Grybai, grybå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Kiaulienos išpjova su svogūnais ir pievagrybiais

Svogunus nulupame ir supjaustome plonais griezineliais. Griezinelius kepame aliejuje 5 min., ipilame 1/2 puodelio vandens, iberiame ziupsneli cukraus ir druskos ir troskiname 10 min. ant silpnos ugnies. Pievagrybius supjaustome i keturias dalis ir pakepame atskiroje keptuveje, kol pageltonuos. Laiko..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir mėsos faršo apkepas

Bulvės nuskutamos, supjaustomos plonais griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 5 min. verdamos. Mėsos faršas paruošiamas kaip maltiniams (sudedamas išmirkytas pyragas, pakepintas svogūnas, pipirai, druska, kiaušinis). Grybai išmirkomi ir išverdami nedideliame vande..

Recepto vertinimas: 5

Įdaryti pievagrybiai

Cukraus pudrą persijoti. Minkštą sviestą išsukti iki purios masės, sudėti trynius, suberti cukraus pudrą ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Pagardinti ryžių degtine (arba romu, arba likeriu) bei vanilės lazdelės šerdimi (arba kakava, arba šokoladu, arba riešutais). Kremas turi ..

Recepto vertinimas: 5

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ SU GRYBAIS

Svoguna smulkiai supjaustyti ir apkepinti keptuveje. Paskui sudeti supjaustytus grybus, druskos, prieskoniu. Vistienos krutinele smulkiai supjaustyti ir sudeti i keptuve, kai grybai isleis savo sultis. Viska ismaisyti ir troskinti 3-4 minutes. Tada ideti miltu, ismaisyti. Pastoviai maisant pamazu su..

Recepto vertinimas: 4

Silkė su grybais

Silkę išdarinėti ir nuplauti, supjaustyti gabalėliais ir sudėti į dubenį. Ant viršaus sudėti supjaustytus grybus, svogūnus, griežinėliais pjaustytus pomidorus, svogūnų laiškus. Citrinos sultis išmaišyti su prieskoniais ir apipilti silkę. Viską papuošti grietinės kauburėliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų kotletai

Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nuspausti sultis.Sudėti smulkiai supjaustytą svogūną,česnaką.suberti manų kruopas,krakmolą,prieskonius, gerai išmaišyti.Formuoti kotletus ir kepti aliejuje.Gražiai apskrudinti . Valgant karštus,užpilti mėgiamu padažu arba tiesiog grie..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže

Supjaustykite mėsą nemažais gabaliukais ir pakepinkite šiek tiek su svogūnais. Po to sudėkite į puodą, įpilkite virinto vandens tiek, kad apsemtų mėsą, įdėkite kelias skilteles peiliu suspausto česnako, pora šaukštų majonezo, pora lauro lapelių, šaukštą garstyčių padažo, į..

Recepto vertinimas: 4

Lietiniai su vištiena

Iš lietiniams skirtų produktų pagaminti tešlą ir iškepti blynus. Virtą vištienos ktūtinėlę susmulkinti. Pievagrybius nulupus ir supjausčius plonomis riekutėmis pakepinti su smulkintais svogūnais nedideliame kiekyje aliejaus (Kad apkepinus riebalai nuo jų labai nevarvėtų). Ant blyn..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su daržovėmis

Lazaniją pavirkite 5 minutes (įpylę slakelį aliejaus), isimkite is vandens. Žirnelius nuplikykite karstu vandeniu. Pomidorus supjaustykite, briuselio kopūstus pakepinkite su pomidorais, pabarstykite prieskoniais. Pievagrybius pakepinkite. Istirpdytą sviestą sumaisykite su miltais ir užpylę..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių mišrainė su mėsa

Bulvės, mėsa, grybai, svogūnai supjaustomi norimo dydžio gabaliukais. Aliejus, actas, citrinos sultys ir prieskoniai išplakami, užpilami ant bulvių ir lengvai sumaišoma. Mišrainė papuošiama nesmulkintais grybais. ..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos kotletai su pievagrybiais

Mesa ir nuplautus pievagrybius sumalkite, suberkite susmulkinta cesnaka, imuskite kiausini, pasudykite ir iberkite pipiru. Viska gerai ismaisykite. Is paruostos mases padarykite kotletus, juos apvoliokite miltuose ir kepkite karstuose riebaluose. Pries patiekdami dar karta pabarstykite druska, pipi..

Recepto vertinimas: 4

Grybais įdaryta nugarinė

Kiaulienos nugarinė perpjaunama iÅ¡ilgai, paliekant vieną kraÅ¡tą neperpjautą (kaip atversta knyga). IÅ¡ nugarinės iÅ¡pjaunama mėsa (bus suvartojama įdarui), paliekant 1—2 cm storio sienelę. Nugarinė pabarstoma prieskoniais ir paliekama 10—15 min Å¡altai. Po to iÅ¡plaktu kiauÅ¡iniu iÅ..

