Grybai, grybå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/17

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais.

100g baravykų 3-4 valandas išmirkykite, tame pačiame vandenyje išvirkite, nusunkite (nuovirą palikite) ir smulkiai supjaustykite. Svogūną smulkiai supjaustykite, apkepinkite 20g saulėgrąžų aliejuje, suberkite baravykus, supilkite 300g grybų nuoviro ir patroškinkite. Atskirai 20g saulė..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta grybų košė

Å viežius grybus nuvalyti, nuplauti, sumalti mėsmale ir troÅ¡kinti, įdėjus 1 Å¡aukÅ¡tą riebalų ir prieskonių, kol iÅ¡garuos skystis. Likusiuose riebaluose pakepinti miltus, įpilti pieno ir pavirinti. Ä® grybus supilti padažą, sudėti susmulkintą mėsą ir viską gerai sumaiÅ¡yti. MiÅ¡inÄ..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų ir grybų salotos

Parūgštintame ir pasūdytme vandeny pavirti pusę pjaustyto šviežio, kopūsto, atvėsinti, sudėti išvirtus grybus - apie 400 g. Įpjaustyti vidutinį agurką, sumaišyti. Padažui išpausti pusę citrinos sumaišyti su šaukštu aliejaus, 3 šaukštais balto pusiau sauso vyno ir šaukštu soj..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ VĖRINUKAI KEPTI GRILYJE

Cukinija nuplauti ir supjaustyti 1 cm plocio griezineliais. Baklazana nuplauti ir supjaustyti 2 cm plocio pusgrieziniais. Nuvalyti pievagrybius. Ant iesmuko suverti: cukinija, baklazana, pievagrybi, aitriaja paprika, ... Viska apslakstyti citrinos sultimis, pasudyti ir aptepti aliejumi. Kepti grilyj..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta su grybais

Žuvies filė supjaustyti gabalais, kilkes ir strimeles nuvalyti, nuplauti, grybus ir svogūną sukapoti. Produktus sudėti sluoksniais į žemą troškintuvą. Apatinį ir viršutinį sluoksnį dėti žuvų, o tarp jų -- svogūnų, grybų, sviesto gabaliukų. Kiekvieną sluoksnį pasūdyti. Jei g..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė

Mėsytė supjaustome gabalais ( 1 - 1 porcijai), trupučiuką pamušame, pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose ir kepame aliejuje. Mėsą išėmus, dedame griežinėliais pjaustytus svogūnus ir pievagrybius. Apkepiname, įberiame baziliko, druskos. Galima įdėti grietinės. Tada sudedame..

Recepto vertinimas: 0

PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS SU VYNU

I svieste pakepintus miltus supilkite zuvies sultini ir uzvirinkite. Supyle vyna, pievagrybiu nuovira bei citrinos sultis, pasudykite. Perkose dar karta uzkaiskite, sudekite kapotus virtus pievagrybius. Uzvirine supilkite i kiausiniu trynius, isplaktus su grietine...

Recepto vertinimas: 3

Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis

Žuvies filė supjaustyti siauromis juostelėmis, pašlakstyti actu arba citrinos sultimis, pabarstyti druska, 15 minučių palaikyti šaltai ir sudėti į sviestu pateptą forma arba ugniai atsparų indą. Daržoves ir grybus supjaustyti strypeliais, sudėti į puodą ir troškinti svieste. Kiek p..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su moliūgais

Grybus, svogūną ir petražolę supjaustyti mažais kubeliais ir patroškinti riebaluose. Moliūgą ir bulves supjaustyti šiaudeliais, sudėti į verdantį vandenį arba sultinį ir virti, kol suminkštės. Tada sudėti troškintus grybus ir plonais griežinėliais supjaustytą pomidorą, agurką..

Recepto vertinimas: 0

Aštriosios grybų salotos su sūriu

Didesnius grybus supjaustyti,mažesnius palikti sveikus.Obuolį nulupti,išimti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais.Taip pat supjaustyti pomidorą ir sūrį.Iš grietinės,medaus,garstyčių ir citrinos sulčių paruošti padažą ir užpilti ant salotų. Pabaigoje papuošiame petražolėmi..

Recepto vertinimas: 0

Pica "Mozaika"

Iš miltų, vandens ir druskos paruošti kočiojąmą tešlą, iškočioti. 2 šaukštus majonezo, 2 šaukštus pomidorų padažo ir 1 šaukštą aliejaus suplakti ir užtepti ant iškočioto pagrindo. Sudėlioti rietutėmis pjautytą šoninę, pievagrybius, agurkėlius, papriką, pabarstyti tarkuo..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai

Mesa, dziuveselius, kiausinius ir prieskonius gerai isminkyti. Is marinato isgriebtus pievagrybius nusausinti ant popierinio ranksluoscio.Kiekviena pievagrybi aplipinti malta mesa ir suformuoti kuliukus, apvolioti miltuose ir virti aliejuje iki rusvumo.Patiekti saltus, papuostus rauginto agurko grie..

