15 rezultatų ieškant "balt"

MALTOS MĖSOS TROŠKINYS SU PUPELĖMIS

Pupeles isvirti. Farsa pakepti su smulkiai pjaustytu svogunu, pagal skoni idejus chili pipiru ir vegetos. Kai mesa apkeps sudeti kubeliais pjaustyta raudonaja paprika ir 5 min. kepti. Sudeti kubeliais pjaustytus agurkus ir 3 min. kepti. Paruosta produkta deti i troskinimui skirta puoda, supilti virt..

Recepto vertinimas: 3

BEFSTROGENAS

Jautienos file supjaustyti 1 cm storio ir 5 cm ilgio juostelemis, sumaisyti su baltaisiais ir cili pipirais, uzdengti ir palikti 10 min. pastoveti. Ikaitinti lydyta sviesta, jame greitai vartant 5 min. mesa apkepinti (mesos isore turi buti ruda, o vidus dar rozines spalvos). Sumaisyti pomidoru minks..

Recepto vertinimas: 4

DŽIŪVĖSIŲ PUDINGAS SU CUKATAIS

Maltus dziuvesius uzpilti karstu pienu, ismaisytu su tryniais ir cukrumi. I misini sudeti cukatus, isplaktus baltymus, ismaisyti, isdeti i sviestu istepta forma ir iskepti...

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖS PUTĖSIS

Dubenyje mediniu saukstu sutrinkite sviesta, suberkite cukru, nutarkuota citrinos zieveles geltonaji sluoksni, imuskite kiausinio trynius (baltymus pasilikite) ir plakite, kol pasidarys vientisas misinys. Imaisykite varske ir manu kruopas. Suplakite baltymus iki baltu putu ir letai imaisykite i tesl..

Recepto vertinimas: 0

SŪRIO TORTAS

Sviesta, cukru ir trynius labai gerai istrinti. Zelatina istirpdyti stiklineje karsto virinto vandens, o veliau i zelatina supilti piena. Gerai ismaisyti, deti surelius ir vel maisyti. Krema padalyti pusiau, i viena dali iberti kakavos. Biskvita sudeti i tortine, ant jo - balta mase, o ant jos supil..

Recepto vertinimas: 0

MIGDOLINIS TORTAS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS

Teslai iki baltu putu istrinti trynius, vandeni ir cukru. Baltymus ir druska plakti, kol pavirs standziomis baltomis putomis. Baltymu putas sudeti ant tryniu kremo ir viska gerai, bet atsargiai ismaisyti su miltais, pries tai juos sumaisius su kepimo milteliais ir riesutais. Kepimo forma istepti rie..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAIČIAI SU ANANASAIS

Dubenyje suplakite kiausiniu baltymus iki baltu putu, po to letai imaisykite cukru ir migdolus. Susmulkinkite nuvarvintas ananasu riekeles ir imaisykite i mase. Ant kiekvieno vafliuko uzdekite po gumuleli mases. Sviestu patepta skarda isklokite kepimo popieriumi ir isdeliokite pyragaicius. Dekite i ..

Recepto vertinimas: 0

KRIUŠONAS SU BRAŠKĖMIS

Braskes nuplauti, isvalyti nuo lapeliu ir supjaustyti per puse. Plona spirale pjaunant zievele aplupti citrina. Kita citrina aplupti, isskirstyti skiltelemis ir nuoju atsargiai pasalinti plona odele. Braskes, citrinos zievele ir skilteles sudeti i kriusonui skirta inda. Isspaustas nuluptos citrinos ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir šokolado pyragas

Bulves sutarkuojame ir nuspaudziame, sokolada taip pat sutarkuojame. Cukru, vanilini cukru, druska, sviesta ir piena gerai issukame, suberiame prieskonius ir po vienaimusame kiausinius. Supilame sumaisytus maltus riesutus, miltus ir kepimo miltelius. I bendra mase sudedame bulves bei sokolada ir ger..

Recepto vertinimas: 0

POPIERIUJE KEPTA ŽUVIS

Geriausiai tiktu riebesnes zuvys (karpis, karsis). Zuvi nuskusti, isskrosti, perpjauti isilgai, nuplauti ir nusausinti. Pipirus, druska, alieju ir lydyta sviesta sumaisyti ir misiniu aptepti zuvi is abieju pusiu, didesne riebalu misinio dali panaudoti istepant vidine zuvies ertme. Balta svaru popier..

Recepto vertinimas: 0

APELSINAI KARAMELINIAME PADAŽE

Darzovems lupti skirtu peiliuku plonai nupjauname apelsino zievele ir supjaustome ja plonomis juostelemis. Nuo kiekvieno apelsino apacios ir virsaus nupjauname po riekele. Po to nupjaustome balta apelsino dali. Apelsinus supjaustome 1 cm griezineliais, riekeles isdeliojame leksteje ir apslakstome pj..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas karpis

Zuvu file sumalti kartu su karpio kepenimis, pieniais arba ikrais, dviem vandenyje ismirkytomis bandelemis bei svogunu ir sumaisyti su prieskoniais. Isdarineta karpi prikimsti sio idaro ir susiuti. Ugniai atspariame keptuve islydyti 100g sviesto ir su teptuku is visu pusiu aptepkite karpi. Ji orkait..

Recepto vertinimas: 0

ARBŪZO PALAIMA

Cukru uzpilti 5 saukstais vandens ir virti apie 5 min. Sirupa atvesinti. Arbuza isplakti su citrinos sultimis ir sirupu. Pastatyti 1 val. i saldytuva. Po to supilti balta vyna, roma, ismaisyti ir pries patiekiant supilti atsaldyta sampana...

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis vyniotinis

1. Skarda istepti sviestu, iskolioti pergamentiniu popieriumi, sutepti sviestu.2. Kiausinius isplakti su vandeniu, cukrumi ir druska iki baltu putu.3. Miltus, krakmola ir kepimo miltelius sumaisyti, persijoti, suberti i kiausiniu plakini ir atsargiai ismaisyti. Tesla supilti i paruosta skarda ir isl..

Recepto vertinimas: 5

Sumustinukai su krabų lazdelėmis

Batona/balta duona lengvai apskrudinkite ant smarkiai ikaitusios keptuves, bet beveik aliejaus, kad riekeles sukietetu.Apskrudintas riekeles itrinkite cesnaku ir viena puse uztepkite majonezu. Ant majonezu isteptu riekeliu dekite siaudeliais supjaustytas krabu lazdeles. Kiekviena sumustinuka papuosk..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: balt