Grybai, grybå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/14

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Pievagrybiais įdaryta žalia paprika

Paprikos vaisiaus viršūnę nupjauti, sėklas pašalinti. Džiūvėsius aptepti grietine ir šiek tiek palaukus sumaigyti šakute. Į gautą masę įdėti kiaušinius, smulkiai supjaustytus ir su svieste pakepintus svogūnus, susmulkintus petražolių lapelius, griežinėliais supjaustytus pievagr..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto kakleliai su pistacijomis

Krūtinėlę supjaustyti kubeliais. Kepenėles supjaustyti ir kartu su krūtinėle sumalti mėsmale. Įmušti kiaušinius, supilti gietinę, suberti petražolių lapelius, išgliaudyti ir smulkiai sukapoti pistacijas. Pasūdyti, įberti pipirų. Kakliukus nulupti ir supjaustyti išilgai. Odeles dė..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiški ryžiai

Užvirinti 3 stiklines vandens, su-berti ryžius ir 10 min. pavirti. Nukelti nuo ugnies ir palikti, kad išbrinktų. Karštuose riebaluose pakepinti smulkiai pjaustytus svogūnus, kol pagels. Sudėti supjaustytus šampinjonus ir kepti 15 min. Tada ryžius išmaišyti su pievagrybiais, kiaušinių ..

Recepto vertinimas: 0

Rudens gėrybių krepšeliai

Nugarine supjaustome 1,5 cm storio griezineliais, kuriuos pamusame mesos plaktuku, itriname kiaulienos prieskoniais, uzpilame isspaustomis citrinu sultimis ir paliekame 2 vai. stoveti. Idarui aliejuje pakepiname kubeliais supjaustytas darzoves ir grybus. Paskaniname druska. Idara sudedame i tinkleli..

Recepto vertinimas: 0

Lietinių ''tortas'' su kiauliena ir pievagr. pad.

Kiauliena sumalame ir su kubeliais supjaustytais svogunais pakepiname svieste. Paskaniname kiaulienos prieskoniais. Sutarkuojame fermentini suri. Dali jo paliekame ''tortui'' pabarstyti, o likusi sumaisome su kiauliena. Ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos dedame lakstinius nuolat pabarstydami..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių salotos su rūkytu kumpiu (Ramintos)

Kumpį supjaustykite juostelėmis ir sumaišykite su ryžiais, žirneliais, prieskoniais bei majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su pievagrybiais

Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą. Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose. Svogūnus ir česnaką sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų. Kol mėsa troškinasi sup..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su moliūgu ir grybais

Ant vidutinės ugnies dideliame prikaistuvyje užvirinkite sultinį. Sudėkite moliÅ«go kubelius, 1 rozmarino Å¡akelę ir česnako skiltelę. Virinkite, kol moliÅ«gas suminkÅ¡tės (10-15 min.). PaÅ¡alinkite česnaką bei rozmarino Å¡akelę. Kiaurasamčiu iÅ¡griebkite moliÅ«go gabalėlius į dubenÄ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis saldžiarūgščiame padaže

Žuvis nuvaloma, nuplaunama ir nesupjausčius iš abiejų pusių pakepinama aliejuje, kol apsitraukia gruzdžia plutele. Nedidelėje švarioje keptuvėje padeginamas cukrus (kol parunda). Į puodą įpilama truputį acto, įberiama druskos, sudedami prieskoniniai žalumynai, supilama imbieras, smu..

Recepto vertinimas: 0

Sojos maltiniai

Sojos faršą išvirti su svogūnais ir sumaišyti su išvirtais avižiniais dribsniais, pakeptais grybais, morkomis, svogūnais, kopūstais. Iš gautos masės padaryti maltinius ( jei blogai limpa įdėti krakmolo) ir kepti aliejuje, prieš tai apvoliojus juos džiuvėsiuose. ..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU GRYBAIS

Susmulkinta svoguna pakepinti svieste. Pievagrybius supjaustyti juostelemis, sumesti i svogunu mase ir dar truputi pakepinti. Uzpilti sojos padazo, sukresti farsa ir uzdengus 5-7 min. troskinti. Iberti prieskoniu, ideti aitriosios paprikos padazo. Makaronus isvirti pasudytame vandenyje ir isgriebus ..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše

Mėsą ir grybus supjaustyti gabalėliais, patroškinti riebaluose. Į troškinį įpilti sultinio arba mėsos padažo (jei pilamas sultinys, mėsą ir grybus pabarstyti miltais), įdėti prieskonių ir pavirinti. Bulvių košę sukrėsti į riebalais pateptą kepimo formą taip, kad uždengtų for..

