Grybai, grybň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Grybai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/7

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Kiau┼íinien─Ś su grybais

Virti grybai supjaustomi r─Ś┼żeliais, svog┼źnai smulkiai supjaustomi ir svieste pakepinami kartu su grybais. Prad─Śjus svog┼źnams gelsti, u┼żpilami pas┼źdyti suplakti kiau┼íiniai. Keptuv─Ś sandariai u┼żdengiama, kad kiau┼íinien─Śs vir┼íus apkept┼│. Valgoma pietums su virtomis bulv─Śmis ir rauginta..

Recepto vertinimas: 0

KOTLETAI, ĮDARYTI GRYBAIS

Farsa sumaisyti su tarkuotu arba kapotu svogunu, kiausiniu, skystyje ismirkytu pyragu, gerai isminkyti, pagardinti. Mase suskirstyti gabaleliais (8-10), juos isploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uzdeti po kumpio arba desros griezineli ir siek tiek grybu, sumaisytu su kapotu pom..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos įdarytos dešrelės

Pievagrybius nuplauti ir nuvarvinti. Nuluptus svogunus smulkiai supjaustyti. Pomidorus supjaustyti griezineliais. Skarda patepti sviestu.Kiausini isplakti su kariu, grietine, supjaustytais pievagrybiais, pasudyti ir pabarstyti pipirais.Desreles perpjauti isilgai, sudeti i skarda ir idaryti. Ant desr..

Recepto vertinimas: 0

Tro┼íkintas grybais ─»darytas up─Śtakis

Pro pakakl─Ö i┼ídarin─Śti up─Śtakiai nuplaunami ir nusausinami, ─»trinami druska ir, prikim┼íus paruo┼íto gryb┼│ ─»daro, pj┼źvis u┼żsiuvamas. Up─Śtakiai pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Paskui sudedami ─» tro┼íkintuv─ů su susmulkintomis prieskonin─Śmis dar┼żov─Śmis, ─»pilama truputis su..

Recepto vertinimas: 4

Ivairi┼│ dar┼żovi┼│ mi┼írain─Ś

Kiekviena dar┼żovi┼│ r┼ź┼íis i┼íverdama atskirai. At┼íaldytos dar┼żov─Śs, virti kiau┼íiniai, nuluptas obuolys ir agurkas supjaustomi kubiukais, grybai ÔÇö ┼íiaudeliais. Dar┼żov─Śs sumai┼íomos, pas┼źdomos, sudedami prieskoniai ir ap┼ílakstoma r┼źg┼ítimi. Majonezas i┼íplakamas su garsty─Źiomis, u┼żp..

Recepto vertinimas: 5

GRYBŲ TROŠKINYS

Grybus supjaustyti i dvi ar keturias dalis. Svoguna supjaustyti kubeliais. Salavijo lapus supjaustyti juostelemis.Svieste pakepinti svogunus, po to sudeti grybus ir vel pakepinti. Tada sudeti grietine, supilti grietinele ir ismaisyti. Grybus pasudyti ir suberti salavija. Keptuve uzdengti ir ant silp..

Recepto vertinimas: 4

VIŠTOS KRŪTINĖLĖ SU PAPRIKA

Juostelemis supjaustytas vistos krutineles pabarstyti maltais pipirais, druska, paprikos milteliais, paslakstyti citrinos sultimis ir aliejuje. Baigiant kepti sudeti susmulkintus grybus, juostelemis supjaustytas paprikas. Vistienos sultinio kubelio istirpinti virintame karstame vandenyje, uzpilti an..

Recepto vertinimas: 5

Pica su dešra ir grybais

Var┼ík─Ö i┼ímai┼íome su visais nurodytais priedais. I┼íminkyt─ů paplot─Śl─» dedame ─» skard─ů ir kepame kol pakils ir truput─» apkeps. Tuo tarpu su trupu─Źiu aliejaus pakepiname supjaustytus svog┼źnus, ─»dedame de┼ír─ů supjaustyt─ů kubeliais,dedame jau pavirtus (5-10 min) ┼íampinjonus, visa tai ke..

