Ry┼żiai, ryňżiň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Ry┼żiai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/ryziai/9

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

─«daryti ank┼ítpipiriai su pipir┼│ pada┼żu

Saldieji pipirai perskrod┼żiami pusiau, i┼ívalomi, i┼íplaunami ir nusausinami. Bandel─Ś i┼ímirkoma ┼íaltame vandenyje. Svog┼źnai nuplaunami ir smulkiai supjaustomi. M─Śsa suminkoma su druska, baltaisiais ir raudonaisiais pipirais, kiau┼íiniais, nuvarvintais kukur┼źzais, svog┼źnais ir nuspausta band..

Recepto vertinimas: 0

Ant groteli┼│ kepta la┼íi┼ía su soj┼│ pada┼żu

─« puod─ů supilame soj┼│ pada┼ż─ů, med┼│, sudedame aitri─ůj─ů paprik─ů. Kaitiname, kol viskas gerai susimai┼íys. La┼íi┼í─ů dedame ─» nemetalin─» duben─», u┼żpilame at┼íaldytu medaus marinatu. Pamai┼íome, kad visus gabal─Ślius apsemt┼│, ir paliekame pastov─Śti. Gril─» ─»kaitiname. La┼íi┼í─ů dedame a..

Recepto vertinimas: 0

M─Śsos gulia┼ías su paprikomis (J┼źrat─Śs)

La┼íinukus ir svog┼źn─ů susmulkinti. M─Śs─ů supjaustyti 2cm storio gabaliukais. Paprik─ů, i┼í─Śmus s─Śklas, supjaustyti dideliais gabal─Śliais. Pomidorus nuplikyti, nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Pakepinti la┼íinukus ant silpnos ugnies, ─»d─Śti m─Śs─ů ir svog┼źnus. Kepinti mai┼íant. Suberti p..

Recepto vertinimas: 0

Plek┼ín─Śs su vynuog─Śmis

1. Plek┼íni┼│ fil─Ś nuplauname ir nusausiname ant sugeriamojo popieriaus. Pabarstome druska, pipirais ir i┼í abiej┼│ pusi┼│ pa┼ílakstome citrin┼│ sultimis. Fil─Ś susukame ir persmeigiame mediniu pagaliuku. Orkait─Ö ─»kaitiname iki 180 oC. 2. Kepimo ind─ů (jame patiekal─ů ir patieksime) i┼ítepame sv..

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żi┼│ makaronai

I┼ívirkite ry┼żi┼│ makaronus ir gerai nuvarvinkite.Pakaitinkite riebalus keptuv─Śje, suberkite susmulkintas dar┼żoves ir pakepinkite. Sukr─Śskite makaronus ─» l─Śk┼ítes, ─» vidur─» prikraukite dar┼żovi┼│ ir u┼żpilkite ┼íauk┼ít─ů pada┼żo. Likusi pada┼ż─ů patiekite atskirame indelyje. Papuo┼íkite pat..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su jogurtu

Vi┼ítienos kr┼źtin─Śl─Ö supjaustyti siauromis juostel─Śmis. Smulkiai sutarkuoti svog┼źn─ů, ─Źesnak─ů ir imbier─ů ir mas─Ö atskiesti nedideliu kiekiu vandens iki grietin─Śs konsistencijos. ─« gaut─ů mas─Ö supilti jogurt─ů, vyno act─ů, smulkiomis juostel─Śmis supjaustytas paprik┼│ ank┼ítis, pagardint..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼í─Źiuk┼│ ┼ílaunel─Śs su kariu

┼álauneles pabarstyti pipirais ir druska. Tro┼íkintuve ─»kaitinti aliej┼│ ir kiekvien─ů ┼ílaunel─Ö apkepti i┼í abiej┼│ pusi┼│ po 5 minutes ant vidutinio stiprumo ugnies. Porus nuvalyti, nuplauti, supjaustyti ┼żiedeliais. Svog┼źnus ir ─Źesnak─ů nulupti, imbierus nuskusti. Svog┼źnus supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 5

┼Żuvies vyniotinis, ─»darytas grybais

Nuo ┼żuvies fil─Ś nulupti od─ů, fil─Ś sumalti m─Śsmale, prid─Śti piene arba sultinyje i┼ímirkyto pyrago, i┼ítirpinto sviesto, ─»mu┼íti ┼żali─ů kiau┼íin─», ─»d─Śti prieskoni┼│ ir i┼ísukti. Susmulkint─ů svog┼źn─ů ir grybus pakepinti riebaluose, sumai┼íyti su kapotais petra┼żoli┼│ lapeliais ir kapotu ..

