Ry┼żiai, ryňżiň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Ry┼żiai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/ryziai/10

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Vidutinio kietumo biskvitin─Ś te┼íla

Sviest─ů i┼íplakti iki purios mas─Śs. Pakaitomis suberti cukr┼│ ir ─»mu┼íti kiau┼íinius. Plakti, kol mas─Ś pasidarys puri. Suberti visus prieskonius ir miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. Jei reikia, ─»pilti ┼íiek tiek pieno. Te┼íla turi b┼źti gana tir┼íta. J─ů d─Śti ─» riebalais i┼ítept─ů b..

Recepto vertinimas: 0

┼Żuvies ir ry┼żi┼│ u┼żkep─Śl─Ś

Supjaustyti ┼żuv─» gabal─Śliais ir pagardinti prieskoniais, sud─Śti ─» tro┼íkintuv─Ö, ant vir┼íaus sud─Śti supjaustytus svog┼źnus, sutarkuotas morkas, supjaustytus pievagrybius, kelis gabal─Ślius sviesto, u┼żpilti vandeniu ir patro┼íkinti apie pusvaland─». Tuomet ─»d─Śti nuluptus ir supjaustytus p..

Recepto vertinimas: 0

Arbatoje troškinta jautiena

M─Śs─ů supjaustyti ir pakepti. Tada apibarstyti prieskoniais, ─Źesnaku ir patro┼íkinti. Baigiant tro┼íkinti, m─Śs─ů apibarstyti arbat┼żol─Śmis, sud─Śti supjaustyt─ů obuol─», supilti m─Śsos sultin─» ir dar 10 minu─Źi┼│ patro┼íkinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su pomidorais ir ┼ívie┼żiu baziliku (foto)

Ant vidutin─Śs ugnies dideliame prikaistuvyje i┼ítirpdykite 2 ┼íauk┼ítus sviesto. Sud─Śkite susmulkint─ů svog┼źn─ů ir pakepinkite 3-4 min. Sud─Śkite pomidorus ir gerai i┼ímai┼íykite. Pakepinkite, kol pomidorai i┼ísileis ir mas─Ś ┼íiek tiek sutir┼ít─Śs (apie 20 min.). Ant vidutin─Śs ugnies did..

Recepto vertinimas: 0

Kepti vištienos maltiniai

Maltos m─Śsos masei naudojami visi raumenys. M─Śs─ů nulupkite nuo kaul┼│ ir du kartus sumalkite su piene i┼ímirkytu ir i┼íspaustu pyragu. Dar kart─ů permal─Ö, d─Śkite sviesto, druskos ir i┼íminkykite. I┼í mas─Śs darykite nedidelius maltinukus, apvoliokite d┼żiuv─Śs─Śliais ir i┼íkepkite ─»kaitintame..

Recepto vertinimas: 0

SALDI VIŠTIENA SU VAISIAIS

Vista supjaustyti vidutinio didumo gabaleliais, pasudyti ir pakepinti riebaluose, kol igaus auksini atspalvi. Tada perdeti i puoda, ipilti nedideli kieki vandens ir troskinti ant silpnos ugnies, kol mesa suminkstes. I kita puoda ipilti 2 stiklines vandens, suberti cukru, uzvirinti. I verdanti sirupa..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ít┼│ kepen─Śl─Śs su kini┼íkais kop┼źstais

Vi┼ít┼│ kepen─Śles nuplauname, i┼ípjaustome pl─Śves, riebalus ir supjaustome gabaliukais. Migdolus nuplikome kar┼ítu vandeniu, nulupame, perpjauname per pus─Ö ir apkepiname kar┼ítame aliejuje. Po to i┼íimame i┼í keptuv─Śs ir nuvarviname. ─îesnak─ů nulupame, pakepiname aliejuje 1-2 min., po to i┼íi..