Recepto vertinimas: 5

─«daryta vi┼ítos kr┼źtin─Śl─Ś

Vi┼ít─ů nuvalykite, atskirkite kr┼źtin─Śl─Ö, o likusi─ů m─Śsa nuskuskite nuo kaul┼│. Kr┼źtin─Śl─Ö gerai i┼ímu┼íkite. Dar┼żoves ir la┼íinukus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite, sud─Śkite vi┼ítos kepenis ir patro┼íkinkite. Visk─ů gerai du kartus permalkite, supilkite ─» mas─Ö vyn─ů, prieskonius i..

Recepto vertinimas: 0

PRANCŪZŲ VIŠTIENOS TROŠKINYS SU VYNU

Keptuveje ikaitinkite alieju ir sviesta. Apkepkite vistiena is abieju pusiu, mazdaug 8-15 minuciu, kol graziai pagels. Perdekite vistiena i troskintuva. Likusiuose riebaluose apkepkite svogunelius, isgriebkite ir sudekite ant vistienos. Truputi pasmulkine kiauliena pakepinkite keptuveje apie 2-3 min..

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żi┼│ kotletai

Ry┼żius gerai i┼íplaukite ┼íaltu vandeniu, d─Śkite ─» verdant─» vanden─». U┼żvirin─Ö vien─ů kart─ů, nusunkite per ko┼ítuv─ů ir perpilkite ┼íaltu vandeniu. Kai vanduo nuvarv─Śs, ry┼żius d─Śkite ─» 6 stiklines kar┼íto, bet neverdan─Źio vandens arba pieno. Virdami da┼żnai mai┼íykite, kad neprisvilt┼│,..

Recepto vertinimas: 0

Gryb┼│ sriuba

Svog┼źnus ir morkas supjaustykite ir vos vos pakepinkite aliejuje. Bulves ┼ívariai nuplaukite su ┼íepet─Śliu ir supjaustykite su lupenomis. Grybus ir bulves d─Śkite ─» verdant─» vanden─» ir 3 min. pavirkite. Po to ─»d─Śkite pakepintas su svog┼źnais morkas, supjaustytus porus ir u┼żdeng─Ö puod─ů pal..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II

I┼íardomos formos sieneles ir dugn─ů i┼íkloti te┼íla, pa┼ílakstyti aliejumi ir patepti pomidor┼│ tyre. Viduryje pad─Śti pus─Ö pomidoro, nupjaut─ůja puse ─» vir┼í┼│. Aplink i┼íd─Ślioti nepjaustytus arba pusiau perpjautus grybus, susuktas ─» ritin─Śl─» kilkes, pomidor┼│ skilteles, norint ┬Śir de┼íros..

Recepto vertinimas: 1

Kepta kiauliena su grybais

Kiaulienos grie┼żin─Ślius i┼ímu┼íti, pas┼źdyti, apibarstyti pipirais ir i┼í abiej┼│ pusi┼│ kepinti, kol apsitrauks rausva plutele. M─Śs─ů galima apkepinti ir paniruot─ů (suvilgyt─ů kiau┼íinyje ir apvoliot─ů maltais d┼żi┼źv─Śs─Śliais); tuomet riebal┼│ imama daugiau. Supjaustytus grybus patro┼íkinti ..

Recepto vertinimas: 0

Kreve─Źi┼│ sriuba tailandieti┼íkai

Puode paruo┼íti vi┼ítienos sultin─», sud─Śti krevetes, citrin┼żoli┼│, ┼íiaudeliais supjaustytus grybus, ┼żuvies pada┼ż─ů, citrinos sultis, smulkintus ─Źili, pagardinti druska. Visus produktus kelias minutes pavirti. Papuo┼íti pjaustytais svog┼źn┼│ lai┼íkais. ..

Recepto vertinimas: 0

"SOČIOSIOS" SALOTOS

Bulves isverdame su lupenomis, dar karstas nulupame ir supjaustome kubeliais. Jautiena taip pat supjaustome kubeliais. Pora supjaustome griezineliais. Keptuveje istirpiname sviesta, pakepiname pievagrybius, didesnius perpjove per puse. Pomidorus supjaustome skiltelemis. Viska sumaisome. Alieju, acta..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI BARAVYKAI

Grybus nuvalyti, greit nuplauti saltu vandeniu ir sudeti i reti. Stambesnius supjaustyti nedideliais gabaleliais, mazesniu nepjaustyti. Sudrekinti puodo dugna, supilti grybus, truputi pasudyti ir kaitinti. Kai atsiranda sultis virti dar 10-15 min. Baigiant virti sudeti kvapniuosius pipirus ir griezi..

