25 rezultatų ieškant "sirupo"

Karštas šokolado padažas

Smulkintą šokoladą pamažu ištirpdykite puode. Įdėkite sviesto, grietinėlės, cukraus, kukurūzų sirupo. Maišykite ant šiltos viryklės, kol sudedamosios dalys ištirps ir užvirinkite. Padažas patiekiamas šiltas arba karštas. Šaltinis: malsena.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis

Aliejuje pakepinkite svogūną ir prieskonius. Sudėkite morkas ir moliūgą ir pakepinkite 5 minutes. Supilkite vandenį, įdėkite sulinio kubelį ir pavirkite apie 15 minučių. Leiskite ataušti, retkarčiais pamaišykite. Supilkite kokosų pieną, grietinėlę ir žaliųjų citrinų sultis. Pa..

Recepto vertinimas: 5

Tortas "Kalėdinė eglutė"

Išsukti sviestą, į sviestą įmušti po kiaušinį, po 1 valg. š. cukraus, po 1 valg. š. persijotų miltų ir sukti tol, kol bus sudėti visi produktai, suberti van. cukrų, užminkyti tešlą ir padėti į šaldytuvą 2 - 3 val., kad sustingtu. Iš atšaldytos tešlos iškočioti daug įv. dy..

Recepto vertinimas: 0

Perrier - EXOTIC

Visas sudedamąsias dalis supilkite į taurę. Taurę papuoškite ananaso gablėliu, braške ir šviežios mėtos lapeliu. ..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos su ananasais

Burokėlius supjaustome kubeliais, susmulkiname keturis ananasų griežinėlius, kelis nedidelius agurkėlius. Užpilame majonezo, sirupo ir garstyčių mišiniu, pabarstome druska bei pipirais. Sudedame į salotinę, puošiame likusiu ananasu, sutrupintu kiaušinio tryniu bei supjaustytais mažais..

Recepto vertinimas: 0

"Kolada"

Inde kokteiliams ruošti sumaišykite ledo gabalėlius su 45ml baltojo romo, 30ml kokoso riešutų grietinėlės, 15ml grietinėlės, 15ml cukraus sirupo ir 90ml ananasų sulčių. Indą gerai pakratykite. Kokteilį iškoškite į taures ir papuoškkite šviežių ananasų griežinėliais bei cukr..

Recepto vertinimas: 0

Erškėtuogių uogienė

Uogos nuplaunamos, pašalinami koteliai bei lapų liekanos, uoga perpjaunama išilgai pusiau ir peiliuku iš vidaus išgramdomos plaukuotos sėklelės. Iš vandens ir cukraus išverdamas sirupas, į jį suberiamos paruoštos uogos ir 5 min. verdamos. Po to pastatoma vėsioje vietoje, kad uogos pris..

Recepto vertinimas: 1

Šermukšnių uogienė

Uogienei uogos renkamos po pirmųjų šalnų -- pašalusios arba, surinkus anksčiau, prieš verdant palaikomos per naktį šaldytuve, kad sušaltų. Po to iš lengvo atšildomos, nuplaunamos ir nurenkamos nuo kotelių. Uogos užpilamos šaltu vandeniu ir kaitinamos, kol vanduo pradeda virti. Po to..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai keksiukai

1. 8 mažas keksiukų formeles patepame sviestu ir išklojame kepimo popieriumi. 2. Kriaušę nulupame, išpjauname sėklalizdį, minkštimą supjaustome skiltelėmis ir sudedame į dubenį su šaltu vandeniu skiestomis citrinų sultimis (kad nepatamsėtų). 3. Į nedidelį puodą supila..

Recepto vertinimas: 5

Kokteilis "Saulėlydis"

Į aukštą taurę sudėti ledo gabaliukus ir supilti vyšnių sirupą. Po to šaukšteliu per taurės sienelę, atsargiai, kad nesusimaišytų supilti apelsinų sirupą. Taip pat atsargiai supilti ir degtinę. Gausime gražų sluoksniuotą kokteilį, kurio taurę galime papuošti apelsino grieži..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių ir grietinėlės kokteilis

Avietes suberti į pasukas, įpilti sirupo, sudėti medų ir ledą. Viską gerai suplakti. ..