Recepto vertinimas: 3

Aštri aviena

M─Śs─ů supjaustyti ir apkepinti su svog┼źnais ir ─Źesnaku. Tada ─»d─Śti prieskoni┼│, ─»pilti vandens ir tro┼íkinti. V─Śliau m─Śs─ů sumai┼íyti su virtais ry┼żiais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Menk─Ś su baltuoju pada┼żu

┼Żuv─» nuplaukite, pa┼ílakstykite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir sud─Śkite ─» verdant─» sultin─», ─»d─Śkite lauro lapel─» ir peletr┼źn─ů. Virkite ant l─Śtos ugnies 20 minu─Źi┼│, pad─Śkite, kad atau┼ít┼│. I┼íimkite ┼żuv─» ─» lek┼ít─Ö, o stiklin─Ö sultinio u┼żvirkite su vynu, citrinos ┼żie..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ítos kr┼źtin─Śl─Ś su mangais ir salotomis

I┼í citrin┼│ i┼íspausti sultis, ─» jas ─»pilti apie 0,25l. vandens ir tuo mi┼íiniu aplieti kruopas. Palikti pusei valandos. Jei per t─ů laik─ů skystis visas nesusigeria, likut─» nupilti. Pomidor─ů nuplikyti verdan─Źiu vandeniu ir nulupti luobel─Ö. Pomidor─ů perpjauti pusiau ir i┼íimti s─Śklas. Min..

Recepto vertinimas: 1

Vi┼ítienos ir ry┼żi┼│ salotos

Raudonuosius ank┼ítinius pipirus pakepinti, i┼ískaptuoti vidurius ir supjaustyti kubeliais. Taip pat supjaustyti vi┼ítien─ů. ┼Żirnelius ir ry┼żius i┼ívirti. Paruo┼ítas dar┼żoves sumai┼íyti su ry┼żiais bei paskaninti u┼żpilu, pasigamintu i┼í acto, aliejaus, garsty─Źi┼│ ir druskos. Paruo┼ítas salota..

Recepto vertinimas: 0

Gryb┼│ ir ry┼żi┼│ sriuba

M─Śs─ů sud─Śkite ─» puod─ů, ─»pilkite 1,5 litro salto s┼źdyto vandens, u┼żvirinkite ir virkite 2 valandas; galite nugriebti putas. M─Śs─ů ir kaulus isimkite is sultinio, m─Śs─ů atskirkite nuo kaul┼│, smulkiai supjaustykite ir atid─Śkite. Grybus nuvalykite ir supjaustykite plonais grie┼żin─Śliais. Pr..

Recepto vertinimas: 0

Ant ie┼ímo kepta m─Śsa

M─Śs─ů supjaustyti nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svog┼źn─ů, sutrinti ─Źesnak─ů, nulupti ir ┼íiek tiek pakepinti ┼żem─Śs rie┼íutus. Svog┼źn─ů, ─Źesnak─ů, ┼żem─Śs rie┼íutus sumaigyti su augaliniu aliejumi ir gaut─ů mas─Ö sud─Śti ─» m─Śsos gabaliukus. Palikti pusvaland─» pastov─Śti. Po ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos plovas

Vi┼ít─ů i┼ívirti su stambiai supjaustytais prieskoniniais ┼żalumynais ir prieskoniais. Ry┼żius perplauti nusausinti, pakepinti su puse normos riebal┼│. Tada ─»pilti 4 stiklines vi┼ítienos sultinio, ─»berti druskos, malt┼│ pipir┼│, kario milteli┼│, razin┼│, visk─ů 10 minu─Źi┼│ pavirinti ant silpnos ..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS SU KARIO PADAŽU

Zuvies file atuildyti, supjaustyti gabaleliais, pabarstyti prieskoniais,druska bei palikti pastoveti kambario temperaturoje, kol pasiruosite kituspatiekalo ingridientus. Pievagrybius ir svoguna supjaustykite ir pakepinkitekartu kol graziai pagels aliejuje. Kario miltelius suberkite i grietine irgera..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ítos kr┼źtin─Śl─Ś su aitri┼│j┼│ paprik┼│ pada┼żu (Pechugas en salsa de poblano)

Aitri─ůsias paprikas ─»pjaukite ir, pa┼íalin─Ö s─Śklas bei pertvar─Śles, sud─Śkite ─» plaktuv─ů, pas┼źdykite ir sutrinkite kartu su pienu. Pus─Ö sviesto ─»kaitinkite puode. ─«berkite milt┼│, pakepkite iki aukso geltonumo. Supilkite mi┼íin─» i┼í plaktuvo. ┼áiek tiek patro┼íkinkite ir sud─Śkite Cr├Ę..

Recepto vertinimas: 3

Tro┼íkinti ry┼żiai su m─Śsa

Imkite pus─Ö nurodyto sviesto ir pakepinkite dar┼żoves, kol jos sumink┼ít─Śs. Tada sud─Śkite ─Źesnak─ů ir dar truput─» pakepinkite. I┼íimkite i┼í keptuv─Śs. Kepen─Śl─Śs ir kiaulien─ů pakepinkite 2-3 minutes. Kepam─ů kiaulien─ů susmulkinkite ┼íakute. SUd─Śkite dar┼żoves ir kepkite 2-3 minutes. Suber..

