25 rezultatų ieškant "sirupo"

Karštas šokolado padažas

Smulkintą šokoladą pamažu ištirpdykite puode. Įdėkite sviesto, grietinėlės, cukraus, kukurūzų sirupo. Maišykite ant šiltos viryklės, kol sudedamosios dalys ištirps ir užvirinkite. Padažas patiekiamas šiltas arba karštas. Šaltinis: malsena.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su uogomis

Sutrupinkite sausainius ir sumaišykite trupinius su maistiniais riebalais. Sudėkite trupinių masę į sviestu išteptą formą su nuimamais šonais. Užvirkite 100 ml grietinės ir ½ minutės pavirkite su želė cukrumi Multi. Įmaišykite likusią grietinę ir varškę. Sudėkite masę į dube..

Recepto vertinimas: 5

Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis

Aliejuje pakepinkite svogūną ir prieskonius. Sudėkite morkas ir moliūgą ir pakepinkite 5 minutes. Supilkite vandenį, įdėkite sulinio kubelį ir pavirkite apie 15 minučių. Leiskite ataušti, retkarčiais pamaišykite. Supilkite kokosų pieną, grietinėlę ir žaliųjų citrinų sultis. Pa..

Recepto vertinimas: 5

Burokėlių salotos su ananasais

Burokėlius supjaustome kubeliais, susmulkiname keturis ananasų griežinėlius, kelis nedidelius agurkėlius. Užpilame majonezo, sirupo ir garstyčių mišiniu, pabarstome druska bei pipirais. Sudedame į salotinę, puošiame likusiu ananasu, sutrupintu kiaušinio tryniu bei supjaustytais mažais..

Recepto vertinimas: 0

"Kolada"

Inde kokteiliams ruošti sumaišykite ledo gabalėlius su 45ml baltojo romo, 30ml kokoso riešutų grietinėlės, 15ml grietinėlės, 15ml cukraus sirupo ir 90ml ananasų sulčių. Indą gerai pakratykite. Kokteilį iškoškite į taures ir papuoškkite šviežių ananasų griežinėliais bei cukr..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai vanilės padaže

Vidutinio dydžio obuoliai nulupami, šaukštu išimamos sėklidės. Vanduo su cukrumi ir vanile užvirinamas, sudedami obuoliai ir verdami ant silpnos ugnies, kol suminkštėja. Kiauru samčiu obuoliai išimami iš sirupo, sudedami į plokščią stiklinį pusdubenį, atvėsinami ir pridedama juo..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su "Ipekos" sirupu

Užplikykite norimą kiekį arbatos, ir vietoj cukraus įpilkite Ipekos natūralių uogų sirupo. Gaunasi gan įdomus gėrimas. Kviečiu visus pamėginti !!! ..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai keksiukai

1. 8 mažas keksiukų formeles patepame sviestu ir išklojame kepimo popieriumi. 2. Kriaušę nulupame, išpjauname sėklalizdį, minkštimą supjaustome skiltelėmis ir sudedame į dubenį su šaltu vandeniu skiestomis citrinų sultimis (kad nepatamsėtų). 3. Į nedidelį puodą supila..

Recepto vertinimas: 5

Kokteilis "Saulėlydis"

Į aukštą taurę sudėti ledo gabaliukus ir supilti vyšnių sirupą. Po to šaukšteliu per taurės sienelę, atsargiai, kad nesusimaišytų supilti apelsinų sirupą. Taip pat atsargiai supilti ir degtinę. Gausime gražų sluoksniuotą kokteilį, kurio taurę galime papuošti apelsino grieži..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių ir grietinėlės kokteilis

Avietes suberti į pasukas, įpilti sirupo, sudėti medų ir ledą. Viską gerai suplakti. ..

Recepto vertinimas: 0

Užkandėlė tešloje

Pievagrybius nuvalome ir apšlakstome citrinų sultimis. Brokolius nuplauname, nuvalome ir išskirstome žiedynais. Morkas nuskutame ir gerai nuplauname. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais, cukiniją - griežinėliais. Brokolius, cukinijos griežinėlius ir morkas blanširuojame verdančia..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai vištų sparneliai

Kalendrų sėklas sugrūdame ir ištriname su smulkiai supjaustytu česnaku ir imbieru. Kai masė tampa beveik vienalytė, toliau maišydami pamažu supilame nuo imbiero likusį sirupą, sojų padažą, laimų sultis ir aliejų. Kiekvieno sparnelio smailųjį galą įsmeigiame į plačiojo kra..