Recepto vertinimas: 4

Keptos marinuotos daržovės

Baklažanus supjaustome griežinėliais ir vienu sluoksniu sudedame į dubenį. Pabarstome druska ir paliekame pastovėti 15 minučių. Perliejame šaltu vandeniu ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Papriką perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome juostelėmis. Cukinijas supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybais

Grybus užpilame nedideliu kiekiu šilto virinto vandens ir pamirkome pusvalandį. Grybus išgriebiame, nuvarviname, susmulkiname. 30g. sviesto įkaitiname keptuvėje, supilame brendį, sudedame grybus ir, nustatę silpną kaitrą, pridengą troškiname 25 minutes. Paruošiame bešamelio padažą...

Recepto vertinimas: 5

Grybų troškinys su kiauliena

Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais. Mėsa supjaustoma juostelėmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. Ä® greitpuodį dedamos bulvės, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietinė, pasÅ«domą, užbarstoma maltų kalendros grÅ«dÅ..

Recepto vertinimas: 4

Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)

Krevetės išlukštenamos, paliekant tik paskutinį kiauto narelį ir uodegėlę, bei gerai išvalomos. Sultinys užverdamas, į jį sudedamos citrinžolės stiebai, žaliosios citrinos lapai, kalendros šaknys ir grybai. Tuomet suberiamos krevetės. Verdama kol krevetės kiek suminkštės. Tuomet..

Recepto vertinimas: 4

Orkaitėje troškinta žuvis

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 2

Grybukai

Silkę išdarinėkite ir sumalkite. Supjaustytą svogūną ir grybus apkepkite aliejuje, pagardinkite pipirais. Tada berkite į silkinę, ant jų dėkite iš silkės suformuotus kukulius. Kiaušinių trynius pjaukite pusiau, o baltymus sukapokite. Ant kiekvieno kukulio dėkite po trynio puselę ir ..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta grybų sriuba II

Grybus smulkiai sukapoti, prieskonines daržoves supjaustyti plonais griežinėliais ir iÅ¡troÅ¡kinti riebaluose. Jei reikia, įpilti Å¡iek tiek vandens arba sultinio. baigiant troÅ¡kinti, pridėti miltų, vandens ir viską dar pavirinti. Tada sriubos tirščius pertrinti pro sietą arba sumalti mÄ..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos kepsnys grybų padaže

Visas gabalas kiaulienos įtrinamas citrinos rūgštimi arba citrinos sultimis, pabarstomas prieskoniais (pipirais, sutrintais lauro lapeliais) ir druska. Kepamas riebaluose uždengtame keptuve orkaitėje, palaistant sultimis. Kepsnys supjaustomas, sudedamas į pusdubeni ir užpilamas grybų p..

Recepto vertinimas: 3

Salotos su ridikėliais ir liežuviu

Virtą liežuvį supjaustome kubeliais, ridikėlius - griežinėliais. Susmulkiname avokadą, pievagrybius ir svogūnų laiškus. Viską sumaišome su majonezo, kečupo ir krienų padažu. (.)..

Recepto vertinimas: 0

Auksiniai makaronai

Pakepiname makaronus su prieskoniais,ant jų užverčiame virtus makaronus ir dar truputį maišydami kepiname. Viską sudėjus į puodą, užversti makaronus tarkuotu sūriu ir uždengus palaikyti, kol sūris išsilydys. Galima pabarstyti krapų. ..

Recepto vertinimas: 3

Vištiena troškinta vyne

Troškintuve blauzdeles apkepinti aliejuje iš abiejų pusių, sudėti pusžiedžiais plonai supjaustytus svogūnus, susmulkintą česnaką ir uždengus, ant mažos ugnies troškinti. Pievagrybius supjaustyti plokštelėm ir taip pat sudeti. Pomidorus užplikinti verdančiu vandeniu, palaikyti kelia..

Recepto vertinimas: 0

Keptos rudmėsės su svogūnais

Rudmėsės nuvalomos, dedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 10 min. verdamos. Paskui jos nusausinamos, pavoliojamos miltuose ir kepamos keptuvėje su riebalais (svieste, taukuose arba spirgintuose ląšiniukuose). Iškepusios rudmėsės sudedamos į pusdubenį, o keptuvėje pakepinami susmu..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir makaronų apkepas

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, nuvarvinti ir supjaustyti 2 - 3 cm ilgio gabalėliais. Rūkytą nugarinę supjaustyti kubeliais ir pakepinti su kaoptais grybais ir svogūnais. Paruoštus produktus sudėti sluoksniais į formą. Apatinį ir viršutinį sluoksnį dėti makaro..

Recepto vertinimas: 5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30