Grybų padažas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
Svogūnų padažo,
0,5 stiklinės susmulkintų pievagrybių ar baravykų,
1 šaukštelis kapoto ankštinio pipiro,
1 šaukštas supjaustytų petražolių lapelių,
2 šaukštai grietinės.
Gaminimas:
Šviežius grybus kartu su kapotais svogūnais apkepinti svieste arba riebaluose. Džiovintus grybus iš pradžių išmirkyti,paskui rupiai supjaustyti. Ankštinius pipirus sudėti į verdantį padažą, supjaustytus petražolių lapelius - į jau išvirusį. Grietinės dėti daugiau, nei į svogūnų padažą.
Tinka vartoti su:  Patiekti prie veršienos, triušienos valgių, bei valgių iš faršo

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!