Žuvis, å½uvio receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Žuvis. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/zuvis/8

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Meksikietiška žuvienė

Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Įkaitinti augalinį aliejų, jame apkepti svogūnus, bet neleisti paruduoti. File supjaustyti 1 cm storio kubeliais, apibarstyti česnakine druska ir išmaišyti. Įpilti baltojo vyno, įberti pipirų. Sriubą šildyti 5 minutes. Po to žuvies filė iši..

Recepto vertinimas: 0

POPIERIUJE KEPTA ŽUVIS

Geriausiai tiktu riebesnes zuvys (karpis, karsis). Zuvi nuskusti, isskrosti, perpjauti isilgai, nuplauti ir nusausinti. Pipirus, druska, alieju ir lydyta sviesta sumaisyti ir misiniu aptepti zuvi is abieju pusiu, didesne riebalu misinio dali panaudoti istepant vidine zuvies ertme. Balta svaru popier..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis ispaniškai (Ilonos)

Bulves nuplauname, nuskutame ir supjaustome plonais griežinėliais. Nupjauname paprikų viršų, išimame sėklas ir pertvarėles ir taip pat supjaustome griežinėliais. Svogūną nulupame ir susmulkiname griežinėliais. Viską sudedame į kepimo skardą apšlakstytą aliejumi. Apibarstome drus..

Recepto vertinimas: 0

KARPIS, KEPTAS PIENE

Perpjaukite karpi isilgai ir abi puses supjaustykite pirsto storumo gabaliukais. Pavolioje miltuose, dekite i piena, sumaisyta su pipirais ir druska, ir kepkite orkaiteje (krosnyje).Tiekiamas su bulviu salotomis...

Recepto vertinimas: 0

Žuvies vyniotiniai džiūvėsėliuose

Žuvį išvalome, perpjauname išilgai pusiau, išrenkame kaulus ir supjaustome juostelėmis.Jas pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose, kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose.Tada šias juosteles susukame į ritinėlius ir persmeigiame mediniais smeigtukais.Taip paruoštą žuvį dedam..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su daržovėmis

Zuvi itriname prieskoniais ir druska, palaikome 1 val. Ant folijos dedame zuvi, nuskustas perpjautas bulves ir morkytes, pievagrybius, sviesto, suvyniojame ir iskepame orkaiteje. Patiekiame su svogunu laiskais...

Recepto vertinimas: 0

Žuvies barščiai

Grybus nuplauti ir kelioms valandoms pamerkti nedideliame vandens kiekyje. Žuvį ir daržoves nuplauti, nuvalyti ir išvirti (1,5 litro vandens), supilti grybus su vandeniu, kuriame buvo mirkomi. Baigiant virti suberti kvapniuosius pipirus ir lauro lapelį. Išvirus perkošti. Atskirai išvirti bu..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis (Ramintos)

Žuvį susmulkinkite, sumaišykite su prieskoniais. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, sudėkite majonezą, druską (nebūtinai). Viską gerai išmaišykite. Gautą masę šaukštais dėkite į įkaitintą keptuvę su riebalais ir apkepkite iš abiejų pusių. ..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže

1 svogūną, 2 skilteles česnako smulkiai supjaustome, 10 gramų ženšenio sutarkuojame arba įberiame 0,5 šaukštelio jo miltelių. Viską sudedame į įkaitintus 2 šaukštus aliejaus, apkepame ir įdedame 1 šaukšteli "SambalOelek" (astriųjų pipirų - peperoni tyrelės). Viską pastoviai m..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su menke ir apelsinais

Paruoškite menkių filė, o kaulus atidėkite vėlesniam naudojimui. Menkę supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Aštriu peiliu nuo apelsinų nuimkite žievelę (tik pačią išorinę dalį) ir supjaustykite ją plonomis juostelėmis. Nulupkite apelsinus ir sukapokite juos...

Recepto vertinimas: 0

Žuvies vyniotiniai su paprikomis

Zuvi pabarstome druska, prieskoniais. Paprikas perpjauname pusiau, isimame seklas ir apverdame pasudytame vandenyje. Susmulkintus svogunus apkepame keptuveje su aliejumi, idedame susmulkintu cesnaku, petrazoliu lapeliu, prieskoniu. I paprikas pridedame idaro, jas apsukame zuvimi, susmeigiame smeigtu..

Recepto vertinimas: 4

Portugališka žuvienė (Caldeirada a Pescador)

Žuvį paruškite (nuplaukite, išvalykite) ir supjaustykite gabaliukais. Aliejų supilkite į puodą, įkaitinkite ir jame apkepkite nuluptus, griežinėliais supjaustytus svogūnus, įdėkite česnakus, smulkintas petražoles, ankštinius pipirus. Pasūdykite, pabarstykite pipirais ir užpilkite..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su bulvėmis

Žuvį išvalykite išvirkite. Jei tai silkė, ar rūkyta žuvis, tik išvalykite ir supjaustykite. Bulves išvirkite, supjaustykite riekutėmis ir pakepinkite ant sviesto, arba tiesiog paskrudinkite ant aliejaus. Pomidorus supjaustykite riekutėmis. Žuvį sudėkite į ilgą lėkštę eilute, apip..