Recepto vertinimas: 5

Bulvi┼│ pyrag─Śliai su m─Śsa (J┼źrat─Śs)

Bulves i┼ívirti su lupenomis. Virtas nulupti, sutrinti, atskiesti pienu, pas┼źdyti, ─»d─Śti truput─» sviesto, ─»mu┼íti kiau┼íin─», gerai i┼ímai┼íyti. Pus─Ö bulvi┼│ mas─Śs d─Śti ─» sviestu pateptas formeles. Ant vir┼íaus d─Śti m─Śsos ─»dar─ů: malt─ů mirt─ů m─Śs─ů pakepinti keptuv─Śje su svog┼źnais,..

Recepto vertinimas: 0

Nugarin─Śs kepsnys su gelsve.

M─Śs─ů pas┼źdyti, ─»trinti pipirais. Svog┼źn─ů supjaustyti kubeliais. Ank┼ítinius pipirus perpjauti, i┼íimti s─Śklas, supjaustyti ┼íiaudeliais. Gelsv─Śs lapus nuplauti, nusausinti, sukapoti kuo smulkiau. Svog┼źnus ir ank┼ítinius pipirus pakepinti ─»kaitintame aliejuje. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 220 ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota ┼żuvis (Pescado en escabeche)

Keturias ─Źesnako skilteles su luobele paskrudinkite sausoje keptuv─Śje, ┼żi┼źr─Śdami, kad neprisvilt┼│. I┼íimkite ir nulupkite, kaip ir likusias ─Źesnako skilteles. Pipir┼│ gr┼źdelius, cinamono lazdel─Ö, gvazdik─Ślius, raudon─Ślius ir kmynus trumpam suberkite ─» ─»kaitint─ů keptuv─Ö ir mai┼íydami..

Recepto vertinimas: 0

Gryb┼│ kotletai (Lauros)

I┼ívirti grybus ir smulkiai supjaustyti. Vanden─», kuriame vir─Ś grybai, pas┼źdyti, u┼żvirinti ir ─»berus ry┼żius juos i┼ívirti. I┼ívirusius ry┼żius sumai┼íyti su grybais, ─»d─Śti smulkiai supjaustyt─ů svog┼źn─ů, ─»mu┼íti kiau┼íin─» ir ─»berti pagal skon─» pipir┼│ bei druskos. Visk─ů gerai i┼ímai┼..

Recepto vertinimas: 5

Vištiena su riešutais

Kedr┼│ rie┼íutus suberkite ─» kepimo popieriumi i┼ítiest─ů skard─ů ir pakepinkite kar┼ítoje orkait─Śje. Palikite, kad atv─Śst┼│. Miltus sumai┼íykite su druska ir maltais pipirais. Juose pavoliokite nuplautus, nusausintus ir porcijomis supjaustytus vi┼ítienos gabal─Ślius ir 5 minutes kepkite ka..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas vištienos šašlykas

Gril─» ─»kaitiname. Ant 8 metalini┼│ ie┼ím┼│ susmeigiame ┼ía┼ílyk┼│ gabal─Ślius, kaitaliodami su ┼żaliosiomis, geltonosiomis, raudonosiomis paprikomis, svog┼źno ┼żiedeliais, pomidorais ir nuvalytais pievagrybiais.U┼żbaigiame m─Śsos gabal─Śliu. ┼áa┼ílyk─ů sutepame alyv┼│ aliejumi ir dedame ─» gril─»..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys "Kinietiškas"

Pauk┼ítien─ů supjaustyti nedideliais gabaliukais (┼íiek tiek storesniais u┼ż pir┼ít─ů), ─»pilti soj┼│ pada┼żo, ┼íauk┼ít─ů aliejaus, pauk┼ítienos prieskoni┼│, druskos, juod. pipir┼│, ┼íauk┼ít─ů nestipraus (6%) aromatingo acto m─Śs─ů galima marinuoti ilgiau, galima ir i┼í karto kepti. Pauk┼ítien─ů ap..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, kepta ant iešmelių

Kiaulien─ů nuplauname, nusausiname ir supjaustome kubeliais. Svog┼źnus ir ─Źesnak┼│ skilteles nulupame, smulkiai supjaustome ir sudedame ─» negil┼│ ind─ů. Supilame aliej┼│, soj┼│ pada┼ż─ů, citrin┼│ sultis, susmulkint─ů kalendr─ů arba kmynus, maltus pipirus ir visk─ů i┼ímai┼íome. ─« paruo┼ít─ů mari..

Recepto vertinimas: 0

Serbiškas karbonadas

Ant patepto aliejumi didelio tro┼íkintuvo dugno d─Śti sluoksn─» nuplaut┼│ ry┼żi┼│, ant j┼│ - juostel─Śmis pjaustytos paprikos, pomidor┼│ skilteles (pomidorus nuplikinti ir nulupti), ┼żiedeliais supjaustyt─ů svog┼źn─ů. V─Śl d─Śti ry┼żi┼│ sluoksn─», ant j┼│ - dar┼żovi┼│. Kiekvien─ů sluoksn─» pabarst..