Recepto vertinimas: 3

Sojų kepsniai su pievagrybiais ir ferment. sūriu

Soju paplotelius 2 vai. pamerkiame i kiaulienos prieskoniais paskaninta verdanti vandeni. Tuomet juos nuspaudziame, apvoliojame kiausinio plakinyje ir miltuose. Apkepame aliejuje. Padazui svieste kepiname kubeliais supjaustyta svoguna ir griezineliais supjaustytus pievagrybius. Paskaniname druska ir..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas su pievagrybiais

100 g pievagrybi┼│ supjaustyti ma┼żais skrituliukais ir paki┼íti juos kalakutui po oda. I┼í la┼íini┼│, galvij┼│ kepen┼│ ir gryb┼│ paruo┼íti far┼í─ů. ─«d─Śti druskos, pipir┼│ ir ─»daryti gauta mase kalakut─ů. Ang─ů u┼żsi┼źti, kalakut─ů apvynioti virve, ─»d─Śti ─» kar┼ít─ů orkait─Ö ir kepti apie 2 v..

Recepto vertinimas: 0

Lietini┼│ tortas su kiauliena ir pievagrybi┼│ pada┼żu

Kiaulien─ů sumalame ir su kubeliais supjaustytais svog┼źnais pakepiname svieste. Paskaniname kiaulienos prieskoniais. Sutarkuojame fermentin─» s┼źr─». Dal─» jo paliekame "tortui" pabarstyti, o likus─» sumai┼íome su kiauliena.Ant sviestiniu popieriumi i┼íklotos skardos dedame lak┼ítinius nuolat pabar..

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żi┼│ kotletai

Susmulkinti virtus kiau┼íinius, sumai┼íyti su ry┼żiais. ─«mu┼íti ┼żali─ů kiau┼íin─», ─»d─Śti ┼íauk┼ít─ů sviesto arba aliejaus, smulkintas petra┼żoles, ─»berti druskos, pipir┼│. I┼í paruo┼ítos mas─Śs daryti kotletus, apvolioti d┼żi┼źv─Śs─Śliuose. Kepti riebaluose vartant, kol pagels. Patiekti su pi..

Recepto vertinimas: 4

Vi┼ítos ┼ílaunel─Śs ─»darytos grybais

Nuo ┼ílauneli┼│ labai atsargiai nuimame odel─Ö. M─Śs─ů atskiriame nuo kaul┼│, supjaustome kubeliais ir sumai┼íome su kiau┼íiniu. Grybus ir svog┼źnus smulkiai supjaustome ir apkepiname aliejuje. Kepant pas┼źdome, papipiriname, bei ─»beriame vi┼ítienos prieskoni┼│. Paruo┼ítus grybus i┼ímai┼íome su v..

Recepto vertinimas: 4

Grybai su grikių koše

I verdant─» pas┼źdyt─ů vanden─» (1,5 stiklin─Śs) ─»dedama 40 g sviesto, suberiamos kruopos ir i┼íverdama biri ko┼í─Ś. Paruo┼íti grybai patro┼íkinami su svieste pakepintu svog┼źnu. Baigiant tro┼íkinti, ─» juos supilama grietin─Ś. Indas i┼ítepamas sviestu, ─» j─» sukre─Źiama su grybais sumai┼íyt..

Recepto vertinimas: 2

Keptas fazanas su grybais

Fazan─ů ─»trinti druska ir pipirais, apd─Śti ┼íonin─Śs riekel─Śmis ir apri┼íti s┼źriu. Aliej┼│ pakaitinti keptuv─Śje-tro┼íkintuve ant vidutin─Śs ugnies ir apkepinti fazan─ů, kol gra┼żiai paruduos. Supilti sultin─» ir vyn─ů, suma┼żinti ugn─» ir tro┼íkinti toliau. Nuvalyti grybus ir supjaustyti ma┼ża..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│ sriuba su kold┼źnais

Morkas, petra┼żoles, svog┼źn─ů apkepkite ir virkite 2 litruose vandens 30 ┬ľ 33 minutes, i┼íko┼íkite, sud─Śkite supjaustytas bulves, u┼żvirinkite, paskui sud─Śkite kold┼źnus ir virkite 15 minu─Źi┼│. Kai kold┼źnai i┼íkils, puod─ů nukaiskite, ─»d─Śkite druskos, pipir┼│, sviesto, ─»berkite susmulkint┼..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30