Grybai, grybå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/28

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Kepti pievagrybiai su ''kepurėlėmis''

Pievagrybius nuplauname, nuvalome, ispjauname kotelius ir vidu pabarstome druska. Varske pertriname per tinkleli ir sumaisome su iki standziu putu isplaktais baltymais, susmulkintomis cesnako skiltelemis bei druska. Taip paruostu idaru pripildome pievagrybiu kepureles, pabarstome dziuveseliais ir ke..

Recepto vertinimas: 0

Rūgšti grybų sriuba

Grybus supjaustyti siauromis juostelėmis ir pakepti riebaluose.Paskui į keptuvę įberti kapotų svogūnų, miltų ir dar kepinti, kol miltai paraus.Viską užpilti karštu vandeniu, pasūdyti ir virti 10-150min.Baigiant virti sudėti plonomis skiltelėmis supjaustytą pomidorą arba agurką ir o..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės, įdarytos pupelių įdaru

Nuskustoms bulvėms nupjaunamas viršus, palyginama apačia, šaukšteliu išgremžiamas vidus. Paskui jos sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 5 min. Kiaurasamčiu išgriebiamos, pavoliojamos išplaktame kiaušinyje ir tarkuotame sūryje arba pyrago džiūvėsėliuose. Tuštumos..

Recepto vertinimas: 0

Dešra su grybais

Sardeles arba dešreles išilgai perpjauti pusiau, pakepinti su plonais griežinėliais supjaustytais lašiniukais ir išimti iš keptuvės. Tuose pačiuose riebaluose iki rausvumo pakepinti kapotą svogūną ir tarkuotą salierą, įpilti vyno arba sulčių, užvirinti, sudėti susmulkintus grybus..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių salotos su grybais

Bulves išvirkite ir supjaustykite griežinėliais. Baravykus išvirkite, supjaustykite. Sudėkite į indą kartu su bulvėmis. Salotų lapus, ridikėlius, svogūnų laiškus kuo smulkiau supjaustykite ir sudėkite į indą, užpilkite aliejumi, pabarstykite prieskonių, viską gerai išmaišykite...

Recepto vertinimas: 0

Grybų užkanda

Grybus ir 2 svogūnus sumalti ir į juos įdėti pipirus bei druską. Bulves ir morkas smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su grybais. Likusį svogūną pakepinti aliejuje ir supilti ant grybų masės. Viską gerai išmaišyti. Šis mišinys tepamas ant baltos arba juodos duonos. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Žaliuokės savo sultyse

Paprastai žaliuokės yra labai žemėtos, todėl, prieš konservuojant, jas reikia gerai nuplauti tekančiu vandeniu. Po to jos dedamos į emaliuotą puodą, sluoksniuojant su svogūnų griežinėliais. Kiekvienas sluoksnis pabarstomas maltais kvapiaisiais pipirais, trintais lauro lapeliais ir dru..

Recepto vertinimas: 0

Torero viščiukas

Viščiuko filė ir šlauneles kepinti alyvų aliejuje, kol susidarys skrudi odelė. Apipilti baltuoju vynu ir mėsos sultimis, įdėti pomidorų padažo ir troškinti tol, kol mėsa suminkštės. Garnyrui patiekti šviežius grybus, keptus ant grotelių, pomidorus, keptus be luobelės ir sėklų,..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių vyniotinis su daržovėmis (Jūratės)

Išvirtas bulves sumaigyti. Įmušti kiaušinį, įberti miltų. Tešlą padėti ant lininio rankšluoščio, iškočioti. Ant viršaus dėti paruoštų daržovių masę ir susukti vyniotinį. Viršų patepti grietine, apibarstyti saulėgrąžomis ir, įdėjus į sviestu pateptą skardą, kepti or..

Recepto vertinimas: 0

Gaidys su raudonuoju vynu

Gaidį supjaustyti j 6-8 dalis. Svogūnus ir česnaką nulupti ir supjaustyti kubeliais. Šoninę supjaustyti plonais griežinėliais, paspirginti keptuve ir perdėti į dubenėlį. Į riebalus, kurie liko keptuve, įpilti aliejaus, sudėti mėsą ir apkepti. Apibarstyti druska ir pipirais, išimti..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su pomidorais

Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įberti miltų ir dar kepinti, kol miltai paraus. Įpilti nuoviro, įdėti grietinės, patroškinti ir pasūdyti. Pomidorus supjaustyti lygiomis skiltimis, dalį jų patroškinti su grybais. Likusias iškepti atskirai ir sudėti ant ..

