Grybai, grybå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/22

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Spagečiai su grybais

Į didelę keptuvę įpilkite 4 valgomuosius šaukštus aliejaus ir pakaitinkite ant vidutiniškai karštos ugnies. Sudėkite česnaką ir kepinkite jį apie 3 minutes, kad gražiai pagelstų Sudėkite grybus ir kepkite apie 10 minučių, kol jie suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais. Liku..

Recepto vertinimas: 0

Šlaunelės su vyno padažu

Vištienos šlauneles pabarstykite druska ir pipirais. Morkas supjaustykite. Porą nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite "ratukais". Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite ne itin plonais griežinėliais. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Aliejų pakaitinkite su sviestu. Višt..

Recepto vertinimas: 0

Sojų paštetas

Nuplautus pievagrybius supjaustyti ir apkepinti 4 šaukštuose aliejaus.Suberti sukapotus svogūnus ir kartu patroškinti.Petražolę bei salierus nuplauti, nulupti ir išvirti.Pievagrybius, daržoves ir sojas sumalti mėsmale, įmesti trynius, pagardinti, išmaišyti. Baigiant atsargiai išmaišyt..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai iš kiaušinių ir grybų

Grybus, svogūną, rūkytą nugarinę sumalti mėsmale, patroškinti ir ataušinti. Iš visų produktų įmaišyti tešlą ir keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepti mažus sklindžius. Patiekti su pomidorų arba daržovių salotomis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų kotletai su kruopomis

Grybus ir svogūnus sumalti. Į masę sudėti virtas kruopas, kiaušinius, sviestą, prieskonius. Padaryti kotletus, juos apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptos rudmėsės ar pievagrybiai

Grybai nuplaunami (pievagrybių kepurėlės nulupamos), nusausinami, supjaustomi, pasūdomi, pavoliojami miltuose, išplaktame kiaušinyje ir pyrago džiūvėsėliuose. Tada dedami į įkaitintus riebalus ir apkepamos abi pusės. Paskui sudedami į dubenį ir 10-15 min palaikomi karštoje orkaitė..

Recepto vertinimas: 0

Krabų ir pievagrybių salotos

Atskirai išvirti bulves (su lupenomis), pipirus ir pievagrybius. Bulves, krabus ir pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais, pipirus - šiaudeliais, kumpį - kubeliais. Bulves, pipirus, kumpį ir alyvuoges sumaišyti ir apibarstyti juodaisiais pipirais bei druska. Alyvuogių aliejų išpl..

Recepto vertinimas: 0

Quesadillas su grybais (Quesadillas de hongos)

Svogūną ir česnako skilteles nulupkite ir smulkiai sukapokite arba sutraiškykite. Grybus nuvalykite ir smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir keletą minučių patroškinkite jame svogūnus. Sudėkite česnakus ir grybus.Troškinkite, kol išgaruos skystis. Kalendrų arba c..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su grybų padažu

Silkę išdarinėti ir išmirkyti. Išmirkius supjaustyti plonomis juostelėmis. Grybus sudėti į salotinę apipilti iš grietinės, prieskonių ir vyno sumaišytu mišiniu. Šalia sudėlioti silkę. Viską papuošti griežinėliais pjaustytu kiaušiniu ir pomidorais. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su grybais ir vynu

Į puodą supilame vyną ir portveiną, sudedame nuluptus, žiedais supjaustytus svogūnus ir užverdame. Verdame, kol trečdalis skysčio išgaruoja. Tada supilame sultinį ir verdame, nustatę didelę kaitrą, kol skysčio sumažėja perpus. Mėsą pasūdome, pagardiname pipirais ir iš abie..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su daržovėmis

Zuvi itriname prieskoniais ir druska, palaikome 1 val. Ant folijos dedame zuvi, nuskustas perpjautas bulves ir morkytes, pievagrybius, sviesto, suvyniojame ir iskepame orkaiteje. Patiekiame su svogunu laiskais...

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS

Bulves nuskusti, nuplauti, supjaustyti, uzpilti verdanciu sultiniu, ideti lauro lapa, kvepianciu pipiru ir virti 10 min. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griezineliais. I karsta keptuve ideti sviesto ir susmulkinta svoguna,truputi pakepinti ir sudeti supjaustytus grybus, kepti 12 -15 min. Tada i..

Recepto vertinimas: 0

Virti žuvų vyniotiniai su grybų padažu

Žuvies filė pasūdyti, apšlakstyti citrinos sultimis, suvynioti oda į viršų ir surišti siūlu. Vyniotinius 10 minučių virti vandenyje su aštriais prieskoniais, tada išgriebti ir nuimti siūlus. Nuvalytus šviežius grybus perpjauti pusiau arba nepjaustytus troškinti riebaluose. Kiek pat..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies barščiai

Grybus nuplauti ir kelioms valandoms pamerkti nedideliame vandens kiekyje. Žuvį ir daržoves nuplauti, nuvalyti ir išvirti (1,5 litro vandens), supilti grybus su vandeniu, kuriame buvo mirkomi. Baigiant virti suberti kvapniuosius pipirus ir lauro lapelį. Išvirus perkošti. Atskirai išvirti bu..

