Pesto padažas

Ingridientai:
2 susmulkintos česnako skiltelės;
Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai;
25 g šviežių baziliko lapelių;
25 g žemės arba graikinių riešutų;
50 g šviežiai sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio;
150 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus.
Gaminimas
Baziliką, alyvuogių aliejų, riešutus ir česnaką susmulkinti ir sutrinti į vieną masę. Pagardinti druska ir pipirais. Sumaišyti su parmezanu ir užpilti dar šiek tiek alyvuogių aliejaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!