Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/65

Virta jautiena su daržovėmis

Mėsą pasūdyti ir virti. Kai išvirs, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą ropę, kopūstą. Viską virti, o bulves virti atskirai. Išvirusią mėsą supjaustyti ir patiekti su daržovėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos nugarinės kepsnys

Mėsą nuvalyti, aptrinti prieskoniais ir įvynioti folija. Kepti orkaitėje, apipylus sviestu. Kai iškeps, į keptuvę įpilti karšto vandens, supilti bulvių krakmolą, sumaišyti viską, pakaitinti ir perkošti. Padažą patiekti atskirai nuo mėsos, dar į jį įdėjus pomidorų padažo. Skan..

Recepto vertinimas: 5

BULVIŲ, SVOGŪNŲ IR SŪRIO APKEPAS

Bulves nulupus plonai supjaustyti. Svogunus apkepti. Forma istepti riebalais. Deti puse bulviu su svogunais. Pabarstyti prieskoniais ir uzdeti tarkuota suri. Vel sluoksni bulviu su svogunais, juos apibarstyti prieskoniais. Uzdeti sviesta. Piena suplakti su grietinele ir uzpilti. Kepti apie valanda. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių pyragas

Trynius istrinti su cukraus pudra. Bulves iskepti orkaitėje, nulupti, sumalti, sudėti į trynius. Suberti miltus, cinamoną, druską, citrinos žievelę, supilti sultis ir truputį vandens, ismaisyti. Tada sudėti iki standžių putų isplaktus baltymus, atsargiai ismaisyti. Kepimo formą istepti ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių pyragas

Trynius istrinti su cukraus pudra. Bulves iskepti orkaitėje, nulupti, sumalti, sudėti į trynius. Suberti miltus, cinamoną, druską, citrinos žievelę, supilti sultis ir truputį vandens, ismaisyti. Tada sudėti iki standžių putų isplaktus baltymus, atsargiai ismaisyti. Kepimo formą istepti ..

Recepto vertinimas: 0

Keptos rudmėsės, baravykai

Rudmėsės ar baravykai gerai nuplaunami, didesnės kepurėlės supjaustomos, nusausinami, pavoliojami miltuose, sumaišytuose su druska, ir kepami įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Valgoma su duona ar karštomis bulvėmis pietums, pavakariams. ..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė višta

Vištą ištrinkite prieskoniais su druska. Į vidų įkiškite rozmarino šakelę, pabarstykite džiovintu rozmarinu arba kmynais. Vištą susiūkite, suriškite kojas. Kepkite orkaitėje 40-45 minutes. Tuo metu paruoškite padažą. Vyną užvirinkite ir virkite 10-15 minučių, kol pusė jo..

Recepto vertinimas: 0

GRYBAI, TROŠKINTI SU BULVĖMIS IR ŽIRNIAIS

Nuvalytus ir nuplautus grybus supjaustyti gabaleliais ir kartu su kapotu svogunu istroskinti aliejuje. Sudeti nuvalytas bulves, ipilti truputi vandens arba sultinio, ideti druskos ir uzdengus troskinti 10-15 minuciu. Suberti sviezius zirnius ir troskinti, kol jie suminkstes. Pernokusius zirnius deti..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Angeliukas"

Maišytuvu išplakti kiaušinius, cukrų, grietinę ir krakmolą. Miltus sumaišyti su amoniaku ir smulkiai sukapoti su margarinu. Tada sumaišyti su plakiniu ir gerai išminkyti. Tešlą padalinti į 7 lygias dalis, plonai iškočioti ir kepti. Karštus biskvitus apipjauti pagal tortinės dydį. K..

Recepto vertinimas: 0

Kepti liežuvio griežinėliai

Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įstrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos.Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkštę ir..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos salotos su daržovėmis

Vištieną bulves ir papriką supjaustome kubeliais. Salierų lapus susmulkiname. Padažui skirtus produktus supilame į nedidelį puodelį ir plakame, kol ištirpsta cukrus. Užpilame salotas, išmaišome ir paliekame 15-20 min. Tik tada patiekiame. ..

Recepto vertinimas: 0

GRYBAI, TROŠKINTI SU BULVĖMIS IR ŽIRNIAIS

Nuvalytus ir nuplautus grybus supjaustyti gabaleliais ir kartu su kapotu svogunu istroskinti aliejuje. Sudeti nuvalytas bulves, ipilti truputi vandens arba sultinio, ideti druskos ir uzdengus troskinti 10-15 minuciu. Suberti sviezius zirnius ir troskinti, kol jie suminkstes. Pernokusius zirnius deti..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta aluje

Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti ją ne mažiau kaip 30 minučių šaltai. Paskui pakepinti įkaitintuose riebaluose, užpiliti alumi, įdėti kmynų, susmulkintą citrinos žeivelę, duonos plutelių..

