25 rezultatų ieškant "reggiano"

Vištienos salotos su granatais

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Vištos krūtinėl..

Recepto vertinimas: 0

Artišokų salotos su parmezano sūriu

Kietus išorinius artišoko lapus nuskabykite, nupjaukite viršutinį pumpuro trečdalį ir nuvalykite kotą. Tuomet perpjaukite artišokus išilgai ir išvalykite vidų. Šitaip sutvarkytus artišokus sudėkite į dubenį, apšlakstykite trimis ketvirtadaliais citrinos sulčių, užpilkite šaltu..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su pomidorais ir šviežiu baziliku (foto)

Ant vidutinės ugnies dideliame prikaistuvyje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite susmulkintą svogūną ir pakepinkite 3-4 min. Sudėkite pomidorus ir gerai išmaišykite. Pakepinkite, kol pomidorai išsileis ir masė šiek tiek sutirštės (apie 20 min.). Ant vidutinės ugnies did..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su graikiniais riešutais ir pupelėmis

Įkaitinkite aliejų ir sviestą didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos (2-3 min.). Įpilkite ½ stiklinės (125 ml) sultinio ir kaitink..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su daržovėmis ir pievagrybiais

Nuo artišokų nuimkite išorinius lapus. Nupjaukite trečdalį lapų viršaus. Perpjaukite pusiau, išgremžkite šerdį, smulkiai supjaustykite. Sudėkite į indą su vandeniu bei citrinos sultimis. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Įdėkite čes..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su špinatais ir kumpiu

Pasūdytame vandenyje pavirkite špinatus, kol suminkštės (3-4 min.). Nukoškite, nuspauskite nuo špinatų likusį vandenį ir smulkiai juos supjaustykite. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite sviestą. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su žirniais ir šonine ar kumpiu

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus bei šoninę (ar kumpį) ir pakepinkite, kol svogūnai pasidarys permatomi, o mėsa įgaus rusvą atspalvį (apie 5 min.). Sudėkite žirnius, 2 šaukštus petražolių ir įpilkite ½ stiklinės (12..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su kumpiu ir gorgonzola

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos. Maišant, kad susigertų, dalimis pilkite sultinį- po ½ ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šparagais ir žirniais

Nedideliame inde sumaišykite šafranus su grietinėle. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite šparagus, du trečdalius svogūnų ir pakepinkite 2 min. Pagardinkite druska bei pipirais. Įpilkite samtį sultinio ir kaitinkite, kol šparagai pasida..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šampanu ir kalendra

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite šampaną ir kaitinkite, kol išgaruos (apie 5 min.). Maišant, kad susigertų, dalimis pilkite s..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su kumpiu ir cukinija

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite sviestą. Sudėkite laiškinius svogūnėlius ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos (2-3 min.). Įpilkite ½ stiklinės (125 ml) sultinio ir k..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais ir parmezano sūriu

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol suminkštės (apie 5 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos (2-3 min.). Dalimis, po ½ stiklinės (125 ml) pilkite sultinį, gerai..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su pupomis ir balzaminiu actu

Ant nedidelės ugnies mažoje keptuvėje pakepkite mėsą, kol įgaus rusvą atspalvį (3-4 min.). Nukelkite nuo ugnies. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite pupas ir įp..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su prieskoninėmis žolelėmis ir putpelių kiaušiniais

Sudėkite putpelių kiaušinius į mažą puodą su šaltu vandeniu. Kaitinkite, kol užvirs. Pavirkite dar 2 min. Kiaušinius atvėsinkite po šaltu vandeniu, nulupkite ir perpjaukite perpus. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir salierus. Pak..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su žirniais ir sūriu

Dideliame prikaistuvyje ant vidutinės ugnies kaitinkite daržovių sultinį, kol užvirs. Sudėkite pusę žirnių ir virkite, kol suminkštės (6-7 min.). Išgriebkite žirnius ir sutrinkite į vientisą masę. Sudėkite masę atgal į prikaistuvį, sumaišykite ir uždenkite, kad neatvėstų. &..

