Grybai, grybå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/3

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Bulviniai laiveliai su įdaru (foto)

Išverdamos bulvės, sumalamos, įmušamas kiaušinis, dedama krakmolo. Išminkoma. Iš nedidelių gabalėlių suformuojami laiveliai. Į išteptą sviestu skardą dedami bulviniai laiveliai ir 200 laipsnių temperatūroje kepami 20 min. Pabaigoje aptepami kiaušinio baltymu. Įdarai: 1) S..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiais

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Išvirtą vištien..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių kukuliai

Virtas bulves sutrinti ar sumalti. Pridėjus išplaktą kiaušinį, miltus, truputį druskos, gerai išminkyti. Ranka padaryti paplotėlius, uždėti įdaro, gerai užspausti ir kepinti riebaluose. Tinka su grietinės padažu arba sviestu. Įdarui galima imti mėsą, varškę ir t.t. Grybų įdarui..

Recepto vertinimas: 3

Greita pica su dešra ir šprotais

Paplotėlius ištepti pomidorų pasta, pabarstyti žalumynais ir sudėti griežinėliais supjaustytus kiaušinius, dešrą, žuvis, susmulkintus ir svieste ištroškintus pievagrybius (aš mėgstu dėti žalius) bei alyvuogių puseles. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sū..

Recepto vertinimas: 5

Kugelis čenakinėse

Pirmiausiai mėsytę nusiplaunam, susismulkinam kubeliais, pabarstom druska, pipiriukais ir paliekam pastovėti, kol pasiruošim visa kita. Svogūniukus nulupam, smulkiai susipjaustom ir pakepinam svieste. Po to bulves nuskutam..., susitarkuojam, supilam svogūniukus, pagardinam tarkius druska, pip..

Recepto vertinimas: 5

Makaronų apkepas

Išvirtus makaronus atšaldyti ir sumaišyti su kiaušiniais. Į paruoštą skardą suversti makaronus ir ištepti majonezu,tada pabarstyti pjaustytų dešrelių ir smulkiai pjaustytų porų.Paskaninti prieskoniais ir sudeti pjaustytus pievagrybius.Užtepti pomidorų padaža ir sudėti riekelėmis ..

Recepto vertinimas: 4

Ispaniška ''Paela'' su daržovėmis

Cukinijas ir pankoli supjaustome plonais griezineliais, o baklazanus - kubeliais. Pievagrybius perpjauname per puse. Svogunus ir cesnakus susmulkiname ir kepame aliejuje. I juos sudedame darzoves bei grybus ir kepame apie 3 min. Po to juos isimame is keptuves, o i likusi alieju sudedame ryzius. Juos..

Recepto vertinimas: 3

Pievagrybių salotos

Pievagrybius supjaustyti griežinėliais ir ištroškinti svieste. Kiaušinius, pomidorus, obuolį supjaustyti plonyčiais griežinėliais ar skiltelėmis ir eilėmis sudėlioti į salotų lapais išklotą salotinę. Grietinę išplakti su prieskoniais, citrinų sultimis, aliejumi, obuolių sultimi..

Recepto vertinimas: 5

AÅ¡tri sriuba su kiauliena

Kiaulieną supjaustyti šiaudeliais ir apkepti aliejuje. Į verdantį vandenį sudėti keptą kiaulieną, mirkytus grybus, bambukus, įpilti acto, vištienos sultinio, čili aliejaus arba čili pipirų ir aliejaus. Kai viskas suminkštės, sudėti pomidorus ir supilti atskirame puodelyje ištirpin..

Recepto vertinimas: 1

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip: gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirkyti vandeny..

Recepto vertinimas: 4

Pica Niam-niam

IÅ¡ vandens ir “Malsena” miÅ¡inio picai paruoÅ¡iama teÅ¡la picos pagrindui. Gauta teÅ¡la iÅ¡kočiojama ir iÅ¡tepama aliejaus – pomidorų padažo miÅ¡iniu. Ant picos pagrindo pagal kepančiojo nuožiÅ«rą dedami riekelėmis pjaustyta: deÅ¡ra, grybai, pomidoras, paprika, svogÅ«nas. Ant virÅ¡aus uÅ..

Recepto vertinimas: 4

Apkepas su grybais ir bulvėmis (Ramunės)

Užmaišyti tešlą, ji turi būti skystoka. Pusę tešlos pilti į skardą. Ant jos burokine tarka užtarkuoti 4 virtas bulves, pabarstyti bulvių prieskoniais, ant bulvių dėti smulkiai pajaustytų (virtų) grybų ir svogūnų sluoksnį, paskanintą druska ir pipirais. Viršutinis sluoksnis - i..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryti baklažanai

ParuoÅ¡ti baklažanai perpjaunami iÅ¡ilgai ir iÅ¡ kiekvienos puselės iÅ¡pjaunama dalis minkÅ¡timo. PasÅ«doma, pabarstoma pipirais ir gausiai patepama sviestu iÅ¡ vidaus. SvogÅ«nas smulkiai supjaustomas, apkepinamas ir sumaiÅ¡omas su smulkiai supjaustytų baklažanų minkÅ¡timu, supjaustoma Å¡oninÄ..

