Grybai, grybå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/6

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Pievagrybiais įdarytas karpis

Išdarinėta žuvis nuplaunama ir, įtrynus druska palaikoma 30 minučių. Įdarui nuplauti pievagrybiai smulkiai supjaustomi, pakepinami margarine ir ataušinami. Du tryniai ištrinami, sumaišomi su piene išmirkyta ir nuspausta bandele, grybais, susmulkintais petražolių lapeliais, citrinpipiri..

Recepto vertinimas: 4

Omletas su dešra ir šonine

Didelėje keptuvėje pakepinti dešros griežinėlius, šoninę. Suberti supjaustytą svogūną, papriką, pomidorą, agurką. Šiek tiek pakepinti, įberti druskos, pipirų, maltos paprikos. Kiaušinius išplakti, dėti kepimo miltelius, o miltų berti tiek, kad tešla būtų tiršta. Šia tešla..

Recepto vertinimas: 0

Pica “Fungi”

Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai..

Recepto vertinimas: 1

SILKIŲ SUKTINUKAI

Silkes ismirkyti, isvalyti, isimti kaulus, perpjauti isilgai. Ju puseles apibarstyti susmulkintomis petrazolemis, apslakstyti citrinos sultimis, aptepti aliejumi ir 1-2 val. palaikyti saldytuve.Paruosti idara: svogunus nulupti, siupjaustyti siaudeliais ir pakepinti su aliejumi, sudeti siaudeliais su..

Recepto vertinimas: 4

Traškus pyragas su įdaru

Susipjaustykime 100 g dešros ar kumpio, saujele pievagrybiu, baltąją dalį poro. Porą su pievagrybiais pakepinti ant sviesto. Į dubenį dedame dešros (kumpio), beriame ataušintą porą su pievagrybiais, smulkiai tarkuojame fermentinį sūrį, viską išmaišome. Plakikliu išplakame 2 kiauš..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių apkepas

I kepimui skirta inda dedame ryzius, pjaustyta sonine, smulkintus pievagrybius, griezineliais pjaustytus pomidorus, pilame majoneza ir barstome tarkuoto fermentinio surio. Kepame orkaiteje 10-15 minuciu...

Recepto vertinimas: 0

Grybų kotletai

Svogūnus sukapojame, grybus sumalame, sudedame į keptuvę ir troškiname su 25g sviesto. Išverdame birią grikių košę, sudedame likusį sviestą. Grikius , troškintus grybus sumalame, suberiame druską, pipirus , ataušiname, formuojame nedidelius kotletus, kuriuos pamirkome kiau..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)

Bulvės nuskutamos, supjaustomos plonais griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 5 min. verdamos. Mėsos faršas paruošiamas kaip maltiniams (sudedamas išmirkytas pyragas, pakepintas svogūnas, pipirai, druska, kiaušinis). Grybai išmirkomi ir išverdami nedideliame vande..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos sriuba su bambukų ūgliais

Grybus 1/2 valandos pamirkykite karštame vandenyje. Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis. Bambuko ūglius nuvarvinkite ir supjaustykite plonomis juostelemis. Grybus nuvarvinkite, nupjaukite kietus kotelius, kepurėles supjaustykite juostelėmis. Grybus, vištieną, bambuko ūglius sudė..

Recepto vertinimas: 3

Višta, įdaryta grybais

Paruoštą vištą įtrinti druska. Grybus ir porą sukapoti ir troškinti įdėjus dalį riebalų. Jei reikia, įpilti vandens. Baigiant troškinti, suberti susmulkintas pipirų ankštis. Vištą prikimšti šio įdaro, užsiūti ir iki rusvumo pakepinti riebaluosę. Apkepintą vištą perdėti į..

Recepto vertinimas: 0

Antis apelsinų ir vyšnių padaže

Antį išdarinėti, nuplauti, ištrinti druska ir pipirais, į vidų įkimšti sutarkuotą apelsino žievelę, tuomet surišti kojytes ir sparnelius. Nuplauti anties vidurius. Paruošti sultinį: 2 šaukštus svogūnų ir anties vidurius apkepinti taukuose; pridėti pusę porcijos morkų, sali..

Recepto vertinimas: 2

Bulvės su grybais

Nuskustas bulves isvirkite nesupjaustytas, kad nesubyrėtų. Isskobkite vidų. Smulkiai supjaustytus, apvirtus grybus ir svogūną pakepinkite aliejuje. Į isskobtas bulves prikimskite grybų, sudėkite į gilią formą, užpilkite grietinę, sumaisytą su sviestu ir miltais, pabarstykite fermentini..