Recepto vertinimas: 1

Rizotas su viščiukų sparneliais

Ant vidutinės ugnies prikaistuvyje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite pusę laiškinių svogūnėlių, šalavijo lapelius, viščiukų sparnelius ir apibarstykite druska. Kepinkite 3-4 min. Uždenkite ir dar 15 min. kepkite ant žemos ugnies. Įpilkite 90 ml vyno. Uždenkite ir kepkite..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su pievagrybiais ir čiobreliais

Ant vidutinės ugnies dideliame prikaistuvyje ištirpdykite 1 šaukštą sviesto. Sudėkite svogūnus bei česnaką ir pakepinkite, kol svogūnai pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite pievagrybius ir pakepinkite, kol šiek tiek suminkštės (3-4 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. S..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais, citrina ir rozmarinais

Ant žemos ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol šiek tiek suminkštės (2-3 min.). Supilkite vandenį ir įberkite druskos. Kaitinkite apie 20min., kol porai visai suminkštės. Ant vidutinės ugnies kitoje didelėje keptuvėje į..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su krevetėmis ir apelsino žievele

Krevetes virkite garais virti skirtame puode, kol suminkštės (3-5 min.). Nukelkite nuo ugnies ir pastatykite į šiltą orkaitę. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Suberkite r..

Recepto vertinimas: 0

Pesto padažas

Baziliką, alyvuogių aliejų, riešutus ir česnaką susmulkinti ir sutrinti į vieną masę. Pagardinti druska ir pipirais. Sumaišyti su parmezanu ir užpilti dar šiek tiek alyvuogių aliejaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Grybai citrinų-grietinės padaže su kukurūzų plokštainiu

Puode užvirinkite pasūdytą vandenį. Nuolat maišydami, supilkite kukurūzų miltus ir pavirinkite 3-5 min., kol masė sutirštės. Nukelkite nuo ugnies, įmaišykite česnaką ir sutarkuotą parmezano sūrį. Gautą plokštainį sudėkite į riebalais pateptą skardą, paspauskite ir leiskite ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliu

Pirmiausia pagaminkite padažą. Nulupkite keletą apelsino žievės riekelių, atidėkite. Nupjaukite apelsino viršų ir apačią, nulupkite, įpjaukite membranas, kad liktų tik minkštimas, išimkite sėklas. Šiuos veiksmus atlikite taip, kad skystis varvėtų į dubenėlį. Supjaustykite min..

Recepto vertinimas: 4

Baklažanų ir pomidorų apkepas

Baklažano griežinėlius sudėkite sluoksniais į kiaurasamtį, kiekvieną sluoksnį pabarstydami druska. Palikite pastovėti 30 min., po to perliekite vandeniu ir nusausinkite virtuvine šluoste. Iki 200°C temperatūros įkaitinkite orkaitę. Keptuvėje įkaitinkite 2 valg. š. aliejaus, su..

Recepto vertinimas: 0

Itališkas baklažanų ir mocarelos apkepas (Sniegos)

Baklažanus ir cukinijas nuplauti, supjaustyti plonomis riekelėmis, ir palikti 15 min. pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepti 5 min aliejuje, ant viršaus supilti konservuotus pomidorus ir troškinti apie 15 min. Baklažanus ir cukinijas pavolioti miltuose ir kiaušinio..

Recepto vertinimas: 5

Varškiniai virtinukai su baravykų padažu

Iš varškės, trynių, tarkuoto parmezano sūrio (šiek tiek jo pasilikite papuošimui), miltų, žiupsnelio druskos ir pipirų užminkykite tešlą. Minkykite iki vientisos masės, tada dėkite į šaldytuvą. Kai ji atvės, suformuokite nedidelius kamuoliukus. Meskite į puodą ir virkite sūdy..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: reggiano