Recepto vertinimas: 0

Gryb┼│ , m─Śsos ir ry┼żi┼│ apkepas

Gabal─Śliais supjaustytus grybus, m─Śs─ů i┼ítro┼íkinti su prieskonin─Śmis dar┼żov─Śmis ir kitais prieskoniais. Pas┼źdytame vandenyje i┼ívirti biri─ů ry┼żi┼│ ko┼í─Ö. Form─ů patepti riebalais, ─» ja suberti ry┼żius (daugiau kaip pus─Ö) taip, kad u┼żdengt┼│ formos dugn─ů ir sieneles. Vi..

Recepto vertinimas: 0

Rytieti┼íkas rizotas su vi┼ítiena, jautiena ir krevet─Śmis

Didel─Śje keptuv─Śje ─»kaitinkite pus─Ö aliejaus. Pakepinkite vi┼ítien─ů, kol sumink┼ít─Śs (6-8 min.). Nukelkite nuo ugnies ir sud─Śkite ─» atskir─ů ind─ů. Toje pa─Źioje keptuv─Śje ─»kaitinkite likus─» aliej┼│ ir pakepinkite porus bei ─Źesnakus, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Sud─Śkit..

Recepto vertinimas: 0

Maltos kalakutienos kepsnys su džiov. kriaušėmis

Kalakutienos farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, grietineleje ismirkytomis batono riekelemis ir prieskoniais.1/3 dali taip paruosto farso sumaisome su kubeliais supjaustytomis kriausemis, susmulkintais krapais ir saulegrazomis.Likusias 2/3 farso padaliname pusiau. Is vienos dalies ant aliejumi pa..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│ sriuba su kruopomis

─« verdant─» vanden─» suberiamos kruopos (i┼ískyrus man┼│), 30ÔÇö40 min. paverdamos ir vanduo nupilamas. ─« verdant─» nuovir─ů suberiamos perplautos nevirtos (ry┼żi┼│, sor┼│ kruopos) arba pusiau i┼ívirtos (perlin─Śs, mie┼żin─Śs, avi┼żin─Śs) kruopos, ir sriuba verdama 10ÔÇö15 min. Paskui sudedama s..

Recepto vertinimas: 0

Kepsnys iš kalakutienos

M─Śs─ů ─»trinkite druska ir suri┼íkite si┼źlu smarkiai suspaudusi. ─«d─Śkite ─» aliejumi i┼ítept─ů form─ů ir kepkite 1val. 175 laipsni┼│ temperat┼źros orkait─Śje. I┼ívirkite ry┼żius ir nuko┼íkite. Ananasus i┼íimkite i┼í sul─Źi┼│, o sultis palikite. Agurk─ů supjaustykite grie┼żin─Śliais, paprik─ů- j..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena, troškinta su grybais

M─Śs─ů atskirti nuo kaul┼│, supjaustyti nedideliais gabal─Śliais ir ┼íiek tiek apkepinti. I┼í kaul┼│ i┼ívirti sultin─». Grybus ir prieskonines dar┼żoves patro┼íkinti margarine, ─»pilti sultinio, sud─Śti vi┼ítienos gabal─Ślius, u┼żdengti ir visk─ů i┼ítro┼íkinti. Tuomet supilti su ┼íaltu sultiniu sum..

Recepto vertinimas: 0

La┼íi┼í┼│ suktinukai su pipir┼│ pada┼żu

La┼íi┼í─ů supjaustykite ─» 8 grie┼żin─Ślius. Ant stalo pad─Śkite 8 nuplautus kininio kop┼źsto lapus, ant kiekvieno lapo u┼żd─Śkite po 1 valgom─ůj─» ┼íauk┼ít─ů ry┼żi┼│ ir po grie┼żin─Śl─» la┼íi┼íos. Prid─Śkite ┼íiek tiek druskos, pipir┼│ ir u┼żdenkite grie┼żin─Śliu kumpio. Suvyniokite..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena, kepta su medumi ir citrinomis

Vi┼ít┼│ kr┼źtin─Śles nuplauname, nusausiname ir i┼í abiej┼│ pusi┼│ ─»pjauname kry┼żmai. Sumai┼íome med┼│, soj┼│ pada┼ż─ů, citrinos ┼żievel─Ö ir sultis, pipirus bei drusk─ů. Sudedame kr┼źtin─Śles ─» gril─», i┼ítepame mi┼íiniu ir kepame 10 minu─Źi┼│. Paskui apver─Źiame, i┼ítepame likusiu mi┼..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21