Recepto vertinimas: 1

TROŠKINTA ŽŪVIS SU ŽALUMYNAIS IR DŽIŪVĖSIAIS

Isdarineta zuvi pasudyti, pavolioti miltuose, apkepinti, sudeti i aliejumi istepta forma, sudeti smulkintus svogunus, zalumynus, tarkuotus dziuvesius, supilti karsta piena ir troskinti. Papuosti zalumynais ir kapotais kietai virtais kiausiniais. Garnyrui tinka virtos bulves...

Recepto vertinimas: 4

Karpis su paprika ir pomidorais

Bulves nulupkite, supjaustykite gabaliukais ir apvirkite. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Papriką išvalykite ir supjaustykite ilgomis juostelėmis. Žuvį nuplaukite ir supjauskite nedideliais gabaliukais, apkepinkite aliejuje. Formą ištepkite aliejumi ir sudėkite žuvį. Šoninę supjau..

Recepto vertinimas: 0

Rūkyta žuvis su krapų padažu

Žuvį nulupti, supjaustyti gabalėliais. Citrinas kruopščiai nuplauti, iš vienos išspausti sultis, o kitas supjaustyti skiltelėmis. Krapus smulkiai supjaustyti (kelias šakeles palikti papuošimui). Majonezą išsukti su grietine, citrinos sultimis ir krapais. Žuvies gabaliukus išdėlioti ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies ir kopūstų apkepas

SvogÅ«nus perpjauti perpus ir supjaustyti griežinėliais. Papriką iÅ¡valyti it supjaustyti juostelėmis. Sviestą įkaitinti ir jame apkepinti papriką bei svogÅ«ną. Sudėti kopÅ«stus, pabarstyti druska, pipirais ir paprika. TroÅ¡kinti apie 10 min. ant didelės ugnies. Žuvies filė padalinti Ä..

Recepto vertinimas: 0

Piene virtas karpis

Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio gabalais. Kiekvienas jų ištrinamas druska su kmynais bei kvapiaisiais pipirais ir 2-3 valandoms paliekamas šaltoje vietoje. Po to karpio gabalai nuplaunami šaltu vandeniu ir dedami į negilų emaliuotą puodą, kurio dugn..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies apkepas su krienais

Krienus sumaišyti su pomidorų tyre, pipirais, druska. Žuvį supjaustyti, šiuo mišiniu aptepti ir dėti į margarinu išteptą indą. Ant viršaus sudėti supjaustytus agurkus, pakepintus svogūnus. Kepti orkaitėje 20 minučių. Prieš patiekiant apibarstyti petražolės lapeliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA ŽUVIS SU SŪRIU II

Nuvalyti zuvies gabaliukai truputi pasudomi, apvoliojami miltais, suvilgomi isplaktuose kiausiniu baltymuose, sumaisytuose su tarkuotu suriu, apvoliojami maltais dziuveseliais ir kepami ant silpnos ugnies, kad zuvis gerai iskeptu. Valgoma su bulviu tyre ir svieziu darzoviu salotomis, pagardintomis p..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA ŽUVIS

Zuvies file pabarstome prieskoniais, pervisa file ilgi uzdedame cukinija, pjaustytaplonais griezineliais. Ant cukinijos uzdedame plonais griezineliais pjaustyta suri. Antsurio dedame likusia zuvies tile. Suvyniojame i pleve ir dedame i puoda, kuriame ipiltanedaug vandens. Troskiname 10 minuciu apver..

Recepto vertinimas: 0

NORVEGIŠKA ŽUVIENĖ

Pakaitintame aliejuje troskinkite smulkiai supjaustytus svogunus, pora, cesnaka. Ant ju uzpilkite karsta mesos sultini su kavapniaisiais pipirais. Sudekite i keturias dalis supjaustytas bulves, lauro lapa, uzdenkite ir virkite apie 20 min. Pasudykite. Pavirine sudekite smulkiais gabaliukais supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Virta žuvis su česnaku

Iš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę išvirkite sultinį. Išvirusią smulkmę išmeskite, o sultinyje virkite stambius žuvies gabalus. Smulkiai supjaustytą česnaką sutrinkite su druska ir, sudėję puodukan, įpilkite du šaukštus sultinio. Gerai išmai..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su citrina

Žuvį nuvalyti, perpjauti pusiau. IÅ¡plakti kiauÅ¡inio baltymus. ParuoÅ¡tą kepti žuvį pavolioti miltuose, po to kiauÅ¡inio baltyme ir kepti aliejuje 10 minučių. Ant iÅ¡keptos žuvies užpilti Å¡ilto padažo, viršų papuoÅ¡ti citrinos žievelėmis, pjaustytais česnako lapais. Padažas:  Ä®..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies filė su sezamais ir mangų padažu

Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir supjaustome 3 cm dydžio kubeliais. Imbierą, laimo sultis ir žievelę sumaišome su žuvimi ir paliekame 20 minučių pastovėti. Svogūnus ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Mangą nulupame, išimame kauliuką, o minkštimą supjaustome kubel..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10