Raganos kepsnys

Tai gana greitas skanus ir sotus patiekalas
Ingridientai :
4 porcijoms

4 delno dydžio kiaulienos mentės ar kumpio (galima gaminti ir iš kalakutienos)
1 -1,5 cm storio mėsos gabėlių
1 didelio svogūno pjastyto žiedelias
4 šaukštų kečupo
4 šaukštų majonezo
200-300 g tarkuoto sūrio
prieskonių kepsniams
ar paprasciausiai pipirų , druskos
aliejaus kepimo formos sutepimui

Mėsą išmušti muštuku, pabarstyti prieskoniais, pipirais, druska. Kiekvieną mėsos gabalėlį sutepti majonezu, vienam gabalėliui vienas šaukštas majonezo, toliau uždėti supjaustyto svogūno, po šaukštą kečupo ir pabarstyti sūriu, sūrio negailėti.
Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 200C apie pusvalandį. Galima keptialiejuje suteptoje skardoje , ar folijoje suvyniojus kiekvieną gabalėlį atskirai , formuoti lyg kūgelius . Foliją reikėtų pašlakstyti aliejum, kad neprikybtų mėsytė prie jos. Į kepimo pabaigą foliją praskleisti ir leisti gražiai kepsneliams apskrusti. Skanu valgyti su bulvėmis, ryžiais ar daržovių garnyru.
Skanaus!


Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!