Recepto vertinimas: 0

Ant iešmų keptos daržovės

Papriką nuplauname, supjaustome į 4 dalis ir išimame sėklas. Ketvirčius perpjauname skersai per pusę. Nulupame svogūną ir supjaustome į 8 dalis. Cukiniją nuplauname, nuvalome ir supjaustome skersai į 8 dalis. Pomidorus nuplauname, perpjauname į 4 dalis, išimame sėklas ir pašaliname ..

Recepto vertinimas: 0

Antis apelsinų ir vyšnių padaže

Antį išdarinėti, nuplauti, ištrinti druska ir pipirais, į vidų įkimšti sutarkuotą apelsino žievelę, tuomet surišti kojytes ir sparnelius. Nuplauti anties vidurius. Paruošti sultinį: 2 šaukštus svogūnų ir anties vidurius apkepinti taukuose; pridėti pusę porcijos morkų, sali..

Recepto vertinimas: 2

Gėrimas "Egzotika" (Jūratės)

Į aukštą taurę sudėti ledus, konservuotų vaisių asorti, supilti apelsinų ir citrinų sirupą, gazuotą vandenį. Gėrimą tuoj pat patiekti. ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir grietinėlės tortas su avietėmis ir gervuogėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakti iki purios masės. Sudėti citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo mi..

Recepto vertinimas: 0

Elizabetos tortas su vyšniomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir plakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir maltus riešutus. Šį mišinį berti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargi..

Recepto vertinimas: 0

GAIVINANTI VYŠNIŲ SRIUBA

I vyna sudeti vanilini cukru ir cinamona, virti apie 5 min. Tuomet supilti vysniu ir apelsinu sirupa. Sudeti vysnias, jei jos su koteliais, tai kotelius sutrumpinti (nukirpti per puse). Virti dar 5 min. ant silpnos ugnies. Sriuba perpilama i dubeni ir atsaldoma. Patiekiama su varskes suriu...

Recepto vertinimas: 0

KOKTEILIS "PIENĖ"

Isskyrus sampana, visus komponentus suplakti, ipilti i taure ir, pries patiekiant, supilti sampana...

Recepto vertinimas: 0

TROPIKŲ SVAJONĖ

Komponentus suplakti kokteiliu plaktuveje su skobtus ledu. Piena galima siek tiek pagardinti grietinele. Ant gerimo virsaus isspausti apelsina. Papuosti apelsino zievele...

Recepto vertinimas: 0

KOKTEILIS "SAULĖLYDIS"

I auksta taure sudeti ledo gabaliukus ir supilti vysniu sirupa. Po to sauksteliu per taures sienele, atsargiai, kad nesusimaisytu supilti apelsinu sirupa. Taip pat atsargiai supilti ir degtine. Gausime grazu sluoksniuota kokteili, kurio taure galime papuosti apelsino griezineliu ir vysnia...

Recepto vertinimas: 0

Aktinidijų uogienė

Ne visai sunokusias, bet pradejusias minksteti uogas nuplauti, nuskabyti ziedsoscius ir kotelius. Is vandens ir cukraus paruosti sirupa. Tuomet karstu sirupu uzpilti aktinidijas ir palaikyti 6-8 vai. Uogoms prisigerus sirupo, virti apie 20 min. ant silpnos ugnies. Pries baigiant virti suberti vanili..

Recepto vertinimas: 3

Vaikiškas punšas

I inda imusame trynius ir ipyle apelsinu sirupo plakame mikseriu. Nenustodami plakti pilame karsta piena. Gerima supilstome i taures ir papuosiame vaisiais...

Recepto vertinimas: 3

Red Lucy

Viska gerai suplakti ir patiekti aukstoje stiklineje su ledu...

Recepto vertinimas: 0

Gaivios vaisių salotos

Konservuotus ir sviezius vaisius supjaustyti kubeliais. Ledus ir jogurta sudeti i plakikli ir plakti iki vientisos mases. Plakant ipilti vysniu sirupo. Gauta mase uzpilti vaisius. Galima papuosti spalvotomis kokoso drozlemis. ..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: sirupo