25 rezultatų ieškant "krienais"

Jautiena su krienais

Mėsą užvirinti, sudėti druską, petražolės šaknį. Išvirusią mėsą supjaustyti. Pagaminti padažą: ištirpinti sviestą, jame pakepinti miltus, įpilti sultinio ir 5 minutes pavirti. Tada įdėti grietinės, paskaninti krienais, druska ir cukrumi. Padažu apipilti mėsą bei patiekti su ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų padažas su krienais

Grybus sukapoti arba supjaustyti plonomis juostelėmis, grietinę išplakti su prieskoniais. Grybus sumaišyti su krienais bei pagardinta grietine ir apibarstyti kapotais žalumynais. Puošti virto kiaušinio griežinėliais ir žalumynų lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su garstyčiomis arba krienais

Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius ir išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos su krienais

Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami kartu su obuoliais. Pridedama krienų, cukraus, druskos, maltų pipirų, sumaišoma, sudedama į salotinę. Prieš valgant užpilama grietine, apibarstoma smulkiai pjaustytais krapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos salotos

Mėsa, bulvės, obuoliai ir salieras supjaustomi kubeliais, pasūdomi pabarstomi pipitrais. Majonezas suplakamas su pienu, garstyčiomis, krienais, actu ir obuolių padažu. Padažas užpilamas ant sumaišytų salotų. Sudėjus į salotinę papuošiama agurkų griežinėliais ir virtų kiaušinių ..

Recepto vertinimas: 5

Aukštaitiškas jautienos liežuvis

Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas sausu marinatu, t.y.prieskonių mišiniu (susmulkintais lauro lapeliais, maltais pipirais, grūstu česnaku), sumaišytu su druska, cukrumi ir citrinos rūgštimi. Liežuvis dedamas į emaliuotą indą, lengvai paslegiamas ir palaikomas 10-12 val. žemoje t..

Recepto vertinimas: 1

Padažas su raugintais agurkais

Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti nuluptą smulkiai supjaustytą raugintą agurką ir ankštinį pipirą. Pagamintą padažą pagardinti garstyčiomis ir tarkuotais krienais. Padažas tinka prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su krienais

Silkes išmirkyti, nulupti, pašalinti kaulus, supjaustyti įstrižais gabalėliais, sudėti į silkinę (pridėti galvą, uodegą) ir užpilti grietinės padažu su krienais. Papuošti kietai virto kiaušinio griežinėliais ir petražolių lapeliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių ir kiaušinių mišrainė

Virtos bulvės ir kiaušiniai supjaustomi griežinėliais, svogūnas susmulkinamas, rūkyta menkė, išėmus kaulus ir ašakas, taip pat susmulkinama. Viskas pasūdoma, lengvai sumaišoma ir užpilama majonezu ar grietine, sumaišyta su paruoštomis garstyčiomis arba krienais. ..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių ir mėsos užkandis

Bulvės, mėsa, morkos ir agurkas supjaustomi kubeliais, kiaušinis skiltelėmis, sudedamos pupelės (žirneliai), lengvai maišant pasūdoma. Užpilama majonezu, išmaišytu su krienais. Puošiama kiaušinio skiltelėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir silkių užkandis

Išmirkytos silkės nulupamos, išimami kaulai, supjaustomos. Tryniai smulkiai sukapojami, sumaišomi su grietine ir krienais. Bulvės supjaustomos kubiukais, sumaišomos su padažu ir sluoksniuojamos salotinėje su silkėmis. Burokėlis stambiai sutarkuojamas, suberiami kmynai, sumaišoma su majo..

Recepto vertinimas: 4

Austriškas "Vienos kepsnys"

Kiauliena sudedama ų indą, užpilama karštu vandeniu, sudedami prieskoniai, pasūdomą ir 1 val. troškinama ant silpnos ugnies. Po to sudedamos stambiai tarkuotos daržovės, kubiukais supjaustytos bulvės ir vėl kepama, kol bulvės suminkštės. Mėsa išimama ir supjaustoma griežinukais. D..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos su krienais

Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami kartu su obuoliais. Pridedama krienų, cukraus, druskos, maltų pipirų, sumaišoma, sudedama į salotinę. Prieš valgant užpilama grietine, apibarstoma smulkiai pjaustytais krapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Virtas karšis su krienais ir obuoliais

