Grybai, grybå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/9

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Vištos krūtinėlė su grybais

Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepinti keptuvėje. Paskui sudėti supjaustytus grybus, druskos, prieskonių. Vištienos krūtinėlę smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę, kai grybai išleis savo sultis. Viską išmaišyti ir troškinti 3-4 minutes. Tada įdėti miltų, išmaišyti. Pas..

Recepto vertinimas: 5

Špinatų salotos su pievagrybiais

I salotine sudedame spinatus, ant ju dedame supjaustyta jautiena, kukuruzus, susmulkintus pievagrybius ir ziedinius kopustus. Sumaisome su 1 saukstu citrinu sulciu, uzpilame padaza, papuosiame krapu sakelemis...

Recepto vertinimas: 0

Makaronų apkepas su pievagrybiais (Ryčio)

Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotės. Pievagrybius nuplauname, supjaustome kubeliais ir apverdame, sūrį sutarkuojame. Į kepimo inda dedame išvirtus makaronus patepame pomidorų padažu tada dedame apvirtus pievagrybius ir galiausiai dedame tarkuotą sūrį. Kepame 15 min. 200 l..

Recepto vertinimas: 4

Paniruota vištiena arba kalakutiena su grybais

PaukÅ¡tieną supjaustyti gabalais, IÅ¡ Å¡launelių kaulų galima neiÅ¡imti, mėsos gabalus suvilgyti kiauÅ¡inio ir pieno miÅ¡inyje, apvolioti maltais džiÅ«vėsėliais, apskrudinti svieste ir padėti Å¡iltai. Tame pačiame svieste pakepinti griežinėliais supjaustytus svogÅ«nus ir grybus, paskui Ä..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir grybų apkepas.

Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2—3 min paverdamos. Paskui išgriebiamos, nuvarvinamas vanduo. Džiovinti grybai 1—2 val. pamirkomi, išverdami ir supjaustomi šiaudeliais. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami svieste. Kia..

Recepto vertinimas: 0

KREMINĖ PIEVAGRYBIŲ SRIUBA

Grybus nuvalykite ir supjaustykite. Pakaitinkite juos riebaluose dideliame puode. Sudėkite miltus, išmaišykite, supilkite sultinį ir virkite apie 10 minučių. Supilkite grietinėlę, pagardinkite cheresu arba portveinu, jei reikia, pridėkite druskos ir pipirų. Patiekite karštą su minkšta ..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai sklindžiai

Bulves nuplauname, nuskutame ir sutarkuojame stambia tarka. Tarkius sudedame ant tankaus sieto ir perliejame šalto vandenio srove, po to nuvarviname ir nuspaudžiame per retą audeklą. Įmušame kiaušinį, įberiame maltų pipirų, džiovintų susmulkintų mairūnų arba šalavijų lapelių, pa..

Recepto vertinimas: 0

Karšti burokėliai su silke

Burokėkius supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogÅ«nus. Silkės filė supjaustyti nedideliais gabalėliais. Džiovintus grybus iÅ¡ vakaro iÅ¡mirkyti ir iÅ¡virti. IÅ¡virusius supjaustyti . Viską sudėti į puodą užpilti aliejumi ir kaitinti apie 0,5 val ant nedidelÄ..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU GRYBAIS IR RIEŠUTAIS

Silkiu file supjaustyti nedideliais gabaliukais ir sudeti i silkine. Svoguna supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Tuomet sudeti supjaustytus grybus. Viska kartu pakepinti ir paskaninti druska ir pipirais. Po to sukapotus riesutus sumaisyti su grybais ir tolygiu sluoksniu sudeti ant silkes...

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryti kiaušiniai

Kiaušinius išvirti, nulupti ir perpjauti išilgau pusiau. Trynius išimti ir sukapoti. Grybus pasmulkinti ir pakepinti ant aliejaus. Žuvį sukapoti ir sumaišyti su smulkintais tryniais ir grybais. Įmaišyti grietinę ir paruošta mase įdaryti kiaušinių baltymus. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su pievagrybiais

Kumpį nulupame, nusausiname ir supjaustome lazdelėmis. Jautienos kumpio lazdeles apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis, užberiame druskos ir cukraus, apibarstome pipirais. Marinuojame 2 valandas. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudedame supjaustytą marinuotą jautienos kumpį. Kep..

