Triušienos troškinys su daržovėmis

Ingridientai:
1/2kg triušienos,
150 g triušio riebalų arba lašiniukų,
prieskonių,
druskos,
800 g įvairių daržovių (bulvių, morkų, salierų, porų, svogūnų, gelteklių, žaliųjų žirnelių, petražolių).
Gaminimas
Nuplauta, nusausinta ir sukapota gabalais triušiena pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, ir apkepinama riebaluose, sudedama į puodą, įpilama truputis sultinio ar karšto vandens ir troškinama. Baigiant troškinti, sudedamos supjaustytos ir riebaluose pakepintos daržovės, likę prieskoniai, pasūdoma. Viskas troškinama tol, kol daržovės suminkštės.

Patiekiant troškinys supilamas į gilesnį pusdubenį, apibarstomas pjaustytais petražolių lapeliais. Prie jo duodama kokių nors kruopų (perlinių, kvietinių, ryžių) ar bruknių košės bei žalių vaisių salotų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!