Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.Triušis (2kg),
2.1kg priekonių šakniavaisių
(morkų, petražolių, saliero),
po 3 juoduosius ir kvapniuosius
pipirus,
3.2 lauro lapeliai,
druskos, pipirų.
Kukuliams:
4.0,5 stiklinės grietinės,
kiaušinis,
5.2,5 šaukšto anyžių likerio,
6.2 šaukštai petražolių lapelių,
druskos, pipirų.
Gaminimas:
Triušį išdaryti, atskirti mėsą nuo šlaunų ir ją palikti kukuliams. Šakniavaisius įdėti į 3 l vandens, kartu su likusia triušiena ir prieskoniais. Virti 1 valandą. Paruošti kukulius: mėsą sumalti, įmušti kiaušinį, supilti grietinę, likerį, suberti petražolių lapelius, pasūdyti, įberti pipirų. Kukulius išvirti kartu su trupučiu triušienos sultinio. Išvirtus sudėti į lėkštes ir užpilti perkoštu sultiniu. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!