Recepto vertinimas: 0

Rusiškas starkis

Isvalyta, be kaulu zuvi supjaustome gabaleliais, pabarstome druska, uzpilame 3 stiklinemis verdancio vandens. I verdama zuvi idedame grybu, druskos, lauru lapeli ir verdame, kol zuvis isvirs.Petrazoles ir morkas supjaustome gabaleliais ir isverdame nedideliame vandens kiekyje.Agurkus nulupame, isima..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta grybienė

Svieste apkepiname svoguna, suberiame miltus ir po truputi supilame piena. Dedame sumaltus grybus, druska, pipirus. Pakaitiname. Jei sriuba tirstoka, galima ipilti dar pieno...

Recepto vertinimas: 5

Troškinti grybai su bulvėmis

Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti svieste, pridėjus prieskonių. Bulves supjaustyti kubeliais ir išvirti. Išvirtas bulves sudėti į karščiui atsparų indą ir apdėjus grybais patroškinti kol bulvės įsigers grybų sultiniu. Patiekti lėkštėje papuošus pomidorų griežinėliais ..

Recepto vertinimas: 5

Troškintos daržovės kiniškai

Džiovintus grybus iÅ¡mirkyti Å¡altame vandenyje ir nuplauti. Pievagrybius supjaustyti. Žirnių ankčių galus nupjauti. Tofu supjaustyti 2x2 cm. dydžio kubeliais, dviem minutėmis panardinti į verdantį vandenį ir iÅ¡griebti, nusausinti. KopÅ«stą supjaustyti juostelėmis. Gilioje keptuvÄ..

Recepto vertinimas: 0

Kimšta kalakuto krūtinė

Svogūną smulkiai sukapoti. Salierą nulupti, morkas nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Grybus nuvalyti ir supjaustyti šiaudeliais. Pomidorą nuplikyti, nulupti odelę, pašalinti kotelio vietą ir sėklas. Didesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir apie minutę pakepinti svogūną..

Recepto vertinimas: 1

Mėsa įdarytos bulvės

Bulves nuskusti, nuplauti, galus nupjauti, isskobti vidų, sumesti į verdantį vandenį ir užvirinti, tada isgriebti, apvolioti plaktame kiausinyje ir džiūvėsėliuose. Jautieną sumalti, pakepinti su sviestu, sudėti grybus, grietinę ir džiūvėsėlius, gerai ismaisyti. Siuo įdaru prikimstas..

Recepto vertinimas: 4

STARKIO APKEPAS

Virta starki nulupkite ir isrinkite kaulus. Sudekite file i sviestu istepta keptuva, apibarstykite isvirtais smulkiai supjaustytais pievagrybiais arba baravykais. Isplake kiausinius su kefyru, ipyle truputi pievagrybiu nuoviro, ibere ziupsneli druskos, maltu pipiru, apipilkite juo zuvi ir 25 min. ke..

Recepto vertinimas: 0

Perlinių kruopų sriuba

Iš jautienos su kaulais, morkos, džiovintų, gerai nuplautų grybų, pakepintų prieskoninių daržovių ir prieskonių išverdamas sultinys. Į atskirą puodelį įpilama 2 stiklinės vandens, sudedamas sviestas, nuplautos kruopos ir verdama, kol jos suminkštės. Verdant reikia kartkartėmis u..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsnys su grybų padažu

Morkas, petražolę, svogūną stambiai sutarkuoti ir troškinti kartu su kubeliais supjaustyta kiauliena. Triušieną supjaustyti gabalais, apkepinti riebaluose, pridėti pomidorų tyrės, troškintų daržovių, skysčio ir apie valandą troškinti uždarame inde. Tada sudėti juostelėmis supjau..

Recepto vertinimas: 0

Grietininis karstas padazas

Supjaustome kubeliais svogunus, tarkuojame morkas. I ikaitinta alieju dedame morkas, po kiek laiko svogunus. Atskirai ant sviesto pakepiname miltus ir dedame i apkepintas darzoves. Kubeli sultinio sumaisome su vandeniu ir dedame kartu su grietine i keptuve. Dedame ivairiu prieskoniu pagal skoni. Pa..

Recepto vertinimas: 2

Keptas karpis

Paruoštas nusausintas karpis supjaustomas gabaliukais, pabarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose, ir kepamas dideliame aliejaus kiekyje. Patiekiamas su tarkuotais krienais, keptomis bulvėmis, troškintais kopūstais su grybais arba kokiomis nors ..

Recepto vertinimas: 2

Savojinių kopūstų balandėliai su grybais

Šviežius pievagrybius su smulkintu svogūnu pakepinkite svieste. Kai atvės, į keptuvę sudėkite varškę, įberkite žalumynų ir prieskonių. Ant balandėliams paruoštų savojinio kopūsto lapų krėskite įdaro ir susukite. Porus supjaustykite žiedeliais, morkas - šiaudeliais. Pasūdžiu..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu

Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir sudedame į indą, kuriame marinuosime. Ruošiame marinatą. Į mažą indelį įpilame išspaustų vienos citrinos sulčių, įberiame druskos, cukraus, jautienos prieskonių, įpilame 4 šaukštus vandens. Viską gerai išplakame. Užpilame ant filė ir..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30