Recepto vertinimas: 4

Karbonarų spageti

Nesulaužytus spageti isvirti pasūdytame vandenyje: įstatyti į gilų puodą stačius ir pamažu, suminkstėjus verdančiai daliai susukti taip, kad apsemtų juos visus. Kumpį, lasinius, grybus ir pomidorus smulkiai supjaustyti ir patroskinti, kol suminkstės. Kiausinius sumaisyti su grietinėle,..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutiena su pievagrybiais ir paprikomis

File supjaustome vidutinio dydzio gabaleliais ir iskepame aliejuje.Atskirai kepame supjaustytus svogunus ir griezineliais supjaustytus pievagrybius. Paprikas supjaustome stambiais kubeliais ir taip pat iskepame. Svarbu papriku neperkepti, kad jos butu grazios spalvos.Tada visas darzoves sumaisome, o..

Recepto vertinimas: 3

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

Įmaišytą 1 tešlą 40 minučių palaikyti šiltai. II tešlos tūris iki vartojimo turi padidėti 2 kartus. Tešlą iškočioti ir ja iškloti išardomos formos dugną ir sieneles. Grybus ir lašiniukus supjaustyti smulkiais kubeliais ir suberti ant tešlos. Kiaušinius išplakti su skysčiu ir ..

Recepto vertinimas: 4

PICA "KETURI METŲ LAIKAI" SU FERMENTINIU SŪRIU

Ant picos pagrindo tepti pomidoru padaza ir deti atskiras dalis viena salia kitos (ne sluoksniais). I dalis: pomidoro griezineliai ir cukinija, pabarstyti kapareliu, pagardinti "Vegeta". II dalis: rukyta desra, anciuviai (arba silke), alyvuoges. III dalis: pievagrybiai ir kiausinis. IV dalis: karsta..

Recepto vertinimas: 5

TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAIS

I troskintuva sudedame stambiai supjaustytas darzoves, ipilame aliejaus ir troskiname nuolat pamaisydami. Kai darzoves suminksteja, iberiame prieskoniu ir ipilame 150 g vandens, uzviriname. Smulkintuvu viska sutriname, supilame grietinele ir uzviriname. Vistienos file ir lasisos tile supjaustome ned..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių apkepas su mėsa

Bulves išvirkite ir sumalkite, pridėkite žalio kiaušinio, druskos ir gerai išmaišykite. Iš pusės tešlos suformuokite 2 cm storumo blyną , paviršių nulyginkite, ant viršaus paskleiskite mėsą. Ant viršaus dėkite likusią bulvių masę, viršų palyginkite, pabarstykite džiūvėsėli..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų sriuba

IÅ¡mirkytus grybus iÅ¡virti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopÅ«stus troÅ¡kinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus Å¡aukÅ¡tą riebalų. Baigiant troÅ¡kinti, į kopÅ«stus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogÅ«nus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti  prieskon..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

IÅ¡mirkytus grybus iÅ¡virti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopÅ«stus troÅ¡kinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus Å¡aukÅ¡tą riebalų. Baigiant troÅ¡kinti, į kopÅ«stus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogÅ«nus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti  prieskon..

Recepto vertinimas: 4

Sojos mėsos troškinys su daržovėmis

Sojos mėsos paruošimas:Pavirinti sojos mėsą 10-15 min. sultinyje. Į tą patį puodą įdėti 3 citrinos griežinėlius (žievelė duoda kartumo, tai čia jau kiekvienam pagal skonį) ir laikyti ne mažiau 30 min.Supjaustytą papriką ir pievagrybius pakepinti keptuvėje kol apskrus. tada sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Grybienė

Voveruškos gerai nuplaunamos ir smulkiai supjaustomos. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, paspirginami su susmulkintais svogūnais. Riebalai su svogūnais supilami į indą, sudedamos voveruškos, kubeliais supjaustytos bulvės, stambiai sutarkuotos morkos, susmulkintas česnakas, druska, pipirai..

Recepto vertinimas: 5

Rusiškas mėsos ir grybų pyragas (Kulebiaka)

Suminkykite birią tešlą, palaikykite. Tuo metu paruoškite įdarą. Jautieną pakepinkite svieste, ataušinkite. Nulupkie kiaušinius, stambiai supjaustykite. Grybus nuvalykite, nuplaukite, sumalkite, sudėkite į mėsą, pasūdykite, įberkite pipirų. Tešlą iškočiokite ant miltais pabarst..

Recepto vertinimas: 4

Valovanai su grybų ''ikrais''

Grybus ir kubeliais supjaustytus svogunus pakepiname svieste paskanindami druska ir maltais juodaisiais pipirais. Pakepintus grybus su svogunais ir kiausiniu trynius sumalame mesmale, sumaisome su majonezu ir gauta mase pripildome valovanus. Susmulkiname baltymus. Baltymais, ikrais ir petrazoliu sak..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30