Recepto vertinimas: 0

Paprikų salotos (Jūratės)

Išėmus sėklas, papriką susmulkinti juostelėmis, svogūnus supjaustyti žiedeliais, pomidorus - skiltelėmis. Daržoves užpilti aliejumi ar majonezu ir užbarstyti tarkuoto fermentinio sūrio. ..

Recepto vertinimas: 0

BRIGANTINE

Zuvies file pamusame, pabarstome prieskoniais, uzdedame idaro ir susukame suktinuka. Suktinuka merkiame i kiausinio plakini ir apvoliojame dziuveseliuose, taip darome 2 kartus. Kepame fritiurineje 160 C temperaturoje 7 minutes. Idarui: suri sutarkuojame ir sumaisome su grybu siaudeliais ir keptais s..

Recepto vertinimas: 0

Grybų pudingas

Grybus sukapoti ir kartu su svogūnu sumalti mėsmale. Į maltus grybus sudėti išsuktą sviestą, kiaušinių trynius, įpilti skysčio, įberti džiūvėsėlių arba miltų, pasūdyti. Paskiausiai įmaišyti išplaktus kiaušinių baltymus. Masę sudėti į riebalais pateptą, džiūvėsėliais ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti grybai

Grybus ir svogūną sukapoti ir pakepinti ant sviesto. Supilti sultinį ir troškinti maždaug 20 minučių. Galiausiai supilti grietinę, suberti prieskonius ir žalumynus. Tokius troškintus grybus tinka patiekti su virtomis bulvėmis ar daržovių salotomis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais

Mėsą pasūdyti, įtrinti česnaku. Supjaustytus grybus ištroškinti riebaluose, praaušinti, įmaišyti petražolių lapelių, maltų džiūvėsėlių, prieskonių ir kiaušinį. Mėsą keliose vietose giliai įpjauti, ,,kišenėles" prikimšti grybų ir užsiūti. Iš pradžių apkepinti riebal..

Recepto vertinimas: 0

UPĖTAKIS SU PIEVAGRYBIAIS

Sumaisykite smulkiai supjaustytus isvirtus pievagrybius ar dziovintus baravykus ir susmulkintus petrazoliu lapelius bei builius. Jais apiberkite i stiklini ugniai atsparu inda sudeta pasudyta upetaki. Uzpilkite mesos sultiniu is dvieju kubiuku ir uzdenge troskinkite.Istroskinta zuvi sudekite pusdube..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti grybai garstyčių padaže

Grybus ištroškinti. Miltus ir kapotą svogūną pakepti ant sviesto įpilti sultinio ir aštriai pagardinti prieskoniais ir garstyčiomis. Grybus sumaišyti su padažu ir dar 5 minutes patroškinti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Margosios salotos su grybais

Sūrį, dešrą, apelsiną, obuolį, pomidorą supjaustyti norimo dydžio gabaliukais ar šiaudeliais ir salotinėje sumaišyti su grybais. Grietinę sumaišyti su druska, kitokiais norimais prieskoniais ir užpilti ant salotų. Papuošti petražolės šakele. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakiai su baravykais

Isvalytu ir gerai nuplautu upetakiu oda keleta kartu ipjauname, itriname prieskoniais, uzpilame vyno ir pavartant marinuojame apie 2 vai. Keptuveje su puse sviesto iskepame upetakius. Likusiame svieste iskepame supjaustytus baravykus ir porus, paskaniname druska, pipirais, likusiu nuo marinavimo vyn..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių salotos su vynuogėmis

Cikorija, pievagrybius ir svoguna susmulkiname, uzpilame acto, aliejaus, druskos, pipiru, ismaisome, sudedame i salotines. Ant ju pridedame per puse perpjautu ir be kauliuku vynuogiu...

Recepto vertinimas: 0

Grybų sklindžiai

Grybus sukapoti ir patroškinti. Iš miltų, pieno, druskos, kiaušinio išmaišyti tešlą. Į keptuvę dėti tešlą, o ant jos grybus ir viską kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybai grietinės padaže

Įdėjus vieną šaukštą sviesto pakepinti sukapotą svogūną, kol paraus. Suberti miltus ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Supilti sultinį, virti kol užvirs. Suberti prieskonius, supilti grietinę, sudėti šiaudeliai supjaustytus grybus, sudėti likusį sviestą ir viską dar šiek tiek p..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai su šviežiais grybais

Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose (1 šaukšte) ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus užpilti griet..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių salotos su apelsinais

Pievagrybius nuvalome, nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Atvėsiname ir supjaustome nedideliais kubeliais. Saldžiąją papriką nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome šiaudeliais. Fermentinį sūrį sutarkuojame stambia tarka. Obuolius nuplauname, nulupame ir s..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30