Žuvis, å½uvio receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Žuvis. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/zuvis/2

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Karpis drebučiuose

Paruoštą žuvį supjaustyti gabaliukais. Galvą, uodegą ir pienius atidėti. Žuvies gabaliukus sudėti į šiltą kur-bujon nuovirą ir virti 45 minutes. Tuomet žuvį išimti, pašalinti nuo jos odą ir supjaustyti. Gabaliukus į pusdubenį sudėti taip, kad žuvis įgautų savo pirmykštę f..

Recepto vertinimas: 0

Orkaitėje troškinta žuvis

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 2

Žuvies sriuba

Žuvį ir visas daržoves bei prieskonius sudėti į verdantį vandenį ir virti 20 minučių. Prieš baigiant virti, supilti grietinę, sumaišytą su miltais ..

Recepto vertinimas: 4

ŽUVIES KOTLETAI SU PAPRIKŲ PADAŽU

Zuvies file nuplauti, nusausinti, apslaksttyti citrinos sultimis, pabarstyti zuvies prieskoniais ir palikti 1 val. pastoveti. Tada isvirti ant garu arba mazame kiekyje vandens.Krapus ir svoguna smulkiai supjaustyti ir isminkyti kartu su zuvimi.Bandele uzmirkyti piene ir pries dedant i zuvies mase ge..

Recepto vertinimas: 0

Kinietiška žuvis su bulvių garnyru

Bulves isvirti, sugrusti grustuve su sviestu, alyvuogiu aliejumi 2 sk., juodais pipirais, druska, kapotais migdolais.Zuvi supjaustyti, uzberti krakmolo, sojos padazo. Kepti kol graziai apskrus.Saldzia paprika ir pekino kopusta supjaustyti lazdelemis, cesnaka susmulkinti, svoguno laiskus taip pat sus..

Recepto vertinimas: 4

Kepta žuvis su sezamo sėklom

Ä® dubenį supilti miltus, druską ir pipirus. Siame miÅ¡inyje pavolioti žuvį. Ä® negilų dubenį suberti džiÅ«vėsius ir sezamo sėklas. Kitame dubenyje iÅ¡plakti kiauÅ¡inį kartu su pienu. Å½uvį iÅ¡tepti kiauÅ¡inio miÅ¡iniu, po to vėl pavolioti džiÅ«vėsiuose. Didelėje keptuvėje ant vidut..

Recepto vertinimas: 5

Keptas karpis

Žuvį išvalykite, supjaustykite gabalais, apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintame, mažame riebalų kiekyje. Žuvį patiekite užpylę sviestu, su daržovių priedu. Priedui geriausiai tinka keptos bulvės, ar biri grikių košė. Jei naudosite grikių košę, ją patiekdami apibarstyk..

Recepto vertinimas: 1

Sveikas zuvies receptas

Zuvies gabaliukus reikia pamirkyti marinate, paruostame is citrinu sulciu (galima lygiomis dalimis skiesti su vandeniu), pridejus svogunu, cesnaku, lauro lapeliu, kitu prieskoniu pagal skoni ir sezona, taciau ne gramo druskos (galite prideti ir druskos, bet tada jau nesiskaitys, kad sveikas zuvies r..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies pyragas

Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių. Dideliame inde žuvį sumaišome su padažu. Supilame į formą, ant viršaus uždedame bulves. Pašlakstome aliejumi, pabarstome stambiai maltais juodaisiais pipirais. Kepame 45 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta žuvis

Varškę išsukite su 6 kiaušinių tryniais ir druska iki vientisos masės. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir vėl gerai išmaišykite. Likusius 6 kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įsukite į tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje vieną..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir žuvies konservų mišrainė

Bulvės supjaustomos kubiukais, žuvis susmulkinama. Pomidorų padažas išmaišomas su grietine, citrinos sultimis, kapotais svogūnų laiškais ir supilamas ant paruoštų bulvių. ..

Recepto vertinimas: 2

Pievagrybiais įdarytas karpis

Išdarinėta žuvis nuplaunama ir, įtrynus druska palaikoma 30 minučių. Įdarui nuplauti pievagrybiai smulkiai supjaustomi, pakepinami margarine ir ataušinami. Du tryniai ištrinami, sumaišomi su piene išmirkyta ir nuspausta bandele, grybais, susmulkintais petražolių lapeliais, citrinpipiri..

Recepto vertinimas: 4

Žuvienė

Ä® puodą įpilti litrą ar pusantro litro vandens . I puodą sudėti iÅ¡valytą žuvį ir virti ant mažos ugnies . Užvirus sudėti svogÅ«ną , lauro lapelius , pipirus , virti apie vieną valandą . Nusunkti sultinį . Sultinį toliau virti . Ä® jÄ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis su cukinija

Paruoštą kepti karpį apibarstome pipirais ir druska. Į kepimo indą pilame vyną ir dedame aliejumi išteptą karpį. Į indą suberiame cukinijų gabaliukus, kad visas karpis būtų uždengtas. Apibarstome raudonėliu ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 25 min. Į majonezą sudedame visus ..

Recepto vertinimas: 5

ŽUVIS SU BROKOLIAIS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE

Ant atsildytos teslos keturkampiu uzdedame po gabaliuka zuvies, pabarstome prieskoniais. Brokolius patroskiname su grietinele, paskaniname prieskoniais ir sudedame ant zuvies. Teslos krastus uzlenkiame, gerai uzspaudziame ir sudedame i miltais pabarstyta skarda. Kepame ikaitintoje iki 200 C temperat..

Recepto vertinimas: 5

TIRŠTA ŽUVIENĖ

Lynų galvas išvirti 0,5 l vandens apie 20 min. Po to jas išimti. įpilti dar tiek pat vandens ir sudeti supjaustytas bulves, svogūnus, kukurūzus bei paprikas. Po 10 min. įberti manų kruopų (dėl tirštumo), o žuvienei baigiant virti - prieskonius. Tada uždengti dangčiu ir 1 min. dar palai..

Recepto vertinimas: 0

Angliškai paruošta žuvis

Stambius žuvies gabalus virkite sūdytame vandenyje su svogūnais, lauro lapais, kvapiaisiais ir karčiaisiais pipirais, gvazdikėliu, gabaliuku sviesto ir trupučiu acto. Išvirusią žuvį apdėkite tarkuotais krienais ir apipilkite pakaitintu sviestu. Galite įpilti ir žuvies sultinio. ..

Recepto vertinimas: 3

Keptas karpis

Paruoštas nusausintas karpis supjaustomas gabaliukais, pabarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose, ir kepamas dideliame aliejaus kiekyje. Patiekiamas su tarkuotais krienais, keptomis bulvėmis, troškintais kopūstais su grybais arba kokiomis nors ..

Recepto vertinimas: 2

Su daržovėmis troškinta žuvis

Nuskustas bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į troškinimui skirto indo apačią.Ant jų dedame druska bei pipirais pabarstytus ir citrinos sultimis apšlakstytus žuvies gabalėlius.Morkas supjaustome griežinėliais, susmulkiname paprikas bei svogūną ir viską kartu pakepame ..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS KEPTA ANT GROTELIŲ

Viska sumaisyti dubenyje, sudeti isvalyta zuvi ir marinuoti kambario temperaturoje 30 min. arba saldytuve apie 2 val. Paskui zuvi sudeti ant groteliu ir kepti...

Recepto vertinimas: 0

Žuvies troškinys

Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti margarine. Bulves supjaustyti griežinėliais, žuvį – gabaliukais. Viską sudėti į puodą, ant viršaus uždėti supjaustytus pomidorus ar pomidorų pastos, pasūdykite, sudėkite prieskonius, užpilkite 0,5 l karšto vandens ir troškinkite 3..

Recepto vertinimas: 5

Keptas karpis su padažu

Isvalyta karpi pabarstome druska, zuvies prieskoniais, itriname, palaistome citrinos sultimis bei midaus gerimu ir marinuojame 5-6 vai. suvynioje i folija. Zuvi kepame grotelese, zariju kaitroje. Padazui susmulkiname paprika, svoguno galvute, cesnakus, krapus. Juos sumaisome su kapareliais, actu, al..

Recepto vertinimas: 1

Žuvis po antklode (foto)

Žuvies file gabaliukus sulaistyti citrina, apibarstyti prieskoniais, palaikyti apie 30 minučių. Per tą laiką supjaustyti smulkiai kubeliais daržoves, pakepinti svieste, pagardinti imbiero prieskoniu. Išplakti kiaušinius, juose ir miltuose apvolioti žuvies gabalėlius, kepti alieju..

Recepto vertinimas: 5

''UOŠVĖS LIEŽUVIS"

Baklazanus aplupti ir isilgai supjaustyti plonais griezineliais. Griezinelius apibarstyti druska ir palikti pastoveti 3-4 val. Issiskirusiais sultis nupilti. Tada griezinelius apkepinti aliejuje iki graziai pageltonuos. Cesnaka ir aitriaja paprika sumalti per mesmale, ipylti acto. Gerai ismaisyti ir..

Recepto vertinimas: 5

ŽUVIES VYNIOTINIS

Zuvi sumalti mesmale, sudeti piene ismirkyta duona, ideti prieskoniu, pasudyti ir dar karta permalti. Supilti piena, lydyta sviesta, kiausini ir gerai ismaisyti. Mase sudeti i specialu celofana ir suteikti jai vyniotinio forma. Perristi virve ir isvirti garuose. Tiekti supjauscius ir apliejus grieti..

Recepto vertinimas: 2

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10