Recepto vertinimas: 0

Virtiniai su kopūstais ir grybais

Įdarui džiovintus grybus išverdame pasūdytame vandenyje, išgriebiame, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Apvirtus smulkiai supjaustytus kopūstus pakepiname svieste su susmulkintu svogūnu, sudedame išvirtus supjaustytus džiovintus grybus, maišydami dar pakepiname, pasūdome ir išmaišo..

Recepto vertinimas: 0

Maltos vištienos kepsnys su virtu liežuviu

Svogūnus susmulkiname ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Batoną pamirkome piene ir kartu su svogūnais sumalame.•į mėsą dedame sumaltus svogūnus, batoną, mažais kubeliais supjaustytą virtą liežuvį, įmušame kiaušinius, dedame išspaustą česnaką ar česnakų miltelių, druskos, vi..

Recepto vertinimas: 0

Sultinyje virta jautiena

Jautieną nuplauti, pabarstyti mielėmis ir apkepti riebaluose. Įdėti į puodą, užpilti sultiniu, vynu, įdėti česnakus, lauro lapų, pomidorų padažo, daržoves sutarkuoti, svogūną sujaustyti ir suberti į sultinį. Virti, kol mėsa suminkštės. Tada ištraukti ir paruošti padažą. Su..

Recepto vertinimas: 0

Sūdytos žaliuokės

Šviežios žaliuokės nuplaunamos, didesnės pasmulkinamos. Sumaišomos su druska ir sudedamos į stiklainį, uždengiamos, bet ne sandariai. Per kelias dienas atsiradus sultims, grybai kartu su sultimis perdedami į mažesnį stiklainį iki pat dangtelio viršaus ir sandariai uždaromi. Jei nepak..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su vištiena

Vištienos filė supjaustome nedideliais plonais gabaliukais ir pakepiname šaukšte aliejaus. Pasūdome ir pabarstome pipirais. Pievagrybius ir porus nuvalome, nuplauname ir smulkiai supjaustome. Svogūną ir morkas nulupame ir supjaustome kubeliais. Sudedame į keptuvę ir troškiname su trupuč..

Recepto vertinimas: 0

Skryliai su džiovintais grybais

Išverdami skryliai. Grybai išmirkomi, gerai nuplaunami (jeigu džiovinti pačios šeimininkės, galima neplauti) ir išverdami tame pačiame vandenyje, kuriame mirko. Išvirę grybai supjaustomi siauromis juostelėmis. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje, kol pagels, suberiami ..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė sojų mišrainė

Saldziaja paprika supjaustyti kubeliais, ananasus supjaustyti kubeliais, fermentini suri taip pat kubeliais. Petrazoles, svoguno laiskus susmulkinti. Sojos kubelius isvirti pagal nurodymus.Salotu uzpila paruosti is tam skirtu produktu. Visus paruostus produktus sudeti i dubeni ir uzpilti uzpilu. (D..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su raugintais kopūstais

Sumaišome miltus, pieną, mieles, druską ir pastatome šiltai. Kai pakyla įdedame sviesto, įmušame kiaušinius ir minkome. Tada vėl pastatome šiltai. Pagaminame įdarą: kopūstus perliejame karštu vandeniu, sudedame į puodą su sviestu ir šutiname. Išverdame grybus ir pakepame su sviest..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su grybais

Mėsą supjaustyti, apkepti svieste, sudėti į dubenį ir laikyti šiltai. Pomidorų padažą, supjaustytas daržoves, miltus pakepti svieste, sudėti grybus, grietinę, įpilti sultinio ir virti 6 minutes. Paskui pagardinti. Mėsą sudėti į šį padažą ir troškinti 30 minučių. Patiekti su ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais

Nuvalytas žuvis pasÅ«dyti, apÅ¡lakstyti actu, valandą palaikyti ir, apvoliojus miltais, iÅ¡ abiejų pusių apkepinti. PamuÅ¡tus grybus supjaustyti gabalėliais, svogÅ«nus skridinėliais, agurkus plonais griežinėliais. Viską atskirai pakepinti riebaluose. Ä® dubenį dėti vieną sluoksnį keptÅ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais

1. Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite filė 2 cm storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais. 2. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite g..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija rytietiškai

Nulupkite pomidorus ir supjaustykite minkštimą. Susmulkinkite svogūną, supjaustykite kubeliais kepenėles. Svieste apkepinkite svogūnus, pomidorus, mėsą. Į mėsa sudėkite pomidorų padažą, įpilkite baltą vyną, suberkite prieskonius ir troškinkite 20 minučių. Tuomet įpilkite sulti..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su paukštienos ragu

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome maždaug 3 cm ilgio gabalėliais. Apvoliojame miltuose. SvogÅ«ną nulupame, smulkiai supjaustome ir kepiname aliejuje, kol tampa skaidrÅ«s. Sudedame mėsą ir maiÅ¡ydami apkepiname. Supilame sultinį ir su petražolėmis sumaiÅ¡ytą grietinėlę. SumaÅ..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30