Vištienos kepsnys su sūriu

Ingridientai:
1 vištos krūtinėlės filė be kaulo,
prieskonių mišinio vištienai,
tradicinio majonezo,
2 nedideli fermentinio sūrio gabalėliai,
2 nedideli sviesto gabalėliai,
1 kiaušinis,
džiūvėsėlių arba miltų.
Gaminimas
Vištos krūtinėlė padalinama į dvi dalis. Kiekviena dalis įpjaunama, išklojama, išmušama iš abiejų pusių. Paruošti gabalai įtrinami prieskoniais, ištepami majonezu. Į įpjovos vidų įdedami fermentinio sūrio ir sviesto gabalėliai. Dalys suglaudžiamos ir suplojamos su muštuku kaip "virtinis". Paliekama valandai, kad pasimarinuotų. Kepama keptuvėje uždengus dangtį ant lėtos ugnies, prieš tai apvoliojus kiaušinyje ir džiūvėsėliuose arba miltuose. Patiekiama su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis. Taip pat puikiai tinka morkų salotos su česnakais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!