Ups, nepavyko rasti receptų pagal "aisbergo-salotos"..
Atsiprašome, tačiau nepavyko surasti tikslių rezultatų mūsų duomenų bazėje pagal aisbergo-salotos. Pabandyk patikslinti arba pakeisti paieškos žodžius.
Pasistengsime tau padėti surasti norimą receptą - prašome pasirinkti receptų kategoriją iš žemiau pateiktų kategorijų.
Populiariausi receptai

Į indą, kuriame maišysite tešlą, sudėkite visus ingredientus. Užpilkite puodeliu šilto vandens. Pasitepkite rankas aliejumi ir pradėkite minkyti. Minkome tešlą tol, kol nebelips prie pirštų. Jei reikia įberiame šiek tiek miltų arba įpilame šlakelį vandens, jei tešla atrodo ..
Recepto vertinimas:
Pirmoje dalyje paminėtus ingredientus sumaišyti viename inde, antroje dalyje – kitame, didesniame. Į pastarąjį supilti sausuosius ingredientus ir gerai išmaišyti. Sudėti viską į sviestu išteptą indą ir kepti įkaitintoje iki 170 laipsnių orkaitėje 30-45 min. Pusei porcijo..
Recepto vertinimas:

Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Tarkius išspaudžiame per merliuką, kuo sausiau. Bulvių sultims duodame pastovėti, kad nusėstų krakmolas. Tada sultis nupilame ..
Recepto vertinimas:

Įmušti kiaušinius į dubenį, įberti cukraus, įdėti žiupsnelį druskos. Viską gerai išplakti. Supilti pieną, šiek tiek paplakti, įberti miltus. Gerai išplakti, kad neliktų nė gabalelio miltų. Įberti vanilinį cukrų, dar įdėti aliejų. Po to kepti. Tai yra tradiciniai ..
Recepto vertinimas:

Įmušti kiaušinius į dubenį, įberti cukraus, įdėti žiupsnelį druskos. Viską gerai išplakti. Supilti pieną, šiek tiek paplakti, įberti miltus. Gerai išplakti, kad neliktų nė gabalelio miltų. Įberti vanilinį cukrų, dar įdėti aliejų. Po to kepti. Tai yra tradiciniai ..
Recepto vertinimas:

Krūtinėlė supjaustoma nemažais kubeliais. Česnakas susmulkinamas ir pakepinamas įkaitintame aliejuje, po to suberiama vištiena. Ji kepinama ant karštos ugnies, kol apsitraukia balta plėvele. Po to ugnis sumažinama ir suberiamos šiaudeliais supjaustytos morkos. Viskas troškinama ant..
Recepto vertinimas:

Kiaušiniai išplakami maišytuvu su 1/ 2 cukraus ir vaniliniu cukrumi, o likusį cukrų ištriname su varške. Viską sumaišome ir įdedame grietinę bei vėl sumaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, suberiame į bendrą masę ir minkome. Iš tešlos aliejuotomis rankomis for..
Recepto vertinimas:

GUOBAO vištiena saldžiarūgščiame padaže
Supjaustome griežinėliais vištienos file, sudedame į indą ir užpilame paruoštu marinatu ir pastatome į saldytuvą 2-3 valandoms. Prasimarinavusią vištiena užberiame dalimi krakmolo, kad ji apsivoliotų jame. Į įkaitusią keptuvę suberiame apvoliotus griežinėlius ir kepame ..
Recepto vertinimas:

Sviestą išsukti su cukrumi, išplakti kiaušinį ar trynius, sumaišyti visus ingredientus. Sausainius formuoti į mėsmalę įstatyta formele sausainiams. Neturint tokios formelės galima tiesiog šaukšteliu dėlioti tešlą ant kepimo popieriumi padengtos skardos...
Recepto vertinimas:

: Glaistas Visas mišinys išmaišomas ir užvirinamas. Tešla Tešla daroma naminių makaronų kietumo. Minkoma 1 - 1,5 val. taip, kad kočiojant nereiktų pabarstyti miltų. Tešla iškočiojama iki plonumo (permatomumo). Supjausčius į norimos formos lapelius (geriausia ..
Recepto vertinimas:

: Glaistas Visas mišinys išmaišomas ir užvirinamas. Tešla Tešla daroma naminių makaronų kietumo. Minkoma 1 - 1,5 val. taip, kad kočiojant nereiktų pabarstyti miltų. Tešla iškočiojama iki plonumo (permatomumo). Supjausčius į norimos formos lapelius (geriausia ..
Recepto vertinimas:

