Vištiena kinietiškai

Ingridientai:

Vištienos krūtinėlė be odos,
3 vidutinio dydžio morkos,
ryžiai,
1/5 valgomajo šaukšto medaus,
česnako,
pomidorų padažo,
druskos, prieskonių, aliejaus.

Gaminimas

Krūtinėlė supjaustoma nemažais kubeliais. Česnakas susmulkinamas ir pakepinamas įkaitintame aliejuje, po to suberiama vištiena. Ji kepinama ant karštos ugnies, kol apsitraukia balta plėvele. Po to ugnis sumažinama ir suberiamos šiaudeliais supjaustytos morkos. Viskas troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja morkos.

Pabaigoje įdedamas medus, prieskoniai pagal skonį, druska ir užpilamas pomidorų padažas. Viskas pakaitinama iki virimo. Paruošta vištiena kinietiškai užpilama ant atskirai išvirtų ryžių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Normantas 2015-02-22 13:09:24
Nu man si vistiena yra tobula.. Londoine valgiau ne karta paginti.. bet dekui dievus tikrus kinus gaminta tai skonis nera ka lyginti bet dziaugiuos kad ir namu salygomisgalma pasigaminti :)

Jovita 2014-01-24 13:02:33
man ir mano seimynai patiko, tik idejau dar sezamo seklu ir morkas susmulkinau spec. kapokle, nepaslinkau pjaustyti:) Ai, dar pries viskas vistiena pamarinavau su soju padazu ir pabarsciau vistienos prieskoniais. Skanaus!

kristina 2011-02-02 05:45:02
nerealiai skanu!

Milda. 2010-11-30 05:06:35
O keliems asmenims sita porcija?

Eimantas Vabuolas 2010-11-18 06:28:46
O jei su makaronais daryti, idomu ar taip pat skaniai gautusi?;)

x 2010-09-15 21:26:26
niekad nesigaus taip, kaip kinieciu restoranuose, nes ten valdo natrio gliutamatas!

x 2010-09-15 21:17:31
tai cia ir neturi buti kaip kinieciu restorane, nes ten valdo skonio stipriklis - natrio gliutamatas.

sauliusklb@one.lt 2010-08-15 00:56:23
Nelabai koks receptas...Kai bandysit pasidaryt pamatysit kiek kils klausimu...Pvz del padazo...
O pomidoru padazas su medumi toli grazu neprimins to patiekalo kuri valget kinu restorane...Nepatariu niek

kazkas... 2010-06-28 22:41:31
zodziu viskas ciki tik kur dingo apkepimas ar apvoliojimas krakmole ar miltuose vistiena....nes kinietiskai daroma taip;)kita karta nepamirskit sito :)

sandra 2010-06-21 22:24:47
labai skanu, tik neturejau medaus, tai ji keiciau cukrum ir iberiau siek tiek citrinos rugsties :) o supjauscius vistiena ja apibarsciau kariu ir vistienos prieskonais ir leidau kokia 10-15min pasimarinuoti :)

ernesta 2010-06-20 23:20:35
neseniai si patiekala pagaminau. skanu, tik pridejau paprikos, cili pipiro, pomidoru. ir troskinau vistienos sultinyje.

Samanta 2010-04-22 02:11:53
Reikes rytoj butinai pasidaryti ;) labai jau skanei atrodo!!;)

pameginimui 2010-04-17 03:00:56
labai skaniai gaunasi, tik galima dar pries kepant vistiena pamarinuoti sojos padaze su citrinos rugstele :)

G&G 2010-04-11 01:52:22
greitai ir skaniai :) tik mes pridejome papriku,svoguna, cesnako nepagailejom. Galima ir dar daugiau darzoviu.

rece 2010-03-21 09:15:44
Velyku stalo receptai

auris 2010-03-21 01:55:13
Aciu uz recepta, labai skanu, greitas paruosimas, tik as daugiau medaus dedu.Skanumelis

to autoriui 2010-03-20 23:02:11
teisingai pastebeta - jei nepatinka - pirk knygas

to autoriui 2010-03-04 06:27:16
koks skirtumas iskur paimta svarbu kad kaskas deda receptus o tai jai nepatinka knygas pirk

autoriui 2010-02-20 20:30:31
man tai juokinga pasiimate is receptu knygu ir dedate kaip savo sugalvotus patiekalus. argi ne geda? receptas sis is zurnalo GARDU

to arnas 2010-02-20 18:53:25
Tu kiek klasiu baiges 3 ? :))

arnas 2010-01-26 16:34:12
kas yra 1/5 valgomo sauksto? negi negalima normaliai parasyt?

nojukas2002 2010-01-24 17:33:21
keista kodel kinietiskas

donatas 2010-01-20 09:32:55
Aha, labai skanu, as papildomai dar dejau raudonos, zalios papriku ir cili pipiro. Manau, dar galima butu mestelt sojos padazo ir sezamo seklu..

ieva 2009-11-29 20:01:57
tikrai labai skanu.patariu prideti daugiau darzoviu-brokoliu,pomidoru,papriku.