Recepto vertinimas: 0

Kepti baravykai grietinės padaže

Nuvalytus baravykus supjaustyti griežinėliais, bulves — kubeliais. Bulves kepti svieste, kol paminkštės, sudėti grybus, svogūnus ir dar kepti. Kai bulvės iškeps, įmaišyti miltų, grietinės, prieskonių ir užvirinti. Apibarstyti supjaustytais žalumynais. Patiekti su troškintomis morko..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti saldžiarūgščiai grybai

Nuvalytus grybus pavirkite 15 min., iÅ¡koÅ¡kite ir sudėkite į stiklainius. Morkas supjaustykite. Užvirkite 0,5 litro vandens, sudėkite i jį morkas, druską, cukrų, pipirus, lauro lapus ir virkite 5 min., tada į verdantį vandenį sudėkite krapus, supilkite actą, palaukite, kol užvirs ir Å..

Recepto vertinimas: 3

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba su grybais

Kopūstą supjaustyti, patrinti su druska ir virti sultinyje. Supjaustytas bulves sudėti į kopūstus. Morkas ir svogūnus pakepti svieste, sudėti į verdančią sriubą. Grybus supjaustyti, patroškinti svieste, sudėti pomidorų tyrę, prieskonius, pasūdyti, išmaišyti ir supilti į kopūstus..

Recepto vertinimas: 0

Kepti, įdaryti grybai

Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis kepurėlėmis, grybus. Išpjauti kotelius (kepurėlių nesužaloti), juos smulkiai sukapoti ir ištroškinti kartu su pjaustytu svogūnu. Praaušinus, sudėti džiūvėsėlius, kiaušinius ir prieskonius. Šio įdaro prikimštas grybų kepurėles sudėti į rieb..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su bulvėmis

Paruoštus grybus smulkiai supjaustyti. Svogūną, morką ir salierą sukapoti ir troškinti svieste kartu su grybais. Bulves sudėti į verdantį vandenį arba sultinį. Kai jos apvirs, įdėti troškintų grybų, prieskonių ir dar 10 minučių pavirti. Baigiant virti, sudėti plonais griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su sojų daigais

Susmulkiname agurką ir pievagrybius, viską sudedame į salotinę. Ant viršaus uždedame padažo. Padažui raudoną papriką supjaustome kuo smulkiau, sumaišome su tarkuotu fermentiniu sūriu, grietinėle, pomidorų padažu, „Tabasco" padažu. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su svogūnais

Nuvalytus ir nuplautus grybus ir svogūnus supjaustyti šiaudeliais ir troškinti riebaluose.Kai svogūnai pasidarys skaidrūs ir šiek tiek paraus, įpilti sultinio, pavirinti, įdėti prieskonių. Kad sriuba būtų tirštesnė, troškinamus grybus galima pabarstyti miltais, ir su sultiniu 10min. ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti baklažanai

Baklažanus perpjauti, išimti truputį minkštimo, ištrinti druska ir palaukti apie 20 min. Nuplauti ir apkepti. Pabarstyti pipirais, ištrinti sviestu vidinę pusę. Svogūną ir baklažano minkštimą supjaustyti, taip pat supjaustyti ir pakepinti šoninę. Atskirai pakepti pievagrybius ir, vi..

Recepto vertinimas: 0

Grybų maltinukai

Grybai išmirkomi, nusausinami, smulkiai supjaustomi, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė. Svogūnai susmulkinami, pakepinami svieste (50 g), suberiami pyrago džiūvėsėliai, pipirai, pasūdoma. Viskas gerai išmaišoma, palaikoma 1/2 val., kad džiūvėsėliai išbrinktų, ir daromi malti..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su krevetėmis

Krevetes nuplauname šaltu vandeniu, apverdame ir išgliaudome. Sultinį, kuriame virė krevetės, perkošiame, sudedame konservuotus žirnelius, išvirtus grybus, nuluptą supjaustytą svogūną, morką ir verdame ant silpnos ugnies, kol išverda daržovės. Į išvirtą sriubą sudedame paruošt..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti pievagrybiai

Pievagrybius nuplauti, kepurėles nupjauti. Svogūnus nulupti, pjaustyti kubeliais ir pakepinti riebaluose. Kotelius susmulkinti ir pakepinti su svogūnais. Suberti smulkintas petražoles, pipirus, druską. Šia mase įdaryti pievagrybių kepurėles. Kiaušinius išplakti su maltais džiūvės..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30