Recepto vertinimas: 0

Užkandėlė tešloje

Pievagrybius nuvalome ir apšlakstome citrinų sultimis. Brokolius nuplauname, nuvalome ir išskirstome žiedynais. Morkas nuskutame ir gerai nuplauname. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais, cukiniją - griežinėliais. Brokolius, cukinijos griežinėlius ir morkas blanširuojame verdančia..

Recepto vertinimas: 0

Lengvas užkandis (Ramintos)

Pievagrybius supjaustome griežinėliais, sūrį - kubeliais. Sumaišome su majonezu, pagardiname druska bei pipirais. Ant duonos arba batono užtepame sviesto, uždedame salotos lapą ir užtepame paruoštos masės. ..

Recepto vertinimas: 1

Pyragėliai su vištiena, sidru ir grybais

Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Vištos krūtinėlę supjaustome kubeliais, grybus - nedideliais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname sviestą ir 3 minutes patroškiname svogūnus. Sudedame vištieną, grybus ir viską pakepiname. Supilame sidrą, užverdame ir troškiname 5 minutes. S..

Recepto vertinimas: 0

Pakepintos daržovės

Į troškintuvę įpilkite aliejaus. Suberkite svogūnus, cukinijas, žiedinius kopūstus, brokolius, grybus, morkas bei pipirus ir maišydami pakaitinkite 5 minutes. Uždenkite dangtį ir dar patroškinkite apie 2 minutes. Nedideliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, česnaką, imbierą, ..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryti bulviniai kukuliai

Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos, įmušamas kiaušinis, suberiamas krakmolas ar miltai, pasūdoma, suminkoma, padaromi paplotėliai, uždedama įdaro, suformuojami pailgi kukuliai ir verdami taukuose, kol pagels. įdarui svogūnas smulkiai supjaustomas, apkepinamas aliejuje ar..

Recepto vertinimas: 5

Kepti džiovinti grybai

Džiovinti grybai gerai nuplaunami šaltame vandenyje, paskui 2—3 val. mirkomi saldžiame piene. Paskui dar kartą gerai nuplaunami šaltu vandeniu, nusausinami, išlyginami, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir kepami įkaitintame svieste ar aliejuje. Valgoma užpylus sviestu ar aliejumi, kur..

Recepto vertinimas: 0

Talismanas su baravykais ir šonine

Zuvi pabarstome trupuciu druskos, prieskoniais, supjaustome gabaliukais. Svoguna susmulkiname, pakepame keptuveje su aliejumi, idedame nuvalytusgrybus, sonines juosteles, apkepame ir sudedame i troskintuva. Tuomet ant virsaus sudedame zuvi, ipilame apie 1 stikline vandens, 1 saukstagrietines ir istr..

Recepto vertinimas: 0

Traškučiai

Nuskustas bulves išverdame, atšaldome, susmulkiname, dedame smulkiai supjaustytą ir aliejuje apkepintą svogūną, tirpintą sviestą, muškato riešutą, trynius, miltus, druską ir viską gerai sumaišome.Šaukšteliu kabiname nedidelius rutulėlius, apvoliojame džiūvėsėliuose, išplaktuos..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių maltinukai

Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Padažui grybai nuplaunami ir 1-2 v..

Recepto vertinimas: 0

BREDŽIUKAI, KEPTI GRIETINĖS PADAŽE

Briedziukus svariai nuplauti, supjaustyti gabaleliais, apibarstyti druska ir 10-15 minuciu kepti svieste. Paskui iberti miltu, sumaisyti, dar kelias minutes pakepinti, ipilti grietines, 1-2 minutes pavirinti, praausinti ir imusti kiausini. Grybus sukresti i riebalais patepta forma, apibarstyti tarku..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka su grybais

Pievagrybius nuplauti, supjaustyti ir pakepinti šaukšte sviesto. Džiūvėsėlius, žalumynus, baltymus bei grybų masę išmaišyti. Žuvį pašlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, ant viršaus – grybų masę. Iš bulvių,..

Recepto vertinimas: 0

Keptas ešerys grybų padaže

Žuvis supjaustyti gabalais, pabarstyti prieskoniais ir kiek palaikyti. Paskui apvolioti miltais, iš abiejų pusių iki rusvumo apkepinti ir sudėti į dubenį. Įkaitintuose riebaluose iki auksinės spalvos pakepinti miltus, įpilti sultinio, vyno, įdėti grietinės, tarkuotą obuolį, prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

Grybų padažas

Šviežius grybus kartu su kapotais svogūnais apkepinti svieste arba riebaluose. Džiovintus grybus iš pradžių išmirkyti,paskui rupiai supjaustyti. Ankštinius pipirus sudėti į verdantį padažą, supjaustytus petražolių lapelius - į jau išvirusį. Grietinės dėti daugiau, nei į svogū..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30