Čirviniai blynai (valfliai, širdelės)
Sviestas gerai ištrinamas, mušama po trynį, suberiamą druska ir sukama. Sukant pamažu supilamas pienas ar grietinėlė, suberiami miltai ir prieskoniai. Prieš kepant sudedami išplakti baltymai ir atsargiai sumaišomi su tešla. Įkaitinta vaflinė keptuvėlė patepama riebalais (al..
Recepto vertinimas:

Supjaustytą juostelėmis vištienos krūtinėlę apkepinam svieste ar aliejuje (kas kam priimtiniau). Į lėkštę sudedam salotas, keleta ančiuvių (5-6), džiūvesėlių, apšlakstome Cezario padažu, sudedame vištienos juosteles, ant viršaus užberiame tarkuoto parmezano sūrio ir ..
Recepto vertinimas:

Kiaulienos - veršienos faršą pakepinti. Kopūstą supjaustyti, uždėti pomidorų padažo ir majonezo, druskos ir viską išmaišyti. Agurką sutarkuoti. Viską sudėti ant tortilijos blyno, susukti jį, persmeigi dantų krapštuku, kad laikytusi ir kepti mikrobangų krosnel..
Recepto vertinimas:

Nekaitinta agurkų mišrainė žiemai
Agurkus supjaustyti griežinėliais, svogūnus supjaustyti, česnakus smulkiai sukapoti. Supilti aliejų, actą, druską ir cukrų. Viską emaliuotame puode gerai išmaišyti ir palikti parai laiko stovėti, vis retkarčiais pamaišant. Po to sudėti į sterilius stiklainius, užpilti sus..
Recepto vertinimas:

Tešla Varškė sutrinama, įmušamas kiaušinis, įdedama grietinė (joje išmaišyti sodą), įberiama druska (pagal skonį) ir viskas išminkoma su miltais iki vientisos masės, kad galėtume kočioti. Įdaras Mėsa apvirinti vandenyje apie 5 min., ją sumalti dar karštą, s..
Recepto vertinimas:

Margariną ar sviestą ištirpinti, supilti ant avižinių dribsnių, išmaišyti, palaukti kol atvės. Kiaušinius išplakti su cukrumi, soda nugesinti grietinėje ir viską sudėti į dribsnius. Miltus, razinas ir riešutus suberti į masę ir išminkyti tešlą. Sausainius į skardą d..
Recepto vertinimas:

Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Į grietinę suberti sodą, išmaišyti ir supilti trynius. Sviestą išlydyti, bet neįkaitinti, supilti į išsuktą kiaušinių ir grietinės tyrę, suberti vanilinį cukrų, miltus ir minkyti tešla kaip makaronams. Grybukus galima kepti ir ska..
Recepto vertinimas:

Sutarkuokite sviesta burokų tarka, Supilkite miltus, kepimo miltelius, kiaušinį, vanilini cukrų ir cukrų. Viską gerai sumaišykite, masė turi nelipti prie rankų. Tešlą įdėkite į kamerą, kad sustinktų. Po kurio laiko ištraukite tešlą ir sukočiokite su kočėlu...
Recepto vertinimas:

Kiaušinius išsukame su cukrumi. Į kiaušinių ir cukraus masę sudedame uogienę, grietinę ir gerai išmaišome. Tada įmaišome miltus ir gesintą sodą. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Sukrečiame tešlą į sviestu pateptą kepimo formą. Kepame 170 laipsnių karštumo orka..
Recepto vertinimas:

Iš sriubos rinkinio, svogūno, lauro lapų verdamas sultinys, apie 1,5 valandos. Išvirus išimami kaulai, nuimama mėsa ir supjaustyta sudedama į sultinį. Morką sutarkuojame burokine tarka ir lengvai apkepame, sudedame į sultinį. Agurkus tai pat sutarkuojam burokine tarka, bulves s..
Recepto vertinimas:

Ištirpinti sviestą, sudėti grietinę, sulaužytus sausainius, kakavą ir riešutus. Viską sumaišyti. Tinginys turi pastovėti šaldytuve 1-2 valalandas...
Recepto vertinimas:

Į faršą įmušti kiaušinį, dėti druskos, pipirų ir išminkyti faršą. Virtas bulves sumalti, suberti miltus, įmušti kiaušinius ir užminkyti tešlą. Iškočioti, supjaustyti juostelėmis, į vidų dėti faršą ir virti aliejuje...
Recepto vertinimas:

Į faršą įmušti kiaušinį, dėti druskos, pipirų ir išminkyti faršą. Virtas bulves sumalti, suberti miltus, įmušti kiaušinius ir užminkyti tešlą. Iškočioti, supjaustyti juostelėmis, į vidų dėti faršą ir virti aliejuje...
Recepto vertinimas: