Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
2 šaukštai margarino, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio arba vandens, 2 stiklinės šviežių uogų ir 2 šaukšteliai cukraus, arba 1,5 stiklinės uogienės., druskos, tarkuotos citrinos žievelės, petražolių lapelių. 
Gaminimas:

Miltus pakepinti ištirpintame margarine, kol pagels, įpilti sultinio arba vandens, užvirinti, suberti šviežias uogas ir virti, kol uogos išvirs.Tada padažą pertrinti per sietelį, vėl užvirinti ir pagardinti. Jei vietoj šviežių uogų yra dedama uogienė - pertrinti nereikia. Padažas tinka prie naminių ir laukinių paukščių mėsos, triušienos, kiškienos. 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!