Virta triušiena su baltuoju padažu

Ingridientai:
1kg triušienos,
prieskonių,
prieskoninių daržovių,
druskos,
20 g sviesto,
2 šaukštai grietinės,
1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").
Gaminimas
Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, sudedama į puodą ir užpilama verdančiu vandeniu, kad tik apsemtų. Užvirus sudedamos susmulkintos prieskoninės daržovės, sviestas ir verdama, kol mėsa suminkštės. Baigiant virti, mėsa pasūdoma, supilama grietinė.
Patiekiama su bulvių ar bruknių koše arba virtų daržovių salotomis. Perkoštas skystis, kuriame virė mėsa, vartojamas baltajam padažui gaminti. Padažas duodamas atskirai padažinėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!