2 rezultatų ieškant "gaidys"

Kepta višta arba gaidys

Vištą nuvalykite, įtrinkite druska. Krūtinę ir šlauneles prismaigstykite supjaustytų lašinukų. Vištą suriškite siūlais taip, kad sparnai priglustų, o kojas prispauskite sukryžiuotas ar sukiškite jas į papilvėje padarytą skylę. Keptuvėje ištirpinkite riebalus ir apkepinkite par..

Recepto vertinimas: 1

Gaidys su raudonuoju vynu

Gaidį supjaustyti j 6-8 dalis. Svogūnus ir česnaką nulupti ir supjaustyti kubeliais. Šoninę supjaustyti plonais griežinėliais, paspirginti keptuve ir perdėti į dubenėlį. Į riebalus, kurie liko keptuve, įpilti aliejaus, sudėti mėsą ir apkepti. Apibarstyti druska ir pipirais, išimti..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: gaidys