Recepto vertinimas: 5

Gėrimas "Egzotika" (Jūratės)

Į aukštą taurę sudėti ledus, konservuotų vaisių asorti, supilti apelsinų ir citrinų sirupą, gazuotą vandenį. Gėrimą tuoj pat patiekti. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su avietėmis ir mėlynėmis

Į plaktuvą sudedame sviestą, 225 g cukraus ir maišome. Maišydami po vieną įmušame kiaušinius, įberiame 2/3 tarkuotų citrinų žievelių. Suberiame migdolus, sumaišytus su 250 g miltų ir žiupsneliu druskos. Įpilame 3 šaukštus citrinų sulčių. Tešla turi būti tokio tirštumo, ka..

Recepto vertinimas: 4

Grietinėlės ledai su uogomis

Uogas (jeigu šviežios) perrenkame, nuplauname. Uogas (jeigu šaldytos) atitirpiname. Želatiną išbrinkiname. Į pieną įdedame šafranų, pašildome. Želatiną ištirpiname piene, pasaldiname. Maišydami po šaukštelį sudedame grietinėlę. Tada įdedame smulkinto imbiero, įpilame sirupo...

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Elizabetos tortas su vyšniomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir plakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir maltus riešutus. Šį mišinį berti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargi..

Recepto vertinimas: 0

GAIVINANTI VYŠNIŲ SRIUBA

I vyna sudeti vanilini cukru ir cinamona, virti apie 5 min. Tuomet supilti vysniu ir apelsinu sirupa. Sudeti vysnias, jei jos su koteliais, tai kotelius sutrumpinti (nukirpti per puse). Virti dar 5 min. ant silpnos ugnies. Sriuba perpilama i dubeni ir atsaldoma. Patiekiama su varskes suriu...

Recepto vertinimas: 0

KOKTEILIS "SUGRĮŽK"

Sumaisytus gerimus ipilti i taure, ideti ledo gabaleliu, ant taures krasto uzdeti citrinos griezineli, o ant ledo - metos lapeli...

Recepto vertinimas: 0

PUNŠAS SU VYNUOGIŲ SULTIMIS

I sirupa sudedami prieskoniai ir 10 min. kaitinama. Paskui iskosiama, supilamos visos sultys ir sildoma uzdengtame emaliuotame arba karsciui atspariame stikliniame inde iki 60-70 laipsniu temperaturos. Pries geriant galima isideti citrinos griezineli...

Recepto vertinimas: 0

KOKTEILIS "SAULĖLYDIS"

I auksta taure sudeti ledo gabaliukus ir supilti vysniu sirupa. Po to sauksteliu per taures sienele, atsargiai, kad nesusimaisytu supilti apelsinu sirupa. Taip pat atsargiai supilti ir degtine. Gausime grazu sluoksniuota kokteili, kurio taure galime papuosti apelsino griezineliu ir vysnia...

Recepto vertinimas: 0

Aktinidijų uogienė

Ne visai sunokusias, bet pradejusias minksteti uogas nuplauti, nuskabyti ziedsoscius ir kotelius. Is vandens ir cukraus paruosti sirupa. Tuomet karstu sirupu uzpilti aktinidijas ir palaikyti 6-8 vai. Uogoms prisigerus sirupo, virti apie 20 min. ant silpnos ugnies. Pries baigiant virti suberti vanili..

Recepto vertinimas: 3

Vaikiškas punšas

I inda imusame trynius ir ipyle apelsinu sirupo plakame mikseriu. Nenustodami plakti pilame karsta piena. Gerima supilstome i taures ir papuosiame vaisiais...

Recepto vertinimas: 3

Ledo bokštas

Aliejumi patepame forma, i ja pilame paeiliui visus tris sluoksnius, po 20 min. palikdami kiekviena is ju saltai.Pirmam sluoksniui pakeli persiku zele istirpiname 1,5 stiklines verdancio vandens ir pravesus pilame i forma. Sustingdome.Antram sluoksniui zele istirpiname 1 stiklineje verdancio vandens..

Recepto vertinimas: 0

GREITPYRAGIS

sudek kiausinius i dubeni ir juos gerai isplak po to suberk cukru, grietine, po to supilk sirupa arba uogiene ir tada miltus. SKANAUS... (vilmux)..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: sirupo