Triušis folijoje

Ingridientai:
Triušis,
250 g rūkytų vištų krūtinėlių,
4 šaukštai sauso raudonojo vyno,
5 šaukštai miltų,
3 svogūnai,
3 šaukštai susmulkintų žalumynų (krapų, bazilikų, salierų),
8 šaukštai grietinės,
maltų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Triušieną supjaustome į 8 porcijas, pasūdome, uždedame grietinės, išmaišome ir 6 - 8 valandas marinuojame šaltoje vietoje.

Triušienos gabalėlius apvoliojame miltuose.Svogūnus supjaustome plonais griežinėliais, supilame raudonąjį vyną, suberiame žalumynus, pagardiname pipirais.

Foliją sukarpome į 8 dalis. Krūtinėlę supjaustome į 8 gabalėlius ir sudedame ant folijos. Ant viršaus dedame paruoštą mišinį, ant jo - triušieną. Suvyniojame.

Kepame grilyje 12 minučių. Iškepusią mėsą išvyniojame. Kepant išsiskyrusias sultis supilame į atskirą indą, sumaišome su grietine, likusia po marinavimo, ir miltais. Nustatome mažą kaitrą ir maišydami pakaitiname.

Mėsą tiekiame su padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!