Recepto vertinimas: 0

Vištos šlaunelės citrinoje ispaniškai

Šlauneles sukapoti į keturias dalis ir sudėti į keptuvėje įkaitintą alyvuogių aliejų. Viską apkepti ir baigiant sudėti susmulkintas česnako galvutes ir pomidorų padažą, įmaišyti ir dar šiek tiek pakepinti. Viską suversti į puodą. Įdėti nuluptas ir piršto storumo griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Skumbrės suktinukai

Skumbrės filė pasūdyti, pabarstyti prieskoniais, pašlakstyti aliejumi ir citrinos sultimis. Sviestą išsukti su smulkintomis petražolėmis. Kiekvieną filė aptepti petražolių sviestu, susukti ir suvynioti į riebalais pateptą bei vandeniu suvilgytą aliuminio foliją. Suktinukus dėt..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su lašinukais

Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias įdėti lašinukų, morką, petražolės šaknį. Mėsą įtrinti druska ir pipirais. Tada mėsą surišti ir pakepti. Po to įdėjus duonos plutos, patroškinti. Išėmus mėsą, į padažą įpilti vanden..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena su lašinukais

Mėsą sudėti į dubenį ir apibarstyti prieskonių mišiniu, užpilti acto. Taip mėsą palaikyti 3 dienas. Tada prismaigstyti lašinukų, surišti. Po to pakepinti, įpilti marinato ir patroškinti. Į padažą supilti vandenyje plaktus miltus, grietinėlę, pagardinti marinatu, pakaitinti ir pe..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba

Grybai nuplaunami ir 1 val. pamirkomi. Po to supjaustomi juostelėmis ir sudedami į verdantį vandenį. Bulvės supjaustomos plonomis skiltelėmis ir verdamos kartu su grybais, pasūdoma, įdedamas lauro lapelis. Smulkiai sukapotas svogūnas pakepinamas svieste ir supilamas į sriubą. Užbalinam..

Recepto vertinimas: 0

Kumečių sriuba

Stambiai supjaustytos bulvės, morkų skiltelės, išmirkytos pupos, lašinukų juostelės, paspirgintos su smulkiai supjaustytu svogūnu, sudedama j šaltą vandenį ir verdama, kol daržovės suminkštėja. Baigiant virti, įberiama druskos, įdedamas lauro lapelis ir juostelėmis supjaustyta du..

Recepto vertinimas: 0

Neapolietiškos salotos

Mėsą, burokėlį, saliero šaknį ir marinuotus agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais ir sumaišykite su morkomis bei bulvėmis. Įdėkite majonezo, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių kotletai

Isvirkite bulves. Nuluptą svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir apkepkite su 2 saukstais sviesto, kol suminkstės. Suberkite kruopas, "Vegetą", įpilkite 250 ml vandens ir troskinkite 10 minučių ant silpnos ugnies. Palikite atvėsti. Kiausinius isplakite su druska ir miltais. Bulves nul..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su grybais

Miežinės kruopos ir grybai atskirai pamirkomi (apie 1 val.). Grybai gerai išplaunami, supjaustyti rėželiais, sudedami į puodą su vandeniu ir verdami. Kai vanduo užverda, sudedamos kruopos, kiek pavirus — kubeliais supjaustytos bulvės. Baigiant virti, įdedamas lauro lapelis, sviestas, p..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių kotletai

Isvirkite bulves. Nuluptą svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir apkepkite su 2 saukstais sviesto, kol suminkstės. Suberkite kruopas, "Vegetą", įpilkite 250 ml vandens ir troskinkite 10 minučių ant silpnos ugnies. Palikite atvėsti. Kiausinius isplakite su druska ir miltais. Bulves nul..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su grybais

Miežinės kruopos ir grybai atskirai pamirkomi (apie 1 val.). Grybai gerai išplaunami, supjaustyti rėželiais, sudedami į puodą su vandeniu ir verdami. Kai vanduo užverda, sudedamos kruopos, kiek pavirus — kubeliais supjaustytos bulvės. Baigiant virti, įdedamas lauro lapelis, sviestas, p..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir pupelių sriuba su gelsve

Išbrinkintos pupelės verdamos litre vandens, kol pradės minkštėti. Paskui sudedamos supjaustytos bulvės. Kai bulvės išverda, įpilama 0,51 ar kiek daugiau karšto pieno, įberiama druskos ir žiupsnelis susmulkintų gelsvės lapelių. Užvirinama. ..

Recepto vertinimas: 0