjaustyti ilgais plonais Å¡iaudeliais, nuluptą imberio Å¡aknį - smulkiais kubeliais, pipirą - Å¡iaudeliais. Nuo mėsos nupilti apelsinų sultis, ant jos suberti imbierÄ..

Recepto vertinimas: 0

Tinginuko sriubytė

Į įkaitusį vandenį suberiame smulkiai supjaustytas bulves, 3-4 dešros (ar kumpio) gabaliukus, ryžius. Visa tai verdame apie 15 min. kol išverda bulvės ir ryžiai. Sudedame vištienos sultinį ir gerai išmaišome, verdame dar porą minučių. Pabaigoje suberiame smulkiai supjaustytus krapus..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių balandėliai

Nuskustas bulves ir morkas stambiai sutarkuoti. Porus, salierą, kiausinius susmulkinti. Ryžius užpilti verdančiu vandeniu, palikti ismirkti, o atvėsusius sumaisyti su visais kitais produktais, suberti prieskonius. Kopūstų lapus paruosti kaip paprastiems balandėliams, įjuos dėti bulvių įd..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių - grietinės padažas

Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais prieskoniais: gelsve, kalendra, peletrūnu, raudonėliu, čiobreliu ir kt. Padažą, sk..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21