Recepto vertinimas: 0

Paprikos sriuba su šonine

┼áonin─Ö supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Svog┼źn─ů aplupti, supjaustyti kubeliais. Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos stambia tarka. I┼ívalytas poras supjaustomas plonais grie┼żin─Śliais. Paprikas nuplauti, i┼ívalyti s─Śklas ir supjaustyti juostel─Śmis. Bulv─Śs nuskutamos ir supjaustom..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta grybų sriuba

Grybus smulkiai sukapoti, prieskonines dar┼żoves supjaustyti ma┼żais grie┼żin─Śliais ir i┼ítro┼íkinti riebaluose. Jei reikia, ─»pilti ┼íiek tiek vandens arba sultinio. Baigiant tro┼íkinti, prid─Śti milt┼│, vandens ir visk─ů dar pavirinti. Sriubos tir┼í─Źius pertrinti per siet─ů arba sumalti m─Śsmal..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su kariais ir vaisiais

Vi┼ít┼│ ┼ílauneles ─»trinkite druska ir pipirais. Tro┼íkintuve ─»kaitinkite aliej┼│. Kepkite ┼ílauneles, kol gra┼żiai apskrus. I┼íkeptas atid─Śkite ─» ┼íal─». Pada┼żui Kokos┼│ pieno miltelius sumai┼íykite su konservuot┼│ ananas┼│ sultimis, suberkite kari┼│ miltelius, vis..

Recepto vertinimas: 0

A┼ítri tro┼íkinta aviena su ry┼żiais

M─Śs─ů supjaustyti ┼íiaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svog┼źnais ir ─Źesnaku, ─»d─Śti prieskoni┼│ ir ─»pilti kar┼íto vandens, kad vos apsemt┼│. Tro┼íkinti ant ma┼żos ugnies. Kai m─Śsa sumink┼ítes (i┼í─Śmus lauro lapel─» ir gvazdik─Ślius), sumai┼íyti j─ů su virtais ry┼żiais.&..

Recepto vertinimas: 0

Kalmarai balto vyno pada┼że

Kalmarus d─Śti ─» ┼íalt─ů vanden─» ir jam u┼żvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukiet─Śti). I┼ívirtus supjaustyti juostel─Śmis. Smulkiai supjaustyti svog┼źn─ů ir pakepinti svieste. ─« svog┼źnus supilti grietin─Ö, vyn─ů, sud─Śti supjaustytus kalmarus ir visk─ů pakaitinti dar ..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ítiena su vy┼íni┼│ pada┼żu

Vi┼íta apverdama pas┼źdytame vandenyje. ┼áiek tiek sumink┼ít─Śjus stambiems raumenims (kr┼źtin─Śl─Ś, kojel─Śs), vi┼íta i┼íimama i┼í vandens ir ─»trinama druska su pipirais. Kepama orkait─Śje u┼żpylus tirpintu sviestu su aliejumi, nuolat palaistant atsiradusiu skys─Źiu, kol vi┼íta parusv─Śs. I┼íkepu..

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żi┼│ sriuba su m─Śsos kukulai─Źiais

I┼í jautienos su kaulais, prieskonini┼│ dar┼żovi┼│ ir prieskoni┼│ i┼íverdamas sultinys. Ver┼íiena sumalama, sudedamas piene mirkytas pyragas, prieskoniai, kiau┼íinis, mas─Ś gerai i┼ímai┼íoma ir formuojami kukulai─Źiai. ─« perko┼ít─ů sultin─» sudedami kukulai─Źiai, atskirai su sviestu i┼ívirti ry┼ż..

Recepto vertinimas: 0

Japoni┼íkos ry┼żi┼│ salotos

Ry┼żiai nuplaunami ir i┼íverdami, i┼ípilami ─» graib┼ít─ů ir perliejami ┼íaltu vandeniu. Trynys, garsty─Źios, cukrus, actas, druska gerai i┼íplakama ┼íluotele, po truput─» supilamas aliejus. Apelsin┼│ sultys atskied┼żiamos vandeniu (┼íauk┼ítas sul─Źi┼│, 7 ┼íauk┼ítai vandens), jose i┼íleid┼żiami ku..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21