Žuvis, å½uvio receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Žuvis. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/zuvis/3

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Keptas karpis, įdarytas obuoliais

1 kg karpį nuskuskite, iÅ¡valykite, iÅ¡plaukite vidų, iÅ¡pjaukite stuburkaulį, iÅ¡rinkite didžiuosius kaukus ir aÅ¡akas ir nusausinkite. Vidų ir iÅ¡orę pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir palikite 30 minučių. 200g  nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių, pagardinkit..

Recepto vertinimas: 3

GARUOSE KEPTA ŽUVIS

Moliniame inde sluoksniuoti zuvis su sviestu (3-4 sluoksniai), uzdengti, deti i orkaite ir neaukstoje temperaturoje kaitinti 10-12 vai. Zuvis taip istroskinama, kad ir kaulai istirpsta. Paduodama su bulviu kose ir marinuotais agurkais. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

Portugališkai troškintos menkės (Bacalhau a congregado)

Visus produktus paruoškite atskirai. Menkes išmirkykite (kad nebūtų sūrios). Bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Nuluptus svogūnus taip pat supjaustykite griežinėliais. Susmulkinkite česnakus ir gerai nuplautas petražoles. Į puodą sudėkite sluoksnį svogūnų, juos apib..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis su obuoliais

Karpį nuskusti, išvalyti, išplauti, ištrinti prieskoniais, pašlakstyti citriniuke, palaikyti apie valandą. Tada dėti į sviestu iškeptą keptuvę, apdėlioti obuolių skiltelėmis ir kepti orkaitėje, kol apskrus, vis palaistant atsiradusiomis sultimis...

Recepto vertinimas: 2

Jaučio liežuvis, keptas ant grotelių

Liežuvį nuplauname ir verdame pasūdytame vandenyje 20 minučių. Tada nugriebiame putas, įberiame pipirų, sudedame kitus prieskonius, įmetame lauro lapelį, įpilame acto ir verdame, kol liežuvis beveik išvirs. Liežuvį išgriebiame iš sultinio, ataušiname ir nulupame. Lašinukus su..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytos žuvies salotos

Viskas supjaustoma, sumaišoma su aliejumi. Įberiami svogūnai. Pasūdoma. ..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES KEPSNYS KARDINOLAS

Lasisa supjaustome 2,5 cm kubeliais. Juros lydekos file supjaustome isilgai pusiau padarydami vienodas juosteles. Pabarstome prieskoniais. Lasisos kubelius apsukame juros lydekos juostelemis ir susmeigiame smeigtukais. Kepame svieste is abieju pusiu. Baigiant kepti, sudedame pomidoru padaza, supilam..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies salotos

Žuvį nuvalyti, išvirti pasūdytame vandenyje. Kruopščiai išrinkti kaulus, supjaustyti smulkiais kubeliais. Pupeles ir žirnelius nusunkti, išmaišyti su žuvimi. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais, sudėti į žuvies masę. Suberti druską, pipirus, sudėti maj..

Recepto vertinimas: 0

Aluje troškintas karpis

Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas karpis, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir troškinama 30 - 40 minučių. Baigiant troškinti sudeda..

Recepto vertinimas: 1

KEPTAS KARPIS

Karpi nuplauti po tekanciu vandeniu, nusausinti ir skersai supjaustyti porcijomis, paslakstyti citrinu sultimis, pabarstyti druska ir pipirais, tuomet palikti pastoveti. Tuomet nusausinti ir isvolioti - is pradziu miltuose, po to plaktame kiausinyje, o galiausiai - dziuvesiu trupiniuose. Lydyta svie..

Recepto vertinimas: 0

Tešloje keptas karpis

Karpį iÅ¡darinėjame ir supjaustome stačiakampiais gabalais. Juos įtriname druska ir pipirais. IÅ¡ teÅ¡lai skirtų produktų užmaiÅ¡ome grietinės tirÅ¡tumo teÅ¡lą. Joje apvoliojame karpio gabalėlius ir kepame ant nedidelės ugnies su aliejumi. Apkepusius gabalėlius vėl merkiame į teÅ¡lÄ..

Recepto vertinimas: 1

ŽUVIENE IS PUGZLIŲ IR KITŲ SMULKIŲ ŽUVELIŲ

Zuvys isdarinejamos, nuskutamos, nuplaunamos. Pugzliu zvynu skusti nereikia, nes jie zuvienei suteikia glitumo. Visas zuvis sudedame i puoda ir verdame ant nedideles ugnies 50-60 tnin. Isvirusi sultini (prieskonius sudedame pabaigoje) nukosiame ir patiekiame i stala sultiniams skirtuose puodeliuose ..

