Totoriškas padažas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
1 stiklinė majonezo,
1 raugintas agurkas,
1 mažas svogūnas,
petražolių lapelių,
truputis cukraus,
citrinos sulčių arba naminio vyno. 
Gaminimas:
Susmulkinti raugintą agurką (nulupus ir išėmus sėklas), svogūną, petražolių lapelius. Visus produktus sumaišyti su majonezu ir pagardinti.
Tinka vartoti su: Patiekti prie paukštienos, veršienos ir triušienos valgių. Šaltą mėsą užpilti padažu, o prie karštos mėsos padažą patiekti padažinėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!