Recepto vertinimas: 2

Salierų salotos su marinuotais grybais ir vištiena

Vistienos file supjaustome nedideliais kubeliais, pabarstome druska ir prieskoniais ir iskepame keptuveje su aliejumi kartu su ziedais ar pusziedziais supjaustytais svogunais. Atvesiname.Virta saliera ir marinuotus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais.Viska sumaisome su garstyciomis ir majonezu..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su grybais

Supjaustytus pievagrybius pakepinti (jei grybai džiovinti, prieÅ¡ kepinant juos iÅ¡virti) su smulkintais svogÅ«nais ir sumaiÅ¡yti su ryžių ar miežių kruopų koÅ¡e. Pagardinti druska ir pipirais. Ä® apvirtus kopÅ«sto lapus dėti įdaro, suvynioti balandėlius ir apkepinti juos Ä..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su grybų ir daržovių troškiniu

Kiaulienos ispjautine supjaustome 1 cm storio griezineliais, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 2 vai. arba per nakti (saltai). Tuomet griezinelius pakepiname aliejuje ir sudedame i puoda troskinti. Jei grybai saldyti, juos atsildome ir isverdame pasudytame vandenyje. Sudytus grybus ismir..

Recepto vertinimas: 0

Romėniškos salotos su silke

Pomidorus, grybus, silkę ir svogūnus supjaustykite nedideliais kubeliais. Majonezą sumaišyti su aliejumi, varške ir žuvies pieniais. Viską gerai išmaišykite ir patiekite ant stalo. ..

Recepto vertinimas: 0

Guliašas

Viską šiek tiek pakepti, po to patroškinti. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su silke

Virtus grybus, pomidorus, svogūnus ir kiaušinius supjaustyti mažais gabalėliais. Išmirkytą nuluptą be kaulų silkę supjaustyti siauromis juostelėmis, grietinę arba majonezą sumaišyti su ištrinta varške ir skysčiu, likusiu supjausčius pomidorus ir agurką. Viską sumaišyti, sudėti ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su daržovėmis ir pievagrybiais

Nuo artišokų nuimkite išorinius lapus. Nupjaukite trečdalį lapų viršaus. Perpjaukite pusiau, išgremžkite šerdį, smulkiai supjaustykite. Sudėkite į indą su vandeniu bei citrinos sultimis. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Įdėkite čes..

Recepto vertinimas: 0

Avienos ir pupelių troškinys su grybais

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Jeigu ji liesa, įdėti riebalų. Svogūnus pakepinti su mėsa, kol pasidarys skaidrūs, bet neapskrus. Įpilti vandens arba sultinio ir troškinti, kol mėsa paminkštės. Tada suberti supjaustytas pupelių ankštis, prieskonius ir baigti troškinti. Susm..

Recepto vertinimas: 0

SUMUŠTINIAI SU PIEVAGRYBIAIS

Batona supjaustome riekelemis ir aptepame sviestu. Pievagrybiu kotelius nupjauname, galvute nulupame ir supjaustome isilgai. Petrazoles smulkiai sukapojame ir sumaisome su "Vegeta".Ant aptepto sviestu batono dedame pievagrybius ir pabarstome petrazolemis su "Vegeta". (Regina)..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos ''pica''

Nugarine perpjauname pusiau ir ismusame kuo ploniau. Kiausini isplakame su trupuciu druskos ir pipiru, aptepame viena kepsnio puse, ta puse dedame i dziuveselius ir paniruota puse i apacia padedame ant skardos. Kepsnio virsu aptepame majonezu ir kecupu, apibarstome tarkuotu fermentiniu suriu, uzdeda..

Recepto vertinimas: 0

Ravioli su džiovintais grybais

Pagaminkite tradicinę ravioli tešlą. 3 - 4 valandoms užmerkite džiovintus grybus, po to juos išvirkite pasūditame vandenyje, susmulkinkite ir apkepkite su svogūnais, sudėkite smulkiai supjaustytus kiašinius, pasūdykite, gerai išmaišykite ir gautu faršu įdarykite ravioli. pat..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryti makaronai „Mario“

Puode užvirinkite 11 sÅ«dyto vandens, sutrupinkite sultinio kubelį, sudėkite įdarytus makaronus ir virkite apie 20 minučių, po to nukoskite, perplaukite saltu tekančiu vandeniu, nuvarvinkite. Nuvalykite ir plonais griežinėliais supjaustykite grybus. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogÅ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, mėsos ir ryžių apkepas

Gabalėliais supjaustytus grybus, mėsą ištroškinti su prieskoninėmis daržovėmis ir kitais prieskoniais. Pasūdytame vandenyje išvirti birią ryžių košę. Formą patepti riebalais, į ją suberti ryžius (daugiau kaip pusę) taip, kad uždengtų formos dugną ir sieneles. Viduryje padaryt..

Recepto vertinimas: 0

Aguročių sriuba su grybais

Aguročius ir bulves supjaustyti. Morką ir petražolę pepjauti į keturias dalis, pakepinti svieste. Baigiant kepti suberti svogūną ir dar pakepti. Grybus smulkiai supjaustyti ir dėti į verdantį mėsos sultinį. Virti 15 – 20 minučių. Po to sudėti pakepintas dražoves bei bulves ir dar p..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30