Recepto vertinimas: 5

Žuvies paštetas (Frėjos)

Sviestą padalinti į dvi dalis. Su viena dalimi pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kitą dalį panaudoti kepant žuvį. Kiaušinius nulupti, žuvį atvėsinti ir sumaišyti su svogūnais. Viską permalti mėsmale, įdėti druskos pagal skonį, supilti riebalus, kuriuose kepė svogūnai ir..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir žuvies apkepas

Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jei jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 8 - 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įdėti žalių kiaušinių, prieskonių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su pievagrybiais ir ryžiais

Karpi isvalome, isplauname, supjaustome gabalais. Ryzius gerai isplauname ir pamerkiame dubenelyje su vandeniu. I troskintuva arba puoda dedame druska ir pipirais pabarstytus zuvies gabalus, uzpilame vynu ir uzdenge dangti troskiname apie 10 min. Tada sudedame grybus, supilame grietinele, ant virsau..

Recepto vertinimas: 3

Karpis troškintas grietinėje

Sumaisome degtine, likeri ir sultis. Sudedame ledus ir susmulkintus vaisius. Papuosiame citrinos ar karambolos riekele...

Recepto vertinimas: 0

Salotos su rūkyta menke

Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas aliejuje kartu su nulupta ir susmulkinta menke. Bulvės ir nuluptas agurkas supjaustomi nedideliais kubeliais Į salotinę sudedama sluoksniais bulvės, agurkai, žuvis su svogūnais ir žirneliai. Salotos užpilamos majonezu, puošiamos kiaušinių sk..

Recepto vertinimas: 4

Karšti sumuštiniai su žuvies konservais

Ant sviesto apteptos duonos uždedama šakute suskmulkintų koncervų. Jeigu jie labai sultingi, imama tik dalis padažo. Agurkas susmulkinamas ir uždedamas ant žuvies, viršuje pridengus sūriu. Jeigu sūris neaštrus, sumuštinio viršus pabarstomas žaliojo sūrio milteliais. Kepama karštoje ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su grybų ir daržovių padažu

Žuvį pabarstyti pipirais, druska, pavolioti miltuose ir pakepinti. Paruošti padažą: daržoves supjaustyti ir pakepinti aliejuje, kol pagels. Tada sudėti supjaustytus grybus, pomidorų padažą ir dar pakepinti. Pasūdyti, įberti druskos ir išmaišyti. Padažą užpilti ant keptos žuvies. S..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis su padažu 2

Isvalyta karpi pabarstome druska, zuvies prieskoniais, itriname, palaistome citrinos sultimis ir marinuojame 5-6 val. suvynioje i folija. Zuvi kepame grotelese, zariju kaitroje. Padazui susmulkiname paprika, svoguno galvute, cesnakus, krapus. Juos sumaisome su kapareliais, actu, aliejumiu, vandeniu,..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies salotos

konservuota lasisa susmulkinti,deti smulkiai supjaustyta svoguna,susmulkintus virtus kiausinius,sudeti sutarkuota suri,virtus birius ryzius,paskaninti druska, pipiriukais ir supilus majoneza lengvai ismaisyti.jei kas nori galima ideti raginto agurkelio.Labai skanu ir sotu...

Recepto vertinimas: 0

Ispaniška žuvies sriuba su šafranu

Dideliame prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite morkas, porus ir pipirus (apie 10 min.). Įberkite šafrano, sudėkite papriką ir patroškinkite dar porą minučių. Supilkite vyną, sultinį, įkaitinkite viską iki virimo ir virkite 15 min. Tuomet sudėkite supjaustytą žuvį, krev..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies kotletai jūreiviškai

Zuvi supjaustome nemazais gabaliukais(kaip degtuku dezele).Morkas sutarkuojame burokine tarka, svoguna supjaustome smulkiai, cesnaka susmulkiname, sudedame prieskonius, tik nededame druskos. Sudedame majoneza - ismaisome ir padedame i saldytuva 12 valandu. Po to imusame kiausinius, sudedame krakmola..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies kukuliai pomidorų padaže

Žuvį išvalyti, nulupti, pašalinti kaulus ir sumalti mašinėle kartu su piene mirkytu pyragu ir aliejuje pakepintu svogūnu. Įdėti kiaušinį, pipirų, druskos, masę išmaišyti ir padaryti kaštono dydžio kukulius. Juos pavolioti miltuose, pakepinti aliejuje, pridėti pomidorų košės, gr..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies spurgos

Žuvį nulupame, išimame kaulus, smulkiai supjaustome. Iš virtų sugrūstų bulvių, kiaušinių, kefyro, kepimo miltelių, prieskonių, petražolių ir miltų užminkome tešlą. Į tešlą sudedame žuvį, sumaišome ir šlapiomis rankomis formuojame spurgas. Jas verdame gerai įkaitintuose rie..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10