25 rezultatų ieškant "smulkinta"

Moliuskai su vynu ir česnaku

Moliuskų geldeles nušveisti po šaltu tekančiu vandeniu, nutraukti ataugas. Gerai perskalauti kelis kartus. Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų, sviestą ir 3–4 min. pakepinti smulkintą svogūną bei česnako skilteles. Supilti vyną, pasūdyti, suberti kapotas petražoles (žiupsnelį pal..

Recepto vertinimas: 5

Prancūziška žuvis

Žuvies gabalus užpilame trupučiu sūdyto vandens su prieskoninių daržovių šakelėmis ir troškiname. Smulkiai supjaustytus svogūnus ir pievagrybius troškiname svieste, kol suminkštės. Nuplikytus pomidorus nulupame, supjaustome ir kartu su grybais bei svogūnais sudedame į puodą. Suberi..

Recepto vertinimas: 0

Tuno mišrainė

supjaustau kopūstą, suberiu smulkintą tuną, žirnelius, sudedu prieskonius ir užpilu cintronos sultimos, išmaišau, dalinu į dvi dalis ir tiekiu į stalą skanaus, man tai labai patinka, nes yra suderintas maistas. ..

Recepto vertinimas: 2

Karštas šokolado padažas

Smulkintą šokoladą pamažu ištirpdykite puode. Įdėkite sviesto, grietinėlės, cukraus, kukurūzų sirupo. Maišykite ant šiltos viryklės, kol sudedamosios dalys ištirps ir užvirinkite. Padažas patiekiamas šiltas arba karštas. Šaltinis: malsena.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su šampano padažu

1. Lašišą nuplauname, nusausiname ant sugeriamojo popieriaus ir iš visų pusių pašlakstome citrinų sultimis. 2. Puode užviriname vandenį ir jame ištirpiname sultinio koncentratą. Smulkintą svogūną suberiame į puodą ir viriname 20 min. Supilame baltąjį vyną, sudedame žuvį ir vir..

Recepto vertinimas: 0

Česnakinė sriuba

Sutrupinkite baltos duonos minkštimą. Smulkintą česnaką suberkite į puodą su įkaitintu aliejumi ir kelias minutes kepkite ant silpnos ugnies. Suberkite duonos minkštimą ir kepkite maišydami. Įpilkite vandens, suberkite paprikų miltelius, pipirus, druską. Virkite 20 minučių. Pabaigoj..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su citrina

Užvirkite sultinį, į jį įdėkite nuluptą slaunelę, suberkite ryžius, smulkintą svogūną ir virkite, kol mėsa suminkstės. Tada slaunelę isimkite, supjaustykite mažais kubeliais, pievagrybius - į 4 dalis. Viską sudėkite į sultinį, supilkite citrinų sultis, berkite trintą česnaką..

Recepto vertinimas: 4

Grietinėje troškinti baklažanai

Parinkti baklažanus vienodo dydžio, supjaustyti griežinėliais 1,5 cm storio, pabarstyti druska ir pipirais ir palaikyti po svoriu ir leisti nubėgti sultims. Po to pavolioti miltuose ir pakepinti ant silpnos ugnies. Žiedais pjaustytus svogūnus taip pat pakepinti aliejuje ir įdėti smulk..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis tortas su glajumi

Apelsinus mirkyti vandenyje 2-3val. Paskui dėti į puodą, įpilti vandens, uždengti ir virti, kol žievelės suminkštės. Apelsinus nusunkti, ataušinti, nulupti žieveles, ištrinti sėklas. Apelsinus pusvalandį trinti, įberiant cukraus pudros, maltų migdolų ir sudedant kiaušinių tryniu..

Recepto vertinimas: 4

Makaronų ir kumpio salotos su padažu

Išvirti makaronus, perpilti šaltu vandeniu. Kai atauš, sudėti juostelėmis pjaustytą kumpį ar šoninę, tarkuotą sūrį, smulkintą svogūną ir svogūnų laiškus. Atskirai išmaišyti padažo produktus ir juo apipilti salotas. Galima įdėti pjaustytos paprikos, pomidorų. Patiekti saloti..

Recepto vertinimas: 4

Citrinų sriuba

Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste, suberti miltus ir dar pakepinti, kol pagels. Užpilti sultiniu, išmaišyti, įdėti smulkintą vienos citrinos žievelę. Virti 5 min. ant mažos ugnies. Baigiant supilti grietinę ir abiejų citrinų sultis. Sriubą perkošti ir atvėsinti. Šal..

Recepto vertinimas: 0

Činakai

Mėsą supjaustyti gabalėliais, truputį pamušti, apkepti. Sudėti į molinius indelius, ant viršaus uždėti griežinėliais supjaustytas daržoves, smulkintą česnaką. Supilti riebalus, kur kepė mėsa, garstyčias, grietinę, sudėti gabalėliais supjaustytą sviestą. Užpilti vandeni..

Recepto vertinimas: 3

Lašiša su špinatais

Lašišos filė supjaustyti porcijomis, pabarstyti druska ir pipirais ir apkepinti iš abiejų pusių. Nupjauti špinatų stiebus. Aliejuje apkepinti smulkintą česnaką, pridėti špinatų. Kepant maišyti. Užpilti balto vyno ir grietinės, dar patroškinti apie 2 min. Špinatus sudėti į dide..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių troškinys su šonine

Į keptuvę sudėti pjaustytą svogūną ir kepti kol suminkštės. juostelėmis supjaustytą šoninę apkepti kartu su svogūnais. Po to sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus ar tyrę, smulkintą česnaką, nusausintas virtas pupeles, druską, pipirus ir uždengus patroškinti dar 10-15min. V..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai varškės paplotėliai

Per sietelį pertrintą varškę sudėkite į plakimo indą. (muškite kiaušinius, suberkite miltus, 2 šaukštus cukraus pudros. Išplakę vientisą masę, dėkite į šaldytuvą. Iš atšaldytos masės suformuokite stambų ritinėlį ir supjaustykite maždaug 2 cm storio gabalėliais. Apkepkite..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai migdolų padaže

Smulkintą svogūną apkepinti 1 šaukšte aliejaus. Po to įpilti vandens, įdėti pomidoru padažo, prieskonių ir troškinti 30 minučių ant silpnos ugnies. Smulkiai sugrūsti česnaką ir likusiame aliejuje apkepti kartu su migdolais ir viena baltos duonos riekele. Įpilti šiek tiek vandens ..

Recepto vertinimas: 0

Neapoliečių kukurūzų sriuba

Kmynus pakepinti aliejuje, sudėti smulkintą česnaką ir visus prieskonius. Sultinį užvirti, sudėti kukurūzų sėklas, sudėti kepintus prieskonius ir virti ant mažos ugnies 15 min. Prieš patiekiant sriuba mikseriu suplakama ir sumaišoma su jogurtu. Į kiekvieną lėkštę įdedame truput..

Recepto vertinimas: 0

Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaru

Faršą sumaišome su išplaktu kiaušiniu, duonos riekelėmis, prieskoniais, krakmolu ir svieste pakepintais svogūno kubeliais. Įdarui svieste pakepiname smulkintą svogūną su voveraitėmis, paskaniname druska, sumalame mėsmale ir sumaišome su krakmolu. Formuojame maltinius įdėdami po ša..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių sriuba su pievagrybiais

Bulves nuskusti, nuplauti, supjaustyti, sudėti į puodą, užpilti verdančiu sultiniu, įdėti lauro lapą, kvapiųjų pipirų ir virti 10 min. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Ištirpinti sviestą keptuvėje ir pakepinti smulkintą svogūną. Tada sudėti grybus ir kepti da..

Recepto vertinimas: 0

Česnakinė sriuba

Sutrupinkite baltos duonos minkštimą. Smulkintą česnaką suberkite į puodą su įkaitintu aliejumi ir kelias minutes kepkite ant silpnos ugnies. Suberkite duonos minkštimą ir kepkite maišydami, kad neprisviltų. Įpilkite vandens, suberkite paprikos miltelius, pipirus druską. Virkite 20 m..

Recepto vertinimas: 1

Daržovių sriuba su sūriu

Užverdame sultinį. Į jį suberiame kubeliais supjaustytas bulves ir smulkintą svogūną. Paverdame 5 min. Pomidorus nuplikome ir nulupame, supjaustome skiltelėmis ir sudedame į sriubą. Baigiant virti suberiame susmulkintus salierų lapus ir česnako skilteles. Patiekdami į kiekvieną lėk..

Recepto vertinimas: 0

Salotos "Netikėtas svečias" (Violetos)

Fermentinį sūrį sutarkuojame. Virtus kiaušinius susmulkiname. Nedideliais kubeliais arba juostelėmis supjaustome dešrą arba kumpį. Viską sudedame į platų dubenį. Suberiame žirnelius, smulkintą porą arba svogūną. Užpilame majonezu ir grietine. Viską gerai išmaišome. Pagardiname..

Recepto vertinimas: 0

Duonos apkepas su sūriu

Duoną pakepinti keptuvėje ant sviesto. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir suplakti su pienu. Sudėti stambiai tarkuotą fermentinį sūrį. Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų ir supilti į trynių bei sūrio masę. Sudėti muskatą ir smulkintą česnaką. Viską gerai..

Recepto vertinimas: 0

BAKLAŽANAI, ĮDARYTI DUONA, ŽALUMINAIS IR SARDELĖMI

Baklazanus supjaustyti skersai, virsuneles nupjauti. Isskobti vidu ir sukapoti. Duona susmulkinti. Kapota minkstima pakepinti ir sumaisyti su smulkinta duona, grustu cesnaku, kapotais zalumynais, sardelemis ir tarkuotu suriu. Baklazanu puseles prifarsuoti idaro ir patroskinti su pomidorais...

Recepto vertinimas: 0

LĘŠIŲ SRIUBA SU MORKOMIS IR APELSINU

Svoguna aplupti ir smulkiai supjaustyti. Morkas nuvalyti ir supjaustyti kubeliais. Lesus nuplauti. Kmynus ir kalendru seklas pakepinti sausoje keptuveje. Tada jas supilti i troskinimo inda, ten taip pat sudeti svogunus, morkas, lesius, supilti apelsinu sultis ir darzoviu sultini, pasudyti. Inda uzde..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: smulkinta