Paruoštas karšis nepjaustytas išverdamas prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje, atsargiai perkeliamas iš puodo į pašildytą pusdubenį apdedamas tarkuotais krienais, sumaišytais lygiomis dalimis su stambiai sutarkuotais obuoliais, paskanintais rūgštimi ir cukrumi. Patiekia..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su sūrio plutele

Mėsą nuplauname, nusausiname ir apkepiname gilioje keptuvėje iš visų pusių 2 šaukštuose įkaitinto sviesto. Tada supilame vyną ir neuždengę troškiname valandą. Mėsą išimame, padedame šiltai. Po troškinimo likusį skystį perkošiame, sumaišome su bulvių koše, smulkiai supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Virtas rūkytas kiaulės kumpis

Kumpis parą mirkomas šaltame vandenyje, o paskui dedamas į verdantį vandenį ir verdamas. Kiek pavirus, vanduo nupilamas, pripilama kito. Virimo trukmė priklauso nuo kumpio dydžio. Išviręs kumpis ataušinamas, dedamas į pailgą pusdubenį ir pjaustomas griežinėliais. Valgomas su kri..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys

Majonezą sumaišyti su krienais, prieskoniais ir aromatine druska. Šiuo mišiniu aptepti kumpį ir palikti 8-12 val. šaldytuve. Kai mėsa pasimarinuos, uždengti folija ir kepti 1-1,5 val. Kepant mėsą pavartyti. ..

Recepto vertinimas: 5

Liežuvautojos užkandis

Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką. Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais.Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos kepsniukai su ananasais ir krienais (Ramunės)

Kiaulieną išmušame ir atsargiai peiliu išpjauname „kišenėles“. Ananasus supjaustome kubeliais. Kiekvieną kišenėlę iš vidaus ištepame krienais ir užpildome ananasais. Mėsą apvoliojame miltuose (miltus iš anksto sumaišome su druska ir pipirais), paskui – išplaktame kiaušinyj..

Recepto vertinimas: 3

Burokėlių salotos su krienais

Išvirkite burokėlius, ataušinkite ir nulupkite. Supjaustykite ir suberkite į indą, kuriame patieksite. Pataisykite padažą iš majonezo, grietinės, krienų ir paskaninkite citrinų sultimis, pipirais bei druska. Užpilkite padažą ant burokėlių ir papuoškite tarkuotais krienais. ..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ APKEPAS SU KRIENŲ PADAŽU

Bulves nuplauti, nuskusk, isvirk suditame vandenyje, nukosk, supjaustyk ploksciais gabaleliais. Apibarstyk prieskoniais ir tarkuotais dziuveseliais, mase sudek i riebalais istepta kepimo forma. Apibarstyk konservuotais zirneliais ir razinomis, uzpilk grietine, sumaisyta su tarkuotais krienais ir pla..

Recepto vertinimas: 0

BUROKĖLIŲ SALOTOS

Isvirkite burokelius, atausinkite ir nulupkite. Supjaustykite ir suberkite i inda, kuriame patieksite.Pataisykite padaza is majonezo, grietines, krienu ir paskaninkite citrinu sultimis, pipirais bei druska.Uzpilkite padaza ant burokeliu ir papuoskite tarkuotais krienais...

Recepto vertinimas: 0

VIENOS SALOTOS

Bulves nuplauti, isvirti pasudytame vandenyje, nulupti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorus nuplauti ir taip pat supjaustyti kubeliais. Paprikas nuvarvinti ir supjaustyti juostelemis. Majoneza sumaisyti su grietine ir krienais, pasudyti, pagardinti pipirais. I dubeneli sudeti pomidorus, bulves, papri..

Recepto vertinimas: 0

Vasaros salotos

Viska virti viename puode: desreles, kiausinius, morkas, burokus. Viska isvirus supjaustyt griezineliais. Padazui: pomidoru padaza sumaisyti su grietine ir krienais. Viska supjauscius sumaisyti su padazu ir dar 2 valandas pavirti. Skanaus..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota stinta su krienais

Žuvį iškepti. Į vandenį supilti actą, cukrų, druską, užvirinti. Šaltu marinatu užpilti žuvį ir padengti krienais. (Ingrida)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: krienais