Cezario salotos su vištiena

Ingridientai:

Iceberg (aisbergo) salotos,
Ančiuviai,
Kubeliais supjaustyti džiūvesėliai,
Cezario padažas,
Tarkuotas parmezano sūris,
Vištienos krūtinėlė

Papuošimui smulkiai supjausyti svogūnų laiškai ar sukapotos petražolės.

Gaminimas

Supjaustytą juostelėmis vištienos krūtinėlę apkepinam svieste ar aliejuje (kas kam priimtiniau).

Į lėkštę sudedam salotas, keleta ančiuvių (5-6), džiūvesėlių, apšlakstome Cezario padažu, sudedame vištienos juosteles, ant viršaus užberiame tarkuoto parmezano sūrio ir supjaustytus svogūnų laiškus ar sukapotas petražoles.

Pastaba: vištieną galima pakeisti bet kuriuo kitu ingridientu, pvz. krevetėmis, antiena ar